stefanoZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά..!! Εδώ και κάμποσο καιρό κατεβάζω διαφορετικές εκδόσεις του NOD32 οι οποίες μετά απο λίγο καιρό συνέχεια μου λένε ότι λήγουν. Ακόμα και αυτό που έχω αυτή τη στιγμή μου λεει ότι έχει 24 μερες.. που μπορώ να βρώ ένα NOD32 στο οποίο να βάζω μια φορά Username και Password και να η χρειάζεται να ψάχνομαι συνέχεια.?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
makfil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά..!! Εδώ και κάμποσο καιρό κατεβάζω διαφορετικές εκδόσεις του NOD32 οι οποίες μετά απο λίγο καιρό συνέχεια μου λένε ότι λήγουν. Ακόμα και αυτό που έχω αυτή τη στιγμή μου λεει ότι έχει 24 μερες.. που μπορώ να βρώ ένα NOD32 στο οποίο να βάζω μια φορά Username και Password και να η χρειάζεται να ψάχνομαι συνέχεια.?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Για να μην κάνεις αυτή τη διαδικασία, όταν το σύστημα της eset διαπιστώνει ότι η συγκεκριμένη ip address χρησιμοποιεί στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί, η λύση είναι μόνο μία. Αγορά του προϊόντος.
stefanoZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μάλιστα... κάποιον άλλον τρόπο για να έχω δωρεάν Antivirus?? Αν γίνεται ΝOD πάλι...
makfil Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Νομιμα παντα οχι :Ρ εχεις ΠΜ Μπορώ να έχω και εγώ αυτή τη συμβουλή, μιας και ταλαιπωρούμαι το ίδιο, και πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες.
chaos_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 κοίτα μόνο freeware μπορείς να έχεις για πάντα. τα υπόλοιπα έχουν Limit. αν το NOD δεν το δίνει έτσι λυπάμαι.. πάντως γιατί δεν κοιτάς κάνα άλλο? το NOD θεωρείται καλό αλλά δεν είναι και το μόνο. επίσης 1 βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι βαρύ.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 κοίτα μόνο freeware μπορείς να έχεις για πάντα. τα υπόλοιπα έχουν Limit. αν το NOD δεν το δίνει έτσι λυπάμαι.. πάντως γιατί δεν κοιτάς κάνα άλλο? το NOD θεωρείται καλό αλλά δεν είναι και το μόνο. επίσης 1 βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι βαρύ. σε αδυναμα συστηματα ναι ειναι λιγο,ειδικα η εκδοση 5 στο netbook ειναι ασηκωτη πραγματικα. με 4 και κατω παλευεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα