Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ενδιαφέρουσα πρόταση, δλδ κάτι σαν οδηγός ρύθμισης ForceWare και Catalyst Control Panel;

Περίπου. Κάτι σαν FAQ για την εκάστοτε περίπτωση, που θα συμπεριλαμβάνει και γνωστά προβληματάκια με εύκολες λύσεις. ΄Οσοι περισσότεροι χρήστες συνεισφέρουν τόσο καλύτερα.

΄Ετσι ο εκάστοτε χρήστης που έχει μια απορία πάνω σε ένα θέμα ή έχει κάποιο πρόβλημα ίσως να βρίσκει γρήγορα λύση σε αυτές τις ενότητες χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει καινούργια ενότητα και να βρει την απάντηση/λύση ήδη εκεί.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους...

Διαβαζοντας χτες πολλα απο τα θεματα περι αγορας καρτων κατεληξα (και τελικα αγορασα) την Asus Ati 9550 Gamers Edition στα 128ΜΒ

Μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος :)

Τελευταια παιζω το Prince of Persia: Warrior Within και η διαφορα που ειδα σε σχεση με την παλια μου, μια GeForce2 MX400 64MB, ειναι η μερα με τη νυχτα!!

Μου επεσε το σαγωνι στο πατωμα βλεποντας τη διαφορα!

Θα ηθελα να ζητησω και τη γνωμη σας για αυτη την καρτουλα (σε σχεση παντα με τα χρηματα της) και πως θα μπορουσα να την ξεζουμισω :) (κατι ακουσα οτι μπορει να γινει ισοδυναμη με την 9600...)

Δημοσ.

kai egw tin idia kartoula exw sto 2o pc mou kai eimai poly eyxaristimenos.

tin pira metaxeirismeni apo ton filo polaki kai tin eixe poly prosegmeni.

pantws apo o/c kai tetoia lew na meinw makria giati me tin 9600XT pou exw sto kalo mou pc eixa asximes empoiries.

an kaneis tipota pou pianei eggyhmena pes mou kai mena!;)

Δημοσ.

Γενικότερη παρατήρηση. To OC και σε κάρτες γραφικών αλλά και σε επεξεργαστές είναι εντελώς ακίνδυνο, εφόσον ακολουθούμε κάποιους κανόνες:

1. Γνωρίζουμε τι κάνουμε και δεν κάνουμε του κεφαλιού μας (που σημαίνει ότι ρίχνουμε διάβασμα πριν κάνουμε ότι κάνουμε).

2. Πάντα προχωράμε με μικρά βήματα και με την μέθοδο της δοκιμής-λάθους. Μεγάλα βήματα κάνουμε μόνο στην περίπτωση ξέρουμε ότι μπορούμε. Αν για παράδειγμα διαβάσουμε ότι ο πυρήνας μιας κάρτας γραφικών με συχνότητα 300MHz ανεβαίνει άνετα πάνω από τα 350MHz με την ίδια ψύξη που χρησιμοποιούμε και εμείς, ξεκινάμε από τα 340-350MHz με βήματα των 5MHz. Όταν βρούμε το όριο, κατεβάζουμε λίγο για να είμαστε σταθεροί και είμαστε έτοιμοι.

Ακολοθείστε αυτούς τους κανόνες και δεν πρόκειται να κάψετε ποτέ τίποτα. Εγώ το μόνο που έχω κάψει είναι ένας δίσκος και αυτό για έτρεχα τον Thunderbird 1200 μου τότε με 42MHz PCI...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ σήμερα χτύπησα για το νεο tower που χτίζω (και ελπίζω να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή, ανάθεμα τις καθυστερημένες παραδόσεις) την assus extreme n6800gt 256mb ddr3 Sli. Κόστισε λίγο παραπάνω αλλά η κάρτα είναι κορυφαία. Ελπίζω να με βγάλει 2 χρονάκια και παραπάνω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...