kosegdit Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας ως προς μία αγορά, καθώς με τα laptop δεν είμαι και πολύ ψαγμένος. Μία φίλη θέλει να αγοράσει laptop. Η χρήση θα είναι γενική: Ταινίες, internet, office, και αργότερα ίσως χρειαστεί και photoshop. Δεν πρόκειται ποτέ να παίξει παιχνίδια. Το ποσό που δίνει είναι περίπου 450 euro. Αν αξίζει μπορώ να την πείσω να δώσει 50 euro παραπάνω, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι στιγμής έχει δει τα εξής: HP Compaq Presario CQ56-110ev Dell Inspiron 15R E350 Το πρώτο εγώ προσωπικά το αποκλείω, αλλά σας το δίνω μήπως και αξίζει. Ποιός ξέρει μπορεί να κάνω εγώ λάθος Εγώ από την μεριά μου της προτείνω τα εξής: Lenovo Essential B570 HP Probook 4530S Μάλιστα το HP Probook 4530S το έχω κι εγώ και μπορώ να πώ ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος... (για τα χρήματά του πάντα) Ποιά είναι η γνώμη σας για τα laptop που σας παρέθεσα; Με λίγα λόγια ψάχνω το καλύτερο laptop στα max 500 euro. Επαναλαμβάνω δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας :shifty:
Votritis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αυτα που προτείνεις εσύ είναι αρκετά καλά,δες και αυτο Link λενε οτι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
rizla7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 αν είσαι απο αθήνα υπάρχει αυτό στο media markt στο ρέντη στα 499, νομίζω και μεχρι 18 άτοκες. μου φάνηκε αρκέτα καλή κατασκευή. όποιος γνωρίζει περισσότερα για θερμοκρασίες και θόρυβο για το συγκεκριμένο, ας δώσει πληροφορίες, ενδιαφέρομαι και εγώ..
ppnntt13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 από την στιγμή που δεν παίζει παιχνίδια εγώ στο dell θα πήγαινα, απλά ρίξε μια ματιά και σε αυτό έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά
xristoforos89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Βαλε και αυτο στην λιστα: Link λογω γρηγορου δισκου. edit: Εχεις δικιο eko13. Μολις το προσεξα!! Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2011 από xristoforos89
eko13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ειναι απο αυτα που προτυνει ο ιδιος στον φιλο του ;-) Καμμια σχεση σε χαρακτηριστικα με το Ντελ, ετη φωτος μπροστα... Και εγω αυτο προτεινω, το οτι δεν παιζει παιχνιδια δεν ειναι λογος αμα μπορει να παρει ενα τουρμπατο μηχανημα να μην το παρει... και το προμπουκ ειναι καλο μηχανημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα