Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς δε τίθεται θέμα αναβάθμισης, απλώς έχει συνηθίσει να παίζει σε pc άλλου netcafe που έχει 9800pro και την έβαλα ως μέτρο σύγκρισης. Τώρα ήρθε ο καιρός να πάρει δικό του pc και το φτιάχνουμε από το μηδέν.

Mπρος στην 9800 θα ήταν προτιμότερο να πάρεις μια Χ800GT ή ακόμα και X800ΧL, 6800, 6800GS ή οτιδήποτε τέλος πάντως βρεις σε καλύτερη τιμή.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα ίδια λεφτά οι διαφορές είναι μηδαμινές. Την σχέση απόδοσης/τιμής θα κοιτάξει και προτιμώ να το ερευνήσει και να αποφασίσει μόνος του, αντί να προσπαθώ να τον πείσω για τις δικές μου προσωπικές προτιμήσεις.

Δημοσ.

ΟΚ παιδιά ευχαριστώ. Την κατηγορία κάτω από τα 200 ευρώ τη βλέπω επικίνδυνη, οπότε με βλέπω να πηγαίνω προς 6800GS-GT μεριά.

Δημοσ.
Ρε παιδες καμια αναφορα για την Χ800GT δεν εχετε κανει.Γραψτε τιποτα να ενημερωθουμε και εμεις οι κατοχοι....

se kapoia selida exw valei link me epidoseis kartwn se benchmarks.kane ena kopo an mporeis kai pigaine na deis

Δημοσ.

cassidy i 6600 gt pou exw doulepsei einai poli kali epilogi.sta pio polla paixnidia paei poli kala alla isterei otan valeis filtra.otan lew isterei peftei i apodosi tis alla min fadasteis trella pragmata, afou einai gomaraki!sto riddick pou einai theovaro paixnidi, epeza 1024x768 ola high me 2x an thimamai kala AA.sto fear epaiza me ola high alla an evazes AA kai ipsiles skies kollage tou ousti, den kserw an se kalipsa.pantws to mono kako me tis twra nvidia einai oti den ipostirizoun shader 3

Δημοσ.

Η Sapphire Radeon X800GTO2 256ΜΒ Limited Edition που έχει στο oc.co.uk είναι τρομερή επιλογή..

την έχω modd-άρει-βασικά ο γιατρός :P - (ενεργοποιημένα τα 16 pipelines) και τώρα είμαι σε χρονισμούς X850XT PE (ίδιος πυρήνας)

Δημοσ.

Για ακόμη μια φορα χάνετε την ουσία....

Και πια είναι αυτή???????

Και φυσικά θα αγοράσετε μια Χ1600ΧΤ...

Υπόσχεται ,και έχει, λίγο καλύτερες επιδόσεις απο μια 6600gt αλλά επίσης υπόσχεται και σαφώς κάλυτερη ποιότητα εικόνας σε ταινίες με τους τελευταίους drivers 5.13 που κυκλοφόρησαν.

Για ποιό λόγο να πάρεις πλέον μια 6600gt?Την είδαμε εδώ και ένα χρόνο...τη δουλέψαμε...την ευχαριστηθήκαμε...ωραία καρτούλα...

Ας δοκιμάσουμε τώρα και την καινούρια υλοποιίηση της ΑΤΙ.

Υπάρχει περίπτωση να απογοητευτούμε?Δεν νομίζω....

Αλλά και αν δε σας αρέσει,για τους δικούς σας λόγους,τότε δε θα σας αρέσει και η 6600gt....

Eίναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα....Με καταλαβαίνει κανείς ή μιλάω στο βρόντο?

Εγώ πάντως θα ήθελα να έχω καλύτερη ποιότητα εικόνας σε βίντεο,καλύτερη απο την 7800, και τις ίδιες επιδόσεις σε game που προσφέρι μια 6600gt...

Γιατί τόσο αντέχει η τσέπη μου.

Και φυσικά σήμερα ΔΕ θα αγόραζα μια 6800gt .......δε συμφέρει....δε λέει ...όχι μόνο απο οικονομικής άποψης.

Δημοσ.

Η πλειοψηφία έχει πάρει τα δωράκια Χριστουγέννων τους. ΄Οσοι το σκέφτονται από δω και πέρα και μπορούν να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα είναι προτιμότερο να περιμένουν μέχρι την άνοιξη για τις RV560/G72 ;)

Δημοσ.

εμενα καποιος που δεν με ενημερωσε και πηρα την 6600gt τι να πω??παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος...αψογη καρτα και φοβερα γραφικα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...