Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GTX 770 στα 380 - 430 περίπου και είσαι άρχοντας .. τροφοδοτικό μπορείς να κατέβεις και στα 550W.

Εγώ θα ψώνιζα αυτή κατευθείαν από την Evga.. σε 5 μέρες σπίτι σου > http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2774-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR

Δημοσ.

Και αυτή μας αρέσει πολυ απλά η GByte και αυτοι που τις φέρνουν τα εχουν κανει λιγο μπάχαλο με τις εγγυήσεις γι'αυτο και σου πρότεινα την Evga να εχεις το κεφάλι σου ησυχο,και να σου πω και κατι αν αλλάξεις γνωμη και θέλεις 780 η οτι άλλο μέσα σε 3 μήνες απο την ημερα αγοράς,την στέλνεις πισω πληρώνεις μονο την διαφορά κ τα μεταφορικά σου στέλνουν αυτή που επέλεξες και δεν ψάχνεις να βρεις να την πουλήσεις και να χάσεις χρήματα.

Δημοσ.
Μου ακουγετε πολυ καλο ολο το σκηνικο , 
Επισης θα μπορουσα παρακαλω να εχω μια συνθεσουλα οσο το δυνατον δυνατη γινετε για βαρια παιχνιδια του τωρινου ετους, μεχρι 1800 ευροπουλα θα διαθεσουμε. ( για τον αδερφο τα παντα ετσι πανε αυτα επιασες στοιχημα πληρωνεις )

:-D

Δημοσ.

Μου ακουγετε πολυ καλο ολο το σκηνικο , 
Επισης θα μπορουσα παρακαλω να εχω μια συνθεσουλα οσο το δυνατον δυνατη γινετε για βαρια παιχνιδια του τωρινου ετους, μεχρι 1800 ευροπουλα θα διαθεσουμε. ( για τον αδερφο τα παντα ετσι πανε αυτα επιασες στοιχημα πληρωνεις )

:-D

Ωραίος ! αλλα μην τα σπαταλάς.. δες εδώ υπερπλήρες για gaming και κανε μικρές αλλαγές να το φέρεις στα γούστα σου..

η πες αν έχεις κάποιους ενδοιασμούς να στο φτιάξουμε εμείς..

http://www.insomnia.gr/topic/490190-gaming-pc-1000euro/?do=findComment&comment=52442554

Δημοσ.

7950 Sapphire Vapor-X

vs

7950 Asus DCU II v2

Η πρωτη 2 χρονια και 4games δωρο και η 2η 3χρονια εγγυηση και μαυρο bcp.. Ποια απτις 2 ειναι πιο αξιοπιστη για αγορα σε θεμα αποδοσης και OC?

Δημοσ.

7950 Sapphire Vapor-X

vs

7950 Asus DCU II v2

Η πρωτη 2 χρονια και 4games δωρο και η 2η 3χρονια εγγυηση και μαυρο bcp.. Ποια απτις 2 ειναι πιο αξιοπιστη για αγορα σε θεμα αποδοσης και OC?

Όταν έψαχνα για την 7950, κατέληξα στη Vapor X, η οποία δε με διέψευσε σε κάτι κατά τη χρήση της. Παρέβλεψα το 1 έτος παραπάνω της Asus, όπως και το ότι η τελευταία πιάνει 3 pci slots. Το χρώμα του bcp δεν έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου.

Την πήρα 263€ από amazon.it και το καταχάρηκα!

• Like 2
Δημοσ.

Και γω για Asus θα παω μαλλον αν και εμπιστευομαι περισσοτερο την Sapphire (οντας κατοχος 4870 για 5 χρονια)..

Η Asus απο θεμα θερμοκρασιων/θορυβου/OC κυμενεται σε καλυτερα πλαισια?

Το οτι πιανει 3 σλοτ δεν με πειραζει ιδιαιτερα καθως δεν σκεφτομαι για sli/cf.. Ισα ισα που φαινεται και πιο "ματσο" καρτα (το πλαινο του 600Τ μου ειναι full-plexi).. Απο θεμα βαρους σκεφτομαι μη παρει την κατιουσα..

Θα μπορουσε καποιος να μου πει που θα καταλαβω με τη καλωδια συνδεετε? 2x6? 2x8? 1x6 + 1x8?

Επειδη λογικα θα την παραγγειλω απο e-shop και εχω ηδη παραγγελια εκει με sleeved καλωδια, πρεπει να ξερω για να τους αλλαξω την παραγγελια με τα καλωδια.. Καποιος κατοχος η καποιος που να γνωριζει?

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513618

Επισης πειτε μου αν ειναι χειροτερη σε θεμα ψυξης/ θορυβου/ OC απο την Vapor-X αν γνωριζει καποιος

Thnx!

Δημοσ.

Θερμοκρασιες πανω κατω τα ιδια ειναι και οι δυο,πολυ χαμηλες δλδ,και θορυβος τα ιδια,αθορυβες τελειως while gaming, τωρα στο OC δεν εχω γνωρισει κανεναν που να εχει ASUS 7950 αλλα ξερουμε σιγουρα οτι το 90% των VaporX 7950 πηγαινει ευκολα 1100+/1500.. Απο οτι βλεπω στο ιντερνετ η Asus δεν εχει κανενα προβλημα να φτασει αυτα τα νουμερα ισα ισα που παιζει να εχει καλυτερο oc στο memory clock. Αν δεν σε ενδιαφερουν καθολου τα 4παιχνιδια που θα επαιρνες,θα ελεγα οτι θα ηταν καλη φαση η ASUS με 3 χρονια εγγυηση για παρομοια καρτα με την vaporX. Its up to you.

Δημοσ.

Αμεσος και ξεκαθαρος.. Thnx! Μολις αποφασησα επιτελους ποιο τουμπανο θα παρω (και σε μεγεθος τουμπανο)

Τωρα για το θεμα με τα Pins τι να κανω γιατι οσο να ναι τα sleeved καλωδια πανε 7-8 το ενα.. Μη παρω τπτ παραπανισιο. Να τους παρω αυριο τηλεφωνο να τους πω τον κωδικο παραγγελιας να μου κανουν τις αλλαγες? Αν ρωτησω επισης ποσα Pin τροφοδοσια εχει η καρτα θα ξερουν ν απαντησουν ή θα βγαλουν κανα εξωγηινο αποηχο γεματο απορια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...