Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nik7, λοιπόν, μια χονδρική αξιολόγηση των καρτών που ανέφερες όσον αφορά την ταχύτητα. Με άριστα το 20:

1) 12

2) 10

3) 11

4) 20

5) 17

Εγώ περίπου έτσι τις αξιολογώ όσον αφορά τα fps που αποδίδουν. Οπότε, κρίνεις και αποφασίζεις.

Δημοσ.

Τελικά δεν με βλέπω να προφταίνω σήμερα το update... είναι ήδη 21:15 και έχω τελειώσει μόνο τις ATi :(

Πολύ μπελάς τελικά η μετατροπή σε UBB code :roll: αύριο-μεθάυριο πιστεύω θα είναι on-line

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re pedia na rotiso kai ego o potapos kati?

diladi afton ton kero an koitousa gia mia kali karta grafikon alla min thelontas kiolas na kseperaso ta 260 ti tha mou proteinate? geforce 5900 i ati 9800?

gia doste kai kana paradeigma giati eimai ligo stournos... a kai ego apo to e-shop psonizo opote ama dosete kai kana link gia na do kai times... tha imoun kataipoxreos...

thanks ek ton proteron..

Δημοσ.

εχω nforce2 στη motherbard θα ηταν καλυτερο α ειχα nvidia καρτα γραφικων;

Αυτη τη στιγμη εχω την ati 9600 se kai σκεφτομαι να την αλλαξω θα ηθελα μια συμβουλη για το ποια να επιλεξω (ΑΤι η Νvidia) αναμεσα σε 150 και 250 ευρω.

Θα με βοηθουσατε πολυ.

Δημοσ.
@nik7 9800 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Φιλικά

kai exeis na proteineis kapoia sigekrimeni as poume?

mporeis na deis sto e-shop kapio montelo kai na mou proteineis kati?

Δημοσ.

me barton 2,6 kai 512/400 mnimi, to na parw mia ati 9800pro

(marka club) pou dinei enas filos mou(200euros), einai ypervoli??

mipws me alli katwteri/ftinoteri karta na exw panw-katw ta idia apotelesmata kai na min aksizei na xalasw ta perissotera??

[kyriws endiaferomai gia to halflife2 auti tin periodo]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα να βοηθησετε γρηγορα παρακαλω το απογευμα θα παω στο e-shop για να μου αντικαταστησουν την παλια μου 9600pro την ειχα παρει 168 ευρο και επειδη δεν εχουν την ιδια λεω να παρω η μια 9600xt 128mb η μια 9600pro 256mb εσεις τι λετε παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...