Nikos.thd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Οποιος μπορεί ας βοηθήσει. Το δισκάκι μου cd_xp ενώ είναι autorun δεν κάνει boot και δεν μπορώ να κάνω format. Ξέρετε καποιον τρόπο να το διορθώσω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πως το ξερεις οτι ειναι auto run .Μεσα απο τα windows ξεκιναει μονο του ?Σε αλλα pc μπουταρει ?
Nikos.thd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σε δύο pc κάνει autorun, και στα ίδια pc δεν bootάρει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σε xp εχω καταφερει να κανω format ξεκινωντας μεσα απο τα windows.
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν ένα δισκάκι ειναι autorun ΔΕΝ σημαίνει οτι ειναι και boot. Αν το δισκάκι σου ειναι αυθεντικό, τότε πρέπει να μπεις στο bios και να δηλώσεις οτι η πρώτη συσκευή που θα κάνει boot Θα είναι η συσκευή cd/dvd Αν το δισκάκι σου ειναι από τον θείο, γράψε το iso χωρίς να αποσυμπιέσεις τα περιεχόμενα του και αν και πάλι δεν γίνεται boot, κάνε το 1
Nikos.thd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν ένα δισκάκι ειναι autorun ΔΕΝ σημαίνει οτι ειναι και boot. Αν το δισκάκι σου ειναι αυθεντικό, τότε πρέπει να μπεις στο bios και να δηλώσεις οτι η πρώτη συσκευή που θα κάνει boot Θα είναι η συσκευή cd/dvd Αν το δισκάκι σου ειναι από τον θείο, γράψε το iso χωρίς να αποσυμπιέσεις τα περιεχόμενα του και αν και πάλι δεν γίνεται boot, κάνε το 1 Εννοείτε ότι έχω δηλώσει στο BIOS boor από cd Εννοείς ότι άμα κάνω το cd -> iso θα αλλάξει κάτι;
isay Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εννοείς ότι άμα κάνω το cd -> iso θα αλλάξει κάτι; Πρέπει να βρείς άλλη «πηγή» για το δισκάκι και πρέπει να είναι iso. Κατεβάζεις το iso και το γράφεις χωρίς να το αποσυμπιέσεις.
Nikos.thd Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ύστερα από τον μπελά που έμπλεξα έμαθα και κάτι χρήσιμο. Εκανα το cd μου boot. Υπάρχει τρόπος. http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=297 Ευχαριστώ όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα