Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά η 9600SE είναι τόσο κουτσουρεμένη που στην ουσία μόνο στο όνομα είναι 9600 και οι επιδόσεις της είναι ΠΟΛΥ πιο κάτω από την υπόλοιπη σειρά 9600. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά της.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοτλαχιστον θα δω διαφορα απο αυτη που εχω (GeForce2). Και μην ξεχνατε ειναι ο πρωτος υπολογιστης.

Δημοσ.

Να μην τα ξαναλέμε. Τα ΜΒ μνήμης ΔΕΝ παίζουν ρόλο στην απόδοση. Για να φτάσει να χρειάζεται μια κάρτα 512ΜΒ θα περάσει αρκετός καιρός ακόμα.

Δημοσ.
τοτλαχιστον θα δω διαφορα απο αυτη που εχω (GeForce2). Και μην ξεχνατε ειναι ο πρωτος υπολογιστης.

Vriskeis 9600 Pro me €125... Psakse se kapoio gnwsto online shop kai ase thn SE... Exoun TERASTIA diafora se epidwseis...

Δημοσ.

Ειχα μπει στο e-shop αλλα δεν μου εβγαζε τα διπλανα που διαλεγεις τι περιφερειακα γιατι ειχα αργο Internet (14.4Kbit).Μεγαλη γκαντεμια :D

Δημοσ.
Η Χ800 ΧΤ είναι πιο γρήγορη από την 6800Ultra;

Ναι, ειδικά όσο ανεβαίνει η ανάλυση και βάζεις πιο απαιτητικές ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Για όσους ψάχνουν αυτήν την περίοδο για κάρτα γραφικών, προτείνω:

PER.516024.jpg

1) Gigabyte 9800 Pro 128MB

Μια επώνυμη υλοποίηση της ΑΤi 9800 Pro. Την έχει το e-shop στα €252.62, ενώ με €2.62 λιγότερα μπορείτε να πάρετε την [http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.510320]Club3D 9800 Pro 128MB[/url], η οποία δεν έχει παιχνίδια και software, όμως έχει R360 core ;)

Η επιλογή δική σας...

2) Club3D 9600 Pro 128MB

Μπορείτε να την βρείτε σε αρκετά καταστήματα της Στουρνάρη, σε τιμές που κυμαίνονται από €145 έως €157... ή τουλάχιστον μπορούσατε μέχρι πριν από μία εβδομάδα. Δίνοντας περί τα €20 επιπλέον παίρνετε την 9600ΧΤ της ίδιας εταιρείας. Στη μεσαία κατηγορία τιμής και οι δύο κάρτες αποτελούν αρκετά καλή λύση.

r9500-front-small.jpg

3) ΑΤι Radeon 9500 64MB

Για όσους δεν μπορούν να διαθέσουν τα χρήματα που ζητούν οι παραπάνω κάρτες, την καλύτερη λύση θα τη βρείτε [http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=190&catid=48]στο [email protected] με €76.70[/url]. Πρόκειται για υλοποίηση Radeon 9500 με "μόνο" 64ΜΒ μνήμης, ωστόσο είναι καλύτερη επιλογή από FX5600/Radeon 9600LE και ό,τι βρίσκεται κάτω από αυτές.

Παρεμπιπτόντως η MSI που αναφέρεται στο συγκεκριμένο site ως 9800ΧΤ είναι μία απλή 9800 Pro :roll:

Δημοσ.

Στη λίστα δεν έχεις την απλή 6800 και την 6800Gt. Για δώστε ένα link που έχει σύγκρηση 6800Ultra με Χ800ΧΤ γιατί εγώ είχα δει ένα συγκριτικό και έβγαζε οριακά τη 6800Ultra πιο ισχυρή.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν ακόμα reviews που να συγκρίνουν τις 6800 και 6800GT με άλλες κάρτες...

Η ATi Radeon 9600 256MB έχει περίπου ίδιες επιδόσεις με το αντίστοιχο μοντέλο των 128ΜΒ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...