Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω καποιο προγραμμα για Mac

Psychomike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω ενα macbook περιπου δυο χρονια και καθως δεν εχω μεγαλη ιδεα ειπα να ρωτησω μπας και κανω λιγο πιο ευκολη την αναζητηση μου. Μετα απο δυο χρονια μετα απο εγκαταστασεις/απεγκαταστασεις στο mac εχει πεσει ςρκετα η ταχυτητα του και να τρωει καποια κολληματα. και ψαχνω καποιο προγραμμα να μπορεσει να μου καθαρίσει το mac απο οτιδηποτε μπορει να μου δημιουργει αυτο το προβλημα. Σας ευχαριστώ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να δεις το πρόγραμμα CleanMyMac. Φέρεται να καθαρίζει αυτά ακριβώς που θέλεις να ξεπαστρέψεις κι εσύ.

Και έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να προσαρμόσεις μερικά hidden preferences των default apps που ήρθαν με το Mac OS X.

Απλώς το CleanMyMac, έχει κάποια μικρά utilities, που θα σου φανούν χρήσιμα. Π.χ. το uninstaller, κάποια monitoring utilities, όπως το αυτόματο άδειασμα του Trash, ή η διαγραφή των κρυφών αρχείων συστήματος από USB Sticks που συνδέεις, κλπ. Επίσης, γλιτώνεις και αρκετό χώρο στον σκληρό σου δίσκο.

CleanMyMac μια φορά το δίμηνο ολοκληρωτικό scan, ενεργοποιημένα τα monitoring utilities που προείπα + Εβδομαδιαίο scan με Onyx, και είσαι καλυμμένος. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...