Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
P4 sta 3 Ghz me motherboard gigabyte' date='dn thymamai poio

Loipon sto psito : [[b']Ti karta na agorasw etsi wste na paizw paixnidia,counter2,far cry genika games me apitiseis,H timi logiki [/b]

Νομίζω ότι η κάρτα που ψάχνεις με τιμή γύρω στα 200 ευρώ , είναι μια με τσιπάκι Nvidia 6600Gt...Θα βρεις πολλές τέτοιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με διάφορες τιμές..

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Pc ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Video - ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ Vhs ΣΕ Dvd . ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Pinnacle Η Adope Premiere . ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Dazzle 120 . ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΣΚΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΩ Η ΝΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ .ΕΝΑ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Video ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ Windows ? Dvdrw Plextor ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ? ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Pc .

Δημοσ.
PowerColor ATI Radeon X800 XL 256MB DDR3 leei???

Έχω την κάρτα σε Sapphire,μπορώ να σου πώ ότι είναι πάρα πολύ καλή και ταχύτατη αλλά εν αντιθέσει με το chart,πιό καλή μου φαίνεται η 6800GT.

Δημοσ.

nai i 9700pro einai ontos foveri karta.kontevei 2,5 xronia kai akoma exei poli zoi mprosta tis gia na arxisei na ftinei ladia.einai molis 10% pio argi apo tin 9800pro.se analisi 1024x768 paizei ola ta games aneta kai aerata.kai exei giro sta 100eyro(an tin vreis sta metaxeirismena) an kai otan vgike ekane 700 eyro akatevata..apo tis pio diaxronikes kartes...

Δημοσ.

mini Update:

Προσθήκη της ATi Radeon X850 XT PE AGP8x και ανανέωση των πρωτεινόμενων αγορών.

btw έχετε ενημερωμένους drivers; Εφοδιαστείτε με τις τελευταίες εκδόσεις των ForceWare και Catalyst:

nVidia ForceWare Drivers 76.44 WHQL WinXP (26MB)

ATi Catalyst 5.4 & Control Center WinXP (44MB)

Δημοσ.
εγώ πάντως θα περιμένω μέχρι η ΑΤΙ να υποστιρίξει S3.0 με 512ΜΒ. Τότε θα πάρω κάρτα...

Προφανώς το κόστος δεν σε ανησυχεί. Γιατί κάτω από 700 ευρώ αποκλείεται να κοστίσει κάρτα με 512MB GDDR3 @ 650-700MHz.

Δημοσ.
Προφανώς το κόστος δεν σε ανησυχεί. Γιατί κάτω από 700 ευρώ αποκλείεται να κοστίσει κάρτα με 512MB GDDR3 @ 650-700MHz.

Με ανησυχεί και πολύ μάλιστα και βάλε ότι θα πρέπει να πάρω και τροφοδοτικό και αν επιλέξω να μην πάρω agp τότε θα πρέπει να κάνω ολική αναβάθμιση και όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά για να γίνουν θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός και από ότι βλέπω τουλάχιστον προς το παρόν θα τσιμπίσω ένα xbox 2 και βλέπουμε...

Πάντως έχω αρχίσει να μαζεύω για κάρτα!!! Αλλά δεν θα την πάρω με το που θα βγεί αλλά θα περιμένω μπας και πέσει αλλά και πάλι θα πρέπει να περιμένω αρκετά για να πέσει, πάνω από 6μηνο.

Αλλά και πάλι τι να κάνω; Μόλις διάβασα τις απάιτήσεις του Battlefield 2 έπαθα πλάκα... τι χ800 και ultra gt... Απο την άλλη είναι γνωστό πόσο άχρηστοι είναι στην EA και οτι όλες οι μηχανες γραφικών που βγάζουν είναι αρκετά βαριές για αυτά που δείχνουν και έχουν πολλά προβλήματα που γίνονται εμφανή στο gameplay, οπότε.... Είναι μονόδρομος μια 512 κάρτα (και όχι μόνο για το battlefield 2 αλλά και για άλλα τεράστίων διαστάσεων παιχνίδια... )

Υπομονή χρειάζεται... και αναμονή αρκετή.... τι να κάνουμε....

Ξέρει κανείς πότε θα δούμε μαζική παραγωγή αυτών των καρτών;

Δημοσ.

΄Οταν παιχνίδι μέσα στην χρονιά αυτή απαιτήσει πάνω από 256ΜΒ μνήμη, μάλλον κάποια βλακεία έχουν κάνει οι δημιουργοί του.

Τα τσιπάκια βρίσκονται ήδη σε μαζική παραγωγή, αλλά θα αργήσει λίγο η διάθεση και η ευρύτερη διαθεσιμότητα γιατί η ΑΤΙ χρησιμοποιεί low-k 90nm και για το Χenon/R500 που όπως καταλαβαίνεις παίρνει προτεραιότητα, μιας και μια κονσόλα για την Microsoft έχει βαρύτερη σημασία.

΄Ασε να γίνουν πρώτα οι παρουσιάσεις των επερχόμενων καρτών και όταν δεις τι επιδόσεις αποδίδουν αποφασίζεις. Αν και προσωπικά αν έχεις μια δυνατή κάρτα για τα σημερινά δεδομένα στο σύστημά σου και σκοπεύεις να πάρεις και XBox 360 ίσως (ίσως λέω!) να αξίζει και να περιμένεις μέχρι τα μέσα του 2006 για την γενιά DX10/WGF2.0.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...