Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε μια wifi καρτα δικτυου (ειτε usb) που να ειναι πληρως συμβατη με τα windows 7 64 bit, εχω μια netgear wg311v3 και δεν μπορω με τιποτα να την ενεργοποιησω οποτε για πειτε καμια δοκιμασμενη λυση που να λειτουργει απροβληματιστα!

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα, θα ηθελα να μου προτεινετε μια wifi καρτα δικτυου (ειτε usb) που να ειναι πληρως συμβατη με τα windows 7 64 bit, εχω μια netgear wg311v3 και δεν μπορω με τιποτα να την ενεργοποιησω

Λογικο μια και οι drivers που δινει η netgear δεν ειναι whlq. Ο μονος τροπος ειναι να απενεργοποιησεις το driver signing στην εκκινηση των windows,αλλα μονο λυση δεν το λες το συγκεκριμενο.

οποτε για πειτε καμια δοκιμασμενη λυση που να λειτουργει απροβληματιστα!

Δεν εχω καποια συγκεκριμενη να σου προτεινω, απλα οταν κατασταλαξεις σε καποια, περνα μια βολτα και απο το site του κατασκευαστη να δεις τι παιζει με τους drivers της για windows 7 64bit.

Δημοσ.

Λοιπόν τέτοιες κάρτες έχω δουλέψει και θα σου πω πως να την φτιάξεις να μην παίρνεις άλλη κρίση έχουμε.

Πρώτων έχεις τούς drivers για τα 7 πάντα, όχι το Cd που είναι μαζί με την κάρτα.

1)Θα την βγάλεις από το Pc (εάν την έχεις σηνδέμενη).

2)Θα εγκαταστήσεις τους drivers.

3)Και τέλος θα βάλεις την κάρτα.

Αν την έχεις μέσα και βάλεις τούς drivers δεν θα κανείς ποτέ δούλευα. Εξάλλου αν έχεις το κουτί και τα χαρτιά το γραφεί σε ένα κόκκινο νομίζω.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν τέτοιες κάρτες έχω δουλέψει και θα σου πω πως να την φτιάξεις να μην παίρνεις άλλη κρίση έχουμε.

Πρώτων έχεις τούς drivers για τα 7 πάντα, όχι το Cd που είναι μαζί με την κάρτα.

1)Θα την βγάλεις από το Pc (εάν την έχεις σηνδέμενη).

2)Θα εγκαταστήσεις τους drivers.

3)Και τέλος θα βάλεις την κάρτα.

Δεν θα δουλεψει το συγκεκριμενο δυστυχως, για τους λογους που ανεφερα πριν (64bit, driver signing, non whlq)

Δημοσ.

Δεν θα δουλεψει το συγκεκριμενο δυστυχως, για τους λογους που ανεφερα πριν (64bit, driver signing, non whlq)

Τι να σου πω, εγώ έτσι της έβαζα και μια χαρά έπαιζαν όταν ήταν η εποχή τους γιατί είναι παλιές.

• Moderators
Δημοσ.

Τι να σου πω, εγώ έτσι της έβαζα και μια χαρά έπαιζαν όταν ήταν η εποχή τους γιατί είναι παλιές.

64bit λειτουργικο?

ξεφευγουμε βεβαια

Δημοσ.

Τεσπα όπως βλέπω με αυτήν κάρτα δεν θα κάνεις δουλειά, έχεις μπλέξει και με παράξενη μάρκα. Πάρε μια καινούρια να μην παιδεύεσαι άδικα, γιατί και στα Xp μου έσπαζαν τα νεύρα για να τις βάλω. Π.χ. πάρε αυτή

Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει ολα παιδια αλλα δεν λειτουργησε!

@ Κostisstam: i tplink που μου προτεινεις ειναι 100% συμβατη με windows 7 64-bit ?

Δημοσ.

TP LINK TL-WN721N , την έχω σε 7 ( 64 Bit ) και όλα οκ.

Δημοσ.

ναι οντως και η TL-WN721N ειναι συμβατη...το θεμα μου ειναι ποια απο τις 2 ειναι πιο αποδοτικη σε σημα (σε εσωτερικους χωρους) ?

Δημοσ.

από τη δική μ εμπειρία με μία κάμερα crypto(εταιρεία του κ@@@@ :X )έφαγα τον τόπο για driver για τα 7 64b και δεν υπήρχε τπτ. τελικά με τον κωδικό αναγνωριστικού του υλικού που θα το βρεις αν πας στη διαχείριση συσκευών->στη συσκευή σου->ιδιότητες->λεπτομέριες->και στην "ιδιότητα" επιλέγεις το "αναγνωριστικό υλικού" , γκουγκλάρεις τον κωδικό αυτο κ κατα πάσα πιθανότητα θα βρεις driver κάποια άλλης εταιρία που να σ κάνουν γτ με το ίδιο chipaki υπάρχουν υλοποιήσεις από διάφορες εταιρίες, φαντάσου εμένα τελικά η κάμερα δουλεύει άψογα με driver τις trust :blink: ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...