liopyr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 H αλήθεια είναι ότι μας πειράζουν. Βάλε αυτό.
hackerW32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 οκ θα το δοκιμάσω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:22 ---------- δεν το είχα σκεφτεί πιο πριν ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:24 ---------- τελικά αυτή η άσπρη θήρα τι είναι στην κάρτα γραφικών? (dvi)
hackerW32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 τη διαφορά έχει από την κανονική (μπλε) ?
hackerW32 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 δηλαδή δεν θα έχω καπιο πρόβλημα ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:34 ---------- δηλαδη μην παρω καρτα γραφικων , και δεν θα μπορεί να μπει στην οθονη
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) ωραίο thread φίλε. θα το κοιτάξω αυτό που όμως κοιτάζω κάμποσο καιρό τώρα και βγαίνει κάθε μήνα είναι αυτό: http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card,2387-7.html φαντάζομαι το ξέρεις ήδη. συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ήδη αλλά το topic έχει φτάσει τις 150 σελίδες και δεν έκατσα να διαβάσω τα πάντα. ελπίζω να βοήθησα κι εγώ λίγο Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2009 από Επισκέπτης
hackerW32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) δεν την πείρα ακόμα (είχα κάτι δουλείες ) επίσης ξέχασα να πω πως η θύρα της μητρικής είναι pcie x16 (είναι καλή ?) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:35 ---------- και από ότι βλέπω και η κάρτα που θα πάρω τόσο είναι yea! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:38 ---------- ddr3 τι σημαίνει ? το έχω δει και στις μνήμες ram (η δικιά μου λέει ddr2 (ram)) μήπως το ότι υπάρχουν τρις μνήμες ? Υ.Γ. υπάρχει πρόγραμμα ξέρω εγώ που στην έκθεση να διορθώνει προτάσεις?(θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμένα) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2009 από hackerw32
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 use the wikipedia Luke! αμάξι θα είχες αγοράσει πιο γρήγορα
alexis333 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 @Hackerw32 Ανοιξε ενα thread στο section με τις καρτες γραφικων man Εκει θα το βλεπουν ολοι και θα παρεις αρκετη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα