Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XMorsX..σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση..δεν ξέρω αν μπορώ να φτάσω εκεί..θα έκανα υπομονή 1 μήνα..αλλά έδωσα την παλιά (στα 512 bit παρακαλώ) και έχω μείνει χωρίς κάρτα

Να φανταστείς πως την είχα 100 ευρώ και δεν την έπαιρνε κανείς..και την έβαλα 75 και την ίδια μέρα την χτύπησαν..δεν γουστάρω να του ρίξω άκυρο..δεν κάνω τέτοια!

Τελικά μεταχειρισμένη δεν παίζει καλή ε?

Δημοσ.

Μεταχειρισμένη HD6870/GTX560/560ti ναι μεν αλλά σε λογική τιμή, οχι 150€! Βασικά για new και εφόσον παίζεις BF3 θα δώσεις γύρω στα 2κατοστάρικα πάνω-κάτω για HD7870/GTX660/HD7850. Στο εξωτερικό ήδη έχουν πέσει στα 160€ οι HD7850 1GB.

Δημοσ.

Μεταχειρισμένη HD6870/GTX560/560ti ναι μεν αλλά σε λογική τιμή, οχι 150€! Βασικά για new και εφόσον παίζεις BF3 θα δώσεις γύρω στα 2κατοστάρικα πάνω-κάτω για HD7870/GTX660/HD7850. Στο εξωτερικό ήδη έχουν πέσει στα 160€ οι HD7850 1GB.

Σε μεταχειρισμενη δυσκολα βρισκεις γιατι δεν εχει κυκλοφορίσει καρτα νεας γενιας στην κατηγορια των επιδοσεων των 6870/560. Αν βρεις τελικα συνηθως δε θα συμφερουν απο αποψη τιμης.

Αν δεν εχεις για 660 μπορεις παντα να παρεις την XFX 6870 ή την ASUS 560 που σου προτεινα σε προηγουμενο post sta 170 ευρω, H θυσια σου θα ειναι οτι θα ρίξεις τα settings απο ultra σε high.

Δημοσ.

μια κάρτα γραφικών gtx 660 με 280 ευρώ δεν είναι καλό budget δηλαδή και απλά οι πιο πολλοί τα πέρνουν μαζεμένα από ένα μαγαζί γι'αυτό και βγαίνουν ακριβά...μπείτε στο Link.png Site: Skroutz.gr και βρείτε εκεί ότι θέλετε σε καλύτερη τιμή φυσικά να υπολογίζεται και τα έξοδα αλλά τι ψυχή έχουν ...όταν θα πάρεις 30 ευρώ πιο φθηνό κάτι και θα δώσεις τα 10 ευρώ πχ σε μεταφορικά

Δημοσ.

Τελικά μάλλον θα πάρω την 660...215 ευρώ..της gigabite....την παραγγέλνω τώρα!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά!

XMorsX...σε ακολουθώ!

Ελπίζω να είναι συμβατή με το motherboard μου!

Rampage II Gene...το μικρούλι και θαυματουργό

Ξέρουμε τπτ για το specialprice??

Εκεί την βρήκα φθηνότερη

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους ήρθε...εύκολη εγκατάσταση...φτωχή συσκευασία!

Σε bf3 είδα από 39 έως 56 fps.

Στα windows σκοράρει 7.9

Γενικά αθόρυβη...

Καλές θερμοκρασίες...idle 30-31...με ζόρια 52-55

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια μια ερωτηση (πληροφοριακα) για να κανεις sli ειναι καλυτερα οι καρτες να ειναι 4gb απο οτι 2gb; η δεν εχει ιδιαιτερη διαφορα;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά πόσο καλύτερη είναι η 6870 από την 5850 γιατί έχω βρει μια καλή περίπτωση σε 6870 !!??

Το μαπντζετ είναι αυστηρά 100-110 ευρώ.....

τώρα έχω μια 5850 !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...