raziels Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 ^δεν είναι η μόνη που τελειώνει την σαιζόν με διπλό επεισόδιο.
benign Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Παντως στο imdb εχει κορυφαια βαθμολογια. Οποτε μερικες φορες και οι κριτικοι δεν ειναι εναρμονισμενοι με τα γουστα του κοινου. http://www.imdb.com/title/tt1699748/
speedy23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αν προσεξεις,σχεδον οι περισσοτερες σειρες εχουν καλη βαθμολογια και γενικα προσφερεται απλοχερα.Αλλες το αξιζουν και αλλες οχι imo.Δεν το λεω για την σειρα διοτι δεν την εχω δει ακομα, αλλα γενικα μιλωντας.
benign Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Αν προσεξεις,σχεδον οι περισσοτερες σειρες εχουν καλη βαθμολογια και γενικα προσφερεται απλοχερα.Αλλες το αξιζουν και αλλες οχι imo.Δεν το λεω για την σειρα διοτι δεν την εχω δει ακομα, αλλα γενικα μιλωντας. Δεν το εχω προσεξει.Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι μονο οι πετυχημενες σειρες,που δηλαδη εχουν απηχηση στο κοινο,εχουν πολυ καλη βαθμολογια.Αν βρεις καποια που ειχε μικρη ακροαματικοτητα και υψηλη βαθμολογια δωσε ενα λινκ.
speedy23 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δεν πρεπει να πηγαινει ετσι ομως.Η απηχηση δεν λεει αναγκαστικα ποιοτητα ποσο μαλλον στην τηλεοραση.Παραδειγμα Chuck. 8?Really?Μια σειρα που με βια παιρνει 6.5/7.Ξεχασα να διευκρινισω οτι οι βαθμολογιες ειναι φουσκωμενες ΚΑΙ σε σχεση με τις ταινιες,ετσι?Να μην παρεξηγηθω,δεν λεω οτι οι βαθμολογιες του imdb ειναι το παν αλλα οσο να'ναι καποια πραγματα μου προκαλουν εκπληξη. http://www.imdb.com/title/tt0934814/
benign Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2012 Το τι ειναι ωραιο στον κινηματογραφο και στις τηλεοπτικες σειρες ειναι καθαρα υποκειμενικο.Για μενα καποιοι γραφικοι τυποι στα φορα που θελουν να επιβαλουν οτι η αποψη τους ειναι το μετρο του σωστου εχουν αναγκη ψυχιατρου επειγοντως (Δεν ειναι μπηχτη για σενα προσωπικα.) Καλως η κακως,το μονο σταθερο μετρο ποιοτητας σε γενικες γραμμες μια ταινιας η σειρας,ειναι η μαζικη αποδοχη.Παρα πολλοι γνωστοι σκηνοθετες η ηθοποιοι εγιναν αυτο που εγιναν,χαρη στην επιδοκιμασια των μαζων.Αλλιως θα ηταν ασημοι,αποτυχημενοι και δεν θα ειχαν δημιουργησει καποιες ταινιες η σειρες που εμεις απολαμβανουμε τωρα. Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι η μαζικη αποδοχη ειναι ο μονος παραγοντας επιδοκιμασιας της ποιοτητας,αλλα οπως δεν πρεπει να πνιγουμε την ποιοτητα καθοδηγουμενοι μονο απο τις ορεξεις των πολλων ας μην παμε στο αλλο ακρο του σνομπισμου και της αντιληψης οτι μονο μια μειοψηφια αντιλαμβανεται παντα το αριστο. Το Chuck δεν εχει τυχει να το δω,(θα ριξω μια ματια)αλλα on topic ,προσωπικα θεωρω το Hell on Wheels καλη σειρα.Εχει πεσει λιγο στα τελευταια επεισοδια,αλλα συνολικα συγκλινω και εγω σε βαθμολογια 8.
RottenLungs Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εγω θα συμφωνήσω ταυτόχρονα και με τους δύο. Απο την μία δεν λέει κάτι η βαθμολογία του imdb και απο την άλλη είναι ένα πολυ καλό εργαλείο για να δώσεις μία ευκαιρία σε μία σειρά ή μία ταινία για την οποία δεν έχεις ακούσει άλλα σχόλια (ή δεν συμμετέχουν συντελεστές που θαυμάζεις) που θα σε παρακινούσαν για να την δείς. Απο την στιγμή που την βλέπεις βγάζεις την δικιά σου άποψη. Ότι και να λέει το imdb το Hell on Wheels season 2 είναι μία σαιζόν, χωρίς σενάριο και με ηθοποιούς να βαριούνται να παίξουν. Αυτό δεν σημαίνει οτι της ρίχνω Χ της σειράς γιατι η πρώτη σαιζόν μου άρεσε πολύ. Αν βγεί (που δεν το πολυ κόβω) νέα σαιζόν θα της δώσω μία ευκαιρία ακόμα. Αυτά απο εμένα,,,
bosei Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Ανακοινώθηκε ότι θα βγει και 3η σαιζόν...το είδα στο facebook στην επίσημη σελίδα του Hell On Wheels. https://www.facebook.com/HellonWheelsAMC?ref=stream
Daemonos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) 1st Episode S04e01 2 Aug. 2014 Αργεί γαμότο Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2014 από Daemonos
Daemonos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 1st Episode S04e01 2 Aug. 2014 Αργεί γαμότο ναί, για κάποιο λόγο μου πέρασε λάθος link ου έκανα copy paste, okei fixed! 2 Aug. 2014
Daemonos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ το 1ο επεισόδιο!!! καλά μιλάμε ο Swede δίνει ρέστα!!!!
speedy23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μ'αρεσει παρα πολυ η δυναμικη που θα χτιστει αναμεσα σε Μποχανον και τους καινουργιους στην πολη που εφτασαν.
Daemonos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 speedy23 είδες το 2ο?? θα αναθεωρήσεις !! χαχα!! τέλειο και το δεύτερο! που είναι ο Elam? οέο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα