Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και πιστόλι να μου βάλετε στον κρόταφο πάλι αλήθεια θα πω. Το Gamespot έτρεξε με 650MHz. Αν είχε μοντέλο από συγκεκριμένο κατασκευαστή θα τον ανέφερε και θα ήταν χρονισμένη και παραπάνω η μνήμη.

Η ΑΤΙ προς στιγμή μπορεί να δίνει ρέστα με τις R520/580 από άποψη τιμής/απόδοσης και ποιότητας απεικόνισης' date=' αλλά στα multi-GPU configs η ΝVIDIA εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα όσων αφορά την ταχύτητα γενικά.

Vagabond,

Δώσε μου έστω και ένα σοβαρό λόγο γιατί να προκαλείς διαρκώς τον κόσμο. Φροντίσαμε με όμορφο και πολιτισμένο τρόπο και το 7900GTX@SLi αλλά και το 7800GTX512@SLi να πάρουν την θέση στην κατάταξη στην αρχική σελίδα που τους ανήκει.

Μήπως να έβαζες λίγο νερό στο κρασί σου έτσι για αλλαγή;[/quote']

LOL ακομα ασχολεισαι κοιτα απαντηση απο πανω ... LOOL :mrgreen:

Εχει καταντησει κομωδια δλδ απλα θα αραζω με το καφεδακι μου και θα απολαμβανω τα συνεχιζομενα strikes ... Aχαχαχα

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δλδ οταν ατομα σαν τον LOUIE προσπαθουν να βγαλουν την ΑΤΙ ακομα και σε Crossfire πανω απο την Nvidia πραγμα που δεν εχει γινει σε κανενα Review εγω να κατσω και να τον κοιταω ? Και στο τελος να λεει εμενα παραπληροφορημενο ??

( 20mhz OC εχει η BFG 7900GTX )

Πρώτον χρησιμοποίησε το Gamespot 7900 στα 650 και δεύτερον θα υπάρξουν και κάρτες στα 700MHz σε αυτό δεν έκανε λάθος το GS.

Δημοσ.
Δλδ οταν ατομα σαν τον LOUIE προσπαθουν να βγαλουν την ΑΤΙ ακομα και σε Crossfire πανω απο την Nvidia πραγμα που δεν εχει γινει σε κανενα Review εγω να κατσω και να τον κοιταω ? Και στο τελος να λεει εμενα παραπληροφορημενο ??

( 20mhz OC εχει η BFG 7900GTX )

Επειδή φαίνεται ότι σε αγνοεί και ούτε πρόκειται να σου απαντήσει' date=' ούτε στις φραστικές σου επιθέσεις, δες τι έγραψε σε προηγούμενο post του:

Το SLI ουτως ή αλλως αποτελει μια καλυτερη λυση απο το Crossfire αλλα εδω συγκρινει και μια o/ced 7900gtx με μια stock xtx...

Σου λέει ή δεν σου λέει ότι το SLI αποτελεί καλύτερα λύση από το CrossFire ?

Οπότε τι γράφεις παρακάτω για να καταλάβω.

Και 2ον, είναι 20 τα MHz διαφορά ή 50MHz ?

Έχει άδικο που σε αποκαλεί παραπληροφορημένο για ακόμα μια φορά ?

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ !!

Συγκρινει την 7900GTX με το τρομερο Factory Overclock των 20 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ mhz

Στο review που παραθέτεις μιλάνε για 700Mhz Core Frequency.

λδ οταν ατομα σαν τον LOUIE προσπαθουν να βγαλουν την ΑΤΙ ακομα και σε Crossfire πανω απο την Nvidia πραγμα που δεν εχει γινει σε κανενα Review εγω να κατσω και να τον κοιταω ? Και στο τελος να λεει εμενα παραπληροφορημενο ??

Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις εμείς δεν σου φταίμε πουθενά.

Δημοσ.

Στην κατηγορια Best Value-For-Money δεν θαταν καλυτερο μια μικρη αλλαγη με την εισοδο της nVidia GeForce 7600 GΤ αντι της nVidia GeForce 6600GT.Βεβαια κοστιζει οριακα λιγο πανω απο τα 200,αλλα νομιζω οτι ανηκει σε αυτην την κατηγορια και ειναι μια καλη επιλογη.

Edit:Νομιζω πως εχει κουρασει η στειρα αντιπαραθεση HellasVagaBond με τα ιδια ατομα συνεχεια σε καθε post με θεμα τις καρτες γραφικων.Υπαρχνουν και ατομα που εχουν την διαθεση να μαθουν πεντε πραγματα χωρις φανατισμο και παρωπιδες.Το εχω πει και σε αλλο post το ξαναλεω και αλλη μια φορα:Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δημοσ.

Στην κατηγορια Best Value-For-Money δεν θαταν καλυτερο μια μικρη αλλαγη με την εισοδο της nVidia GeForce 7600 GΤ αντι της nVidia GeForce 6600GT.Βεβαια κοστιζει οριακα λιγο πανω απο τα 200,αλλα νομιζω οτι ανηκει σε αυτην την κατηγορια και ειναι μια καλη επιλογη.

Edit:Νομιζω πως εχει κουρασει η στειρα αντιπαραθεση HellasVagaBond με τα ιδια ατομα συνεχεια σε καθε post με θεμα τις καρτες γραφικων.Υπαρχνουν και ατομα που εχουν την διαθεση να μαθουν πεντε πραγματα χωρις φανατισμο και παρωπιδες.Το εχω πει και σε αλλο post το ξαναλεω και αλλη μια φορα:Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι ισχυρισμοί θα πρέπει να εμπεριστατώνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και εδώ όμως ο χειρισμός των εκάστοτε αποτελεσμάτων από οιαδήποτε εφαρμογή ή και μετροπρόγραμμα θέλει προσοχή και μια έστω και ελάχιστη κατανόηση του τι ακριβώς αντιπροσωπεύει τι.

Μια στείρα προσέγγιση βασισμένη σε αριθμούς χωρίς μια βασική κατανόηση του τι αντιπροσωπεύουν δεν θα οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα, ούτε μπορεί να αποτελέσει υλικό για να υποστηριχτεί οιαδήποτε άποψη.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι ισχυρισμοί θα πρέπει να εμπεριστατώνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και εδώ όμως ο χειρισμός των εκάστοτε αποτελεσμάτων από οιαδήποτε εφαρμογή ή και μετροπρόγραμμα θέλει προσοχή και μια έστω και ελάχιστη κατανόηση του τι ακριβώς αντιπροσωπεύει τι.

Μια στείρα προσέγγιση βασισμένη σε αριθμούς χωρίς μια βασική κατανόηση του τι αντιπροσωπεύουν δεν θα οδηγήσει σε σωστά συμπεράσματα, ούτε μπορεί να αποτελέσει υλικό για να υποστηριχτεί οιαδήποτε άποψη.

Δημοσ.
Άλλο η προσωπική άποψη απλώς..και άλλο αν συνοδεύεται από δεδομένα benches etc... ;)

Τα benches σου λενε ποια ειναι η γρηγοροτερη-καλυτερη καρτα γραφικων την δεδομενη στιγμη.Εδω δεν διαφωνω.Δεν σου λενε ομως οτι εσυ ο συγκεκριμενος αγοραστης την εχεις και αναγκη.Το συστημα που εχεις και οι προσωπικες επιλογες στα games αποτελουν μια διαφορετικη συνιστωσα για το τι θα αγορασεις.Ε κατω απο αυτο το πρισμα αν διαβαζεις, συνεχομενα και με επαρση, οτι μια συγκερκιμενη εταιρια ριχνει σκονη στην αλλη και περιμενετε γιατι οπου ναναι θα ερθει το superouaou που θα τα σαρωσει ολα, sry αλλα προσβαλλει την νοημοσυνη μου.Πιστευω πως και ATI και NVIDIA εχουν λυσεις που καλυπτουν ολες τις αναγκες και ολα τα βαλαντια.

Δημοσ.
Άλλο η προσωπική άποψη απλώς..και άλλο αν συνοδεύεται από δεδομένα benches etc... ;)

Τα benches σου λενε ποια ειναι η γρηγοροτερη-καλυτερη καρτα γραφικων την δεδομενη στιγμη.Εδω δεν διαφωνω.Δεν σου λενε ομως οτι εσυ ο συγκεκριμενος αγοραστης την εχεις και αναγκη.Το συστημα που εχεις και οι προσωπικες επιλογες στα games αποτελουν μια διαφορετικη συνιστωσα για το τι θα αγορασεις.Ε κατω απο αυτο το πρισμα αν διαβαζεις, συνεχομενα και με επαρση, οτι μια συγκερκιμενη εταιρια ριχνει σκονη στην αλλη και περιμενετε γιατι οπου ναναι θα ερθει το superouaou που θα τα σαρωσει ολα, sry αλλα προσβαλλει την νοημοσυνη μου.Πιστευω πως και ATI και NVIDIA εχουν λυσεις που καλυπτουν ολες τις αναγκες και ολα τα βαλαντια.

Δημοσ.

loipon h kaliterh vga einai h karta h opoia 8a vgei teleytaia...sto telos mias epoxhs...mallon oxi twn ipologistwn alla twn vga card....otan anakalif8oun nees texnologies kapoiou pragmatos pou enas 8eos xerei pos 8a to lene,pou tha exoun epidoseis 10000000000000% panw apo oti mia 7900gtx h mia 1900xtx tote 8a stamathsei h anaptyxh twn vga...kai tote ISWS na mporesoume na poume poia HTAN (pleon) h kaliterh vga!!...

Δημοσ.

loipon h kaliterh vga einai h karta h opoia 8a vgei teleytaia...sto telos mias epoxhs...mallon oxi twn ipologistwn alla twn vga card....otan anakalif8oun nees texnologies kapoiou pragmatos pou enas 8eos xerei pos 8a to lene,pou tha exoun epidoseis 10000000000000% panw apo oti mia 7900gtx h mia 1900xtx tote 8a stamathsei h anaptyxh twn vga...kai tote ISWS na mporesoume na poume poia HTAN (pleon) h kaliterh vga!!...

Δημοσ.
νοημοσυνη μου.Πιστευω πως και ATI και NVIDIA εχουν λυσεις που καλυπτουν ολες τις αναγκες και ολα τα βαλαντια.

δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου...αυτή πρέπει να είναι και οι αρχές που διέπουν τις αγορέ του καθενός...

τί ανάγκες έχεις και μετά πάμε στο απόδοση/τιμή ως προς τί ανάγκες αυτές.. :)

Δημοσ.
νοημοσυνη μου.Πιστευω πως και ATI και NVIDIA εχουν λυσεις που καλυπτουν ολες τις αναγκες και ολα τα βαλαντια.

δεν διαφωνώ καθόλου μα καθόλου...αυτή πρέπει να είναι και οι αρχές που διέπουν τις αγορέ του καθενός...

τί ανάγκες έχεις και μετά πάμε στο απόδοση/τιμή ως προς τί ανάγκες αυτές.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...