Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον έχω κλοκάρει στα 4100 εδώ και καιρό και σε συνδιασμό με artic freezer είναι μια χαρά , απλά έλεγα να τον αλλάξω να γίνει λίγο πιο futureproof το pc .Το σκέφτομαι σοβαρά για την κάρτα .H 6670 μου τι τιμές πιάνει σε used αγγελίες περίπου?

Δημοσ.

Τον έχω κλοκάρει στα 4100 εδώ και καιρό και σε συνδιασμό με artic freezer είναι μια χαρά , απλά έλεγα να τον αλλάξω να γίνει λίγο πιο futureproof το pc .Το σκέφτομαι σοβαρά για την κάρτα .H 6670 μου τι τιμές πιάνει σε used αγγελίες περίπου?

Μην αλλαξεις τωρα επεξεργαστη, ολα τα sockets πανε για αλλαγη, οποτε την έννοια του future-proof ξεχνα τη. Η 6670 με ddr3 πανω απο 30 ευρω δε νομιζω να πιανει, καθως αγοραζεις καινουρια με 65. Με ddr5 ισως την παρουν και με 50, στα μαγαζια αρχιζει απο 80 ευρω, τιμη εντελως αντιρεαλιστικη βεβαια καθως με 100 αγοραζεις την 7750 η οποια ειναι πολυ ανωτερη.

Αλλαγη εμφανη στις επιδοσεις του επεξεργαστη θα δεις μονο αν πας σε καενα κορυφαιο μοντελο οπως ο 8350, εφόσον όμως τον συνοδεψεις με μια εξισου κορυφαια καρτα όπως η 670 ή η 7970. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση καλυτερα να ριξεις τα χρηματα σου στην καρτα γραφικων.

Δημοσ.

επειδή από ότι μου είπαν θα γίνει αντικατάσταση η 7950 λέτε να πάω στην 7970 (μιας και η 7950 έπεσε από τότε που την πήρα οποτε θα μου μείνουν λεφτά στο μαγαζί) αξίζει τα 20 euro που θα δώσω? η να κάνω κάτι άλλο το πιστωτικό?

• Like 1
Δημοσ.

690 ή 680 sli ή 7970 cf?

Ενας γνωστος ενδιαφερεται για την εν λογω καρτα αλλα ψαχνοντας σε games ειδα οτι παιζουν στα ιδια fps πανω κατω.

Το συτημα ειναι ενας 3770, 16gb ram, corsair AX 850.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω και εγώ κάτι? μπορείται να μου πείτε μια σωστή κάρτα γραφικών για το σταθερό μου υπολογιστή?? έχω την μητρική GA-Z68P-DS3 ΕΝΑΝ 2400 επεξεργαστη i5 και η κάρτα που 8έλω να αντικαταστήσω είναι η amd radeon 6670 στα 2gb ddr3 ομώς και επειδή έχω μόνιμα το pc  συνδεμένο σε 42lg  με hdmi στα πολύ καινούργια παιχνίδια έχω πολλά προβλήματα... επίσης να μου πείται και τη μάρκακάρτα να πάρω ενοώ ati ή nvidia κολάει  με την μητρική που έχω!  ευχαριστώ εκ των προτέρων...  το όριο τιμής είναι 180 με 200 ευρό!.

Δημοσ.

Καλημέρα πάιδες και χρόνια σας πολλά! Πάντα τα καλύτερα σε όλους σας! Επι του θέματος πριν μια εβδομάδα έγινα κάτοχος μιας 7970 gigabyte wind force oc και μπορω να πω πως έιμαι απογοητευμένος, δε μπορω να πω φταίω και εγω γιατι δεν έκανα καλή έρευνα πριν προχωρήσω αλλα το πρόσφατο voltage lock είναι εξωφρενικό...

Δημοσ.

Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα?

Το πρόσφατο voltage lock στις περισσότερες 7970 τις αγοράς... Αυτή τη στιγμή την δουλεύω 1050/1500 αλλα σε παλαιότερο μοντέλο gigabyte 7970 oc είχα ακουμπήσει και 1200/1650... Απο τα λίγα που διάβασα σε διάφορα φόρουμ κλείδωσανε τo voltage λόγω πολλών προβλημάτων απο υπέρ τροφοδοσία...

Δημοσ.

Ειδες η gigabyte...Κ'εσυ τι την αλλαξες  :)

χαχαχα, δε την αλλαξα απλα τη δουλεψα σε pc φιλου και πηγα και πηρα την ιδια αλλα δεν... Επεσα στις updated...

Δημοσ.

Αν και δεν παιζω πια πολλα παιχνιδια τελευταια και δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με την 4870 μου απλα λιγο το Skyrim που το λιωνω και θα θελα να ειναι ολα τερμα,λιγο το max payne τωρα που παιζω καταλαβα οτι μαλλον ηρθε ο καιρος για αναβαθμισουλα ισως και αχρειαστη για τα λιγα games που παιζω αλλα μου μπηκε το μικροβιο,υστερα απο αρκετο ψαξιμο σε ολες τις επομενες σειρες της ΑΤΙ και τις τιμες τους κατεληξα οτι η ιδανικη καρτα για το συστημα της υπογραφης μου ειναι η 6870 και αποδοση και απο λεφτα(να επισημανω οτι για μεταχειρη θα ψαξω)την βλεπω να παιζει στο 100αρικο που ειναι και το οριο που θελω να διαθεσω,το μονο θεμα μου ειναι κατα θα αξιοποιησει την καρτα το συστημα και ποσο θα υπαρχει bottleneck,παντως σε 1680χ1050 ειναι οτι καλυτερο πιστευω,τι λετε και εσεις?

να προσθεσω επισης οτι δεν ενδιαφερομαι να αλλαξω cpu,γιατι αν ειναι να γινει αυτο θα γινει ολικη μεταφορα στα νεοτερα socket

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...