Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα και μόνο που αναφέρεις την ανάλυση της οθόνης, δηλ 1680x1050...

Δεν θα δεις διαφορά κατ' εμέ. Πρώτα αλλάζεις οθόνη και μετά κάρτα γραφικών.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε πως δεν θα δω αφου ζοριζεται στα παιχνιδια τωρα ειδικα στο skyrim δεν αντεχει καθολου ΑΑ,το ειχα Χ4 και αναγκαστηκα να το βγαλω εντελως για να ανεβασω λιγο το draw distance μιας και στα 10 μετρα δεν φαινονταν καν οι npcs :D

Δημοσ.

Θα δεις διαφορά και μάλιστα μεγάλη. Το μόνο που δεν αξίζει είναι να την πάρεις μεταχειρισμένη. Παρτην καινούρια όσο προλαβαίνεις στα 133 με δωρεάν μεταφορικά/αντικαταβολή από το digital master. Kλοκάρε και τον επεξεργαστή λίγο αν τον έχεις στοκ.

Δημοσ.

Αξιζει γιατι και αυτα τα 33 ειναι αρκετα,εδω θελω να πουλησω την 4870 για να μειωσω την διαφορα,ειναι οικονομιικο το θεμα,τοσα χρονια παντως δεν ειχα προβλημα με τα μεταχειρησμενα,ετσι κι αλλιως παντα με υπολοιπο εγγυησης παιρνω :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ερωτηση ασχετου.τι διαφορα εχουν, http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=7850, εδω πχ ,οι μαρκες αυτες δεν ειναι διαφορετικες, ή ειναι τμηματα της ιδιας εταιριας?

Δημοσ.

Είναι διαφορετικές υλοποιήσεις.

Βγάζει η ATi το Chip και από εκεί και πέρα η κάθε εταιρία κάνει τη δική της υλοποίηση.

Στην ουσία έχουν διαφορά στο σύστημα ψύξης. Κάρτες γραφικών με το απλό σύστημα ψύξης (Reference), είναι ίδιες και το μόνο που αλλάζει είναι το αυτοκόλλητο τις περισσότερες φορές.

Μπορείς να δεις ότι κάποιες έχουν περισσότερη μνήμη, και λίγο παραπάνω συχνότητες.

Πρόσφατα έβαλα την παρακάτω σε σύστημα. Δεν ακούγεται η κάρτα. Πραγματικά δεν ακούγεται.

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=4da15a3d-981f-4882-9d56-b1646d1a4ce6

Δημοσ.

Οπως λεει ο heatspreader ειναι.

Το συγκεκριμενο καταστημα δεν εμφανιζει λινκ μιας συγκεκριμενης καρτας και για αυτο ειχε βγαλει ολες τις 7850 στο λινκ.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδες, και με την ευκαιρια , ενας φιλος μου ψαχνετε για καρτα , απο τις 7850 ποια ειναι η καλυτερη?
στο φορουμ προτεινουν αυτη με την φανταρινα, ειναι σαν την δικια σ heat?
μεγια btw ;)

Δημοσ.

Η Sapphire είναι με την φανταρίνα. Υπάρχει η έκδοση με 2GB και η έκδοση με 1GB. Παίρνεις όποια θες. Φυσικά καλύτερη είναι αυτή με τα 2GB. Όχι φοβερές διαφορές. Θα πρέπει να πέσεις στο παιχνίδι που να σε αφήνει από μνήμη. Εμένα το Far Cry 3 μου την γεμίζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σας,

θα ηθελα την βοηθεια σας για μια αντικατασταση, είχα την καρτα:

PNY GeForce™ 9 9800GT PCI-E 512MB XLR8 OC: B-KM9800GN2F51XPB-G

PNY GeForce 9800 GT XLR8 OC
NVIDIA® unified architecture
Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support
NVIDIA® SLI® -Ready
NVIDIA PhysX™-Ready
NVIDIA CUDA™ technology
PCI Express® 2.0 support
NVIDIA® PureVideo® HD technology
Dual-link HDCP Capable
OpenGL® 2.1 support

η οποία μου κάηκε! και θελω να την αντικαταστίσω με κάτι που να το σηκωνει το motherboard μου (δηλαδη  PCI Express® 2.0, σωστά) και να μην παρω κατι χειρότερο. τι μου προτίνετε ? (δεν θελω να δωσω πολλά, σιγουργα κατω απο 100ευρω), τα παιχνίδια που παίζω είναι diablo3, starcraft2, wow.

Ευχαριστώ πολύ παιδία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...