Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι λιγο πιο δυνατη απο μια 5870. Δυνατη καρτουλα παντως. Τι παιχνιδια σκοπευεις να παιξεις?? Εχεις κανει εστω και λιγο OC την Cpu σου? Γενικα παντως μπορεις να εχεις θεμα οτι καρτα και να παρεις αμα πεσεις σε παιχνιδι που να θελει 4 πυρηνες για να παιζει σωστα..

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η gtx 480 σε τι επίπεδα κυμαίνεται ?

Είναι πιο δυνατή από 6950, αλλά είναι φούρνος κανονικός και τέρας κατανάλωσης

κρατάει αρκετά υψηλή τιμή σα μεταχειρισμένη, αλλά δεν αξίζει imho

Την είχε φίλος μου και χτύπαγε 100αρες+ για πλάκα

Δημοσ.

οκ παιδιά τότε μάλλον θα τσιμπήσω μια 6950 2γβ να ρωτήσω το τροφοδοτικό θα την αντέξει?Επίσης εώς 160 ευρώ αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή?

Δημοσ.

οκ παιδιά τότε μάλλον θα τσιμπήσω μια 6950 2γβ να ρωτήσω το τροφοδοτικό θα την αντέξει?Επίσης εώς 160 ευρώ αυτή δεν είναι η καλύτερη επιλογή?

Είναι πραγματικά κρίμα να δώσεις 160€ για μεταχειρισμένη HD6950…  για εμένα δεν αξίζει, βάλε κάτι παραπάνω και μπορείς με 182 (μιν τιμή skroutz) να πάρεις GTX660 με full εγγύηση, ολοκαίνουρια, με μικρότερη κατανάλωση και καλύτερες επιδόσεις η όπως είπε ο από πάνω την HD7850,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω μια 670 και απο οτι ειδα η 770 με τα ιδια λεφτα εχει καλυτερες επιδοσεις απο την 680 αξιζει να την δωσω και να παρω μια 770?

Δημοσ.

Ωπ, καλώς τον!

Γι' αρχή πες μας εσύ αν δε σε καλύπτει κάπου η 670 σε 1080p που παίζεις.

Μετά πες μας πόσο έχεις σκοπό να τη δώσεις, γιατί εγώ προσωπικά δε θα έδινα πάνω από 250€, άρα θα χρειαζόσουν 150-200€ παραπάνω για να πας στην 770.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...