Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτη ερωτηση στο forum!!

Τι διαφορα εχει η Geforce 670gtx απο την εκδοση Ultra Durable?? Εχουν περι τα 40 ευρω διαφορα στην τιμη.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια βρηκα την 6770 κοντα στα 75 ευρω..ειναι ανωτερη απτη 7750? εχει τοσες μεγαλες διαφορες με την 7770 ωστε να δωσω αλλα 30 ευρω??

να σημειωθει οτι τωρα εχω τη gt630..

Δημοσ.

Δε μας λες όμως από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα, ούτε ποια οθόνη έχεις, ούτε τι παιχνίδια σ' ενδιαφέρουν, ούτε πόσα διαθέτεις maximum.

Δημοσ.

το συστημα μου: e8500,asrock p45r2000,4gb ram @1333, 22inch 1080p, 600w τροφ.(θα αναβαθμιστει ομως σε i3 3220)

κυριως assassins creed παιζω αλλα θελω γενικα να εχω μια καλη καρτουλα να παιζει σχεδον τα παντα (οχι βεβαια σε full hd και σε ultra settings) αλλα να ειναι playable μη τρωω τα κολληματα του αιωνα. μεχρι 90ε max ουτε ευρω παραπανω.ευχαριστω

Δημοσ.

οκ κατελειξα στο να παρω μια 7770...αλλα ειμαι αναμεσα σε 2... στην VTX3D X-EDITION που ειναι και OC? ή στην msi που ειναι η στανταρ εκδοση? ρωταω γιατι δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστη ειναι σαν μαρκα η VTX3D αλλιως θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη μιας και ειναι oc..

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι οι VTX3D. Παρε τηλεφωνο στο dm και ρωτα ποσα χρονια εγγυηση δινει για την MSI. Aν ειναι 3 χρονια προτιμησε την MSI, αλλιως παρε την VTX3D.

Δημοσ.

Καλήμερα Isomniac's χθες παράγγειλα την Asus Matrix 7970 Platinum απο Γερμανία  450   Ελλάδα δεν υπήρχε καν ασε που θα εχει διαφορά γύρο στο 100αρικο  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...