Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τέρμα Western to 5o !!! μου άρεσε πολύ!!!

Με τρομερά ανεβασμένο επίπεδο μουσικής (που πάντα είχε) και Screenplay!!

hqdefault.jpg

how-s2-episode1-main-590.jpg

swedebishop.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάτι μου λέει οτι θα ξαναδούμε Elam στο τέλος της σεζόν...

Oh wait... :P

Ίσα που προλάβαμε να τονε χαρούμε...

Μας γάμησε λίγο ο κ. σεναριογράφος έτσι;

• Like 1
Δημοσ.

χαχα ε ναί, έτσι όπως τα λές.... αλλα τι επεισοδιάρα στο ήταν αυτή!!!

Μιλάμε στο τέλος ανατρίχιασα!!!

Στην φάση που η Eva λέει: Elam is not in that coffin και εκεί που ο Cullen κλαίει ενώ κάθεται στο φέρετρο

Πόσο πιο γαμ@τη μπορεί να γίνει η σειρά πόσο!?

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άσχημα νέα... Πραγματικά την αγάπησα την σειρά αυτή! μακράν απο τις καλύτερες εκει έξω!!!

Hell on Wheels Renewed (and Cancelled)

It’s the end of the line for Hell on Wheels.

AMC has renewed the historical drama for a fifth and final season, the network announced Friday.

The series’ 14-episode swan song will air in two parts: seven in summer 2015 and the remaining seven a year later.

“With Season 5 of Hell on Wheels, we are proud to bring our trans-continental journey to conclusion for the large, loyal audience that has traveled with Cullen Bohannon and his crew for so many years,” AMC president Charlie Collier said in a statement. “We look forward to appropriately honoring Hell on Wheels in this final season. Enormous thanks to the terrific writers, cast and crew for all they have achieved and for all that lies ahead in the Wild West.”

http://tvline.com/2014/11/07/hell-on-wheels-season-5-renewal-cancelled-amc/

Δημοσ.

Ο δημιουργος ειχε πει οτι δεν περιμενε καν να την φτασει τοσο μακρια, αρα μια χαρα που εχει συμφωνησει με το καναλι και το τελειωνει οπως θελει.

Δημοσ.

Ο δημιουργος ειχε πει οτι δεν περιμενε καν να την φτασει τοσο μακρια, αρα μια χαρα που εχει συμφωνησει με το καναλι και το τελειωνει οπως θελει.

Ναί, οκ. Σειράρα πάντως!! θα μου λείψει!!!

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στο λόγο σου? χαμπάρι δεν πήρα! Τρέχω!

Άσ' τα κι εγώ στη σπόντα το πήρα γραμμή ρε. Στριφογυρνούσα στο άσχετο στα γνωστά subtitle sites κι είδα έτοιμους υπόττλους και ξύπνησα.

(Ψιλο-λογικό κιόλας μωρέ... Δεν είναι κι από τις πιο δημοφιλείς σειρές για να γίνεται συνέχεια λόγος, οπότε άνετα ξεχνιέσαι.)

Μεχρι στιγμης πολυ καλα τα 2 πρωτα

Καλά ήταν μωρέ αλλά εγώ δεν τρελάθηκα κιόλας για τον ψιλο-προφανή λόγο ότι

είδαμε μόνο Bohannon's side... Εγώ θέλω να δω κι όλους τους άλλους. Eva, Durant, Campbell κλπ... Και πρώτον από απ' όλους βέβαια την αρρώστια τον Ιρλανδό (McGinnes).

• Like 1
Δημοσ.

Καλά βέβαια το κάθε επεισόδιο παίζει να μεταφράζεται με ρυθμό 1 στιχομυθία/μέρα... :P (ή απλά είναι Αύγουστος και διακοπάρει -τρόπος του λέγειν- ο λαός ή ok, δεν είναι και καμιά δημοφιλής σειρά να καίγεται ο κόσμος, ή όλα αυτά μαζί.)

Επομένως, καλύτερα να περιμένει κάποιος να μαζευτούν τα επεισόδια και να τα δει μαζεμένα. Αλλιώς, απλά καθόμαστε και περιμένουμε πόσες μέρες το subtitle κι είναι τέρμα βαρετό.

Δημοσ.

Κι εσύ. 2 κιόλας. ;)

(Κι από την "Τελευταία Ενέργεια" σου στο forum, υποθέτω ότι δεν έχεις διαβάσει κανένα από τα 2 μέχρι τώρα που ποστάρω.)

Anyway, το 2ο pm λέει ότι έχουμε υπότιτλιο για το 3ο επεισόδιο εδώ και λίγο.

Απλά όσον αφορά τα της υπόθεσης...

Κλίκαρα σε τυχαία σημεία (για να δω αν είναι σωστά συγχρονισμένοι οι subs) και ξενέρωσα λίγο πάλι γιατί απ' ό,τι κατάλαβα

πάλι μόνο Bohannon έχουμε... Τι διάολο γίνεται ρε γαμώτο;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...