giwrgos_aam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 παιδιά καλησπέρα, θέλω μια μεγάλη χάρη , μήπως ξέρετε που θα βρω αντιπροσωπεία tecnics. Έχω ένα ηχοσύστημα μοντέλο SH-EH790 και μου έχει χαλάσει το καλώδιο που συνδέει τον ενισχυτή με το σιντι πλαιερ... θα ήθελα να βρω ένα τέτοιο καλώδιο δεν το έχουν άλλα καταστήματα γιατί είναι ιδιαίτερο καλώδιο... ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Και έχεις την ελπίδα ότι θα σου το βρουν από την αντιπροσωπία ;;; Αν κατάλαβα καλά είναι για παλιό μοντέλο οπότε πάρα πολύ δύσκολα να σου το βρουν ακόμα και αυτοί. Αν μπορείς τράβα μια φωτό από το καλώδιο (να φαίνονται καλά τα βύσματα) και ανέβασε την εδώ ,μπορεί κάποιος κάτι να ξέρει. (Αν είναι «απλό» πλακέ καλώδιο,ένας ηλεκτρονικός μπορεί να σου φτιάξει ένα.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_aam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ναι είναι παλιό, μα ούτε τηλέφωνο δεν βρίσκω της αντιπροσωπείας να ρωτήσω... έχει κλείσει στην Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Επίσημη αντιπροσωπεία νομίζω όχι δεν υπάρχει,αυτό το καλώδιο πάντως ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς σου μπορεί να σου το φτιάξει άνετα ή να φτιάξει καινούργιο, από υλικά είναι 3-4€ αλλά είναι αρκετό παίδεμα οπότε ρώτα τον πρώτα τι θα χρεώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgos_aam Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ξέρεις κάτι ρώτησα παντού και σε ηλεκτρονικό και μου είπαν ότι αυτά είναι fix... τι να πώ θα ξανακοιτάξω ευχαριστώ πολύ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί να είναι δυσεύρετο το συγκεκριμένο φις,δεν φαίνεται και τόσο καλά στην εικόνα(πόσα καλωδιάκια είναι; ),αλλά αν δεν βαριέται κάποιος μπορεί να το κολλήσει ξανά στο παλιό,εκτός και αν αχρηστεύτηκε εντελώς το φις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvamv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Η αντιπροσωπεια της Panasonic-Τechnics ειναι η Intertech www.panasonic.gr www.intertech.gr Τωρα αν βρεις ανταλλακτικο είναι άλλο θενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα