Latency Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 είναι πιο Cool http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510801 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510802 από αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513588 (είπαμε δάσκαλε, κοιτάμε και το έξω, "όπως και με τις γυναίκες") ελα εντάξει, έχεις δίκαιο! μλκια είπα
Heatspreader Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 επειδή εδώ φίλε μου ο καθένας λέει ότι θέλει, είναι αρκετά τα nVidia fun boys για τις κάρτες γραφικών να κοιτάτε Engine Clock Memory Clock Interface Size Support DX11/OpenGL4+/PhyscX/και πάει λέγοντας μια καλή επιλογή με 150-200 ευρώ είναι Engine Clock 900-1000 Memory Clock 4200-5000 Interface: 192-256Bit Size: 1GBminimum - (1-1.5 better) Support DX11/OpenGL4+/PhyscX/και πάει λέγοντας με απλά λόγια, αυτή εδώ είναι πάρα πολύ καλή επιλογή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510801 αν το δείτε με καθαρό μυαλό(και αφήσετε τους φανατισμούς), αυτή η κάρτα είναι ανώτερη από την GTX550/550Ti/560 Σε βλεπω που το εχεις κανει διαγωνισμο το θεμα. Ναι, οι nvidia, βγαζει δυνατοτερες καρτες γραφικων. Οπως και η Intel επεξεργαστες. Αυτο δεν εχει να κανει με αδυναμια σχεδιασης, αυτο εχει να κανει με πολιτικη. Η AMD/ATi, στοχευει σε πιο οικονομικες λυσεις απο την Intel/nvidia. φίλε μου, εγώ μιλάω με αποδείξεις, εσύ που το στηρίζεις αυτό που λες αν δεν κοιτάμε τα παραπάνω specification τότε τι κοιτάμε? το πλαστικό? το ανεμιστηράκι? και αυτό που λέτε ότι άλλο chip το ένα και άλλο το άλλο, μα ΦΥΣΙΚΑ και θα έχουν διαφορετικά τσιπ, αφού μιλάμε για διαφορετικές εταιρίες, τι σημαίνει αυτό? ότι αν δεν είναι nvidia είναι μάπα? το ξέρω ότι η nvidia είναι κορυφή αλλά φίλε μου παρουσιάζετε τα πράγματα διαφορετικά από τι είναι στις τιμές αυτές 100-300 (που έχω ασχοληθεί) μπορώ να σου πω ότι τα chips είναι ίδια, δεν έχει κάποιο μεγάλο πλεονέκτημα το από το άλλο! ασχολήθηκα γιατί βλέπω αρκετούς φανατικούς NVIDIA-δες, και είναι κρίμα τώρα να προτείνουμε στον κόσμο ακριβές λύσεις, υπάρχουν και κάρτες της ATI όπως η 7770 που πραγματικά είναι πολύ καλύτερη λύση από την GTX550 & 550Ti και με λιγότερα χρήματα {οι NVidia κάρτες είναι λίγο πιο ακριβές επειδή έχουν funboys{σαν τα iphone ένα πράγμα}} Ποσο χρονων εισαι; Όποιος δώσει 175€ για HD7770 είναι για κλάματα, είναι λίγο καλύτερη από GTX550ti / HD6770 αλλά τίποτα παρά πάνω. Στα ~170€ η GTX560 δεν είναι και τόσο καλή επιλογή πλέον εφόσον υπάρχει και η HD7850 1GB και λίγο παραπάνω ~210€ η GTX660. Με λίγα λόγια HD7870>GTX660>HD7850>GTX560>HD7770>GTX550ti κάπως έτσι πάει περίπου η απόδοση. Απλά συνήθως δεν είναι σε όλα τα παιχνίδια η μια πιο γρήγορη απο την άλλη, άλλα games τραβάνε σε nvidia gpu άλλα σε amd. Συμφωνω. Να προσθεσω οτι αν καποιος θέλει PhysX, παει σε 560, αν οχι σε 7850. να επισημάνω ότι εγώ είπα πως έχουν τα πράγματα και αρκετοί σας τα λέτε όπως θέλετε-σας συμφαίρει είναι γελοίο να ακυρώνετε όλες τις κάρτες τις ΑΤΙ (με τις αντίστοιχες nvidia) ενώ έχουν ίδια specification όπως είπα, είναι σαν Apple vs Samsung (γιατί Apple vs Samsung? γιατί απλά μόνο αυτό βλέπεις στο φορουμ, Apple fun boys vs Apple haters) (γενικά το ι5 σε σχέση με το s3 είναι μια πατάτα, ε το ίδιο και με την ΓΤΧ550 & ΗD7770) ΥΓ: πραγματικά έχω θυμώσει γιατί απλά ότι και να βγει από την ATI είναι κατώτερο από το "αντίστοιχο" της NVidia καλά οκ, σφύρα! αφήστε αυτήν την πίπα ρε, αυτό σημαίνει ότι η ATI έχει άλλη αρχιτεκτονική που είναι για τα σκουπίδια? εμ δηλαδή συνέχεια τέτοια λέτε και ούτε εσείς ξέρετε για την αρχιτεκτονική τους, πως και τι... απλά το είπε το Google. πάρτο λίγο αλλιώς , http://www.anandtech.com/bench/Product/536?vs=541 να επισημάνω πάλι ότι πιστεύω ότι οι NVidia βγάζει καλύτερες κάρτες αλλά όχι σε όλα τα Price Range, επίσης σε άλλα Price-Range είναι ίδια με πολύ μικρή διαφορά της NVIDIA και η διαφορά τιμής είναι μεγάλη! Ποσο χρονων εισαι για αλλη μια φορα. από ηλικία καλά, από σοβαρότητα αρκετά καλά, από "ασχολούμε με τον κάθε άσχετο σε φορουμς" τα πάω χάλια αντιδρώ εύκολα στις "ανοησίες", αν και δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ! τέσπα είναι οι ορμόνες ενός 20αχρονου! όπου ανοησία = φανατισμοί, ανοησίες, λάθος προτροπές, κλπ... Δεινόσαυρε, γενικά μιλάω, μην το πάρεις προσωπικά και μου απαντήσεις! ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙ για τους όχι και τόσο Gamer προτείνω ΑΤΙ HD7770 στα 150ε περίπου, αν μπορείτε να δώσετε λίγο παραπάνω σας προτείνω GTX560/560Ti ας πουμε και τίποτα για το θέμα του τοπικ, μην νομίζουν ότι ανοίξαμε κουβέντα και το κάναμε καφενείο εδώ μέσα Μας βριζεις ηδη. Γιατι τοσο κακη συμπεριφορα; 1
Professor Xavier Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 ποοοποοοο... δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω!!! Έχετε κάνει παράθεση στην παράθεση, και spoiler στο spoiler και έχω χάσει τον μπούσουλα! 1
vasilis1977 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παίδες..θέλω απαντήσεις από τους guru του gaming! Μόλις πούλησα (λαλακία μεγάλη) μια gtx 285 της gigabite που είχα πάρει το 2010 300+ ευρώ για 75 ευρώ..επειδή δεν έπαιζε bf3 κτλ se directx 11. Οπότε πρέπει να αναβαθμίσω..(το πορτοφόλι λέει εώς 160 max) Επειδή έχω μείνει χωρίς κάρτα στο πιτσί...παρακαλώ πείτε μου κάνα δυο καλές καρτούλες άμεση αγορά Να είναι συμβατή με asus rampage 2 gene(και να χωράει στην μητρική), i-core 7 (1366), osz 6gb στα 1600 Ευχαριστώ προκαταβολικά
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου και η οθονη σου?
vasilis1977 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αα..ξέχασα σόρρυ! Τροφοδοτικό 800W και οθόνη samsung SyncMaster P2350
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παίδες..θέλω απαντήσεις από τους guru του gaming! Ποιο ειναι το τροφοδοτικο σου και η οθονη σου? Εσύ γιατί πετάγεσαι? Πόσα χρόνια έχεις να παιξεις? :P Εφόσον το τροφοδοτικό σήκωνε την 285, θα σηκώσει και την καινούρια. Δεν παιζει να ανέβει το μπάτζετ? Δύσκολα σε βλέπω με 160 για καινούρια. 1
vasilis1977 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Είδα στα 170 κάτι 660 2gb..ή 550ti-560ti...εντάξει..κρύβω και από την γυναίκα κάνα 20ευρω και πάμε 180... Βγάζω την γυναίκα μια βόλτα (ξέρετε..σαν τα σκυλιά) για έναν καφέ και επανέρχομαι..ελπίζω να δω απαντήσεις..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Που είδες την 660 στα 170? Η 550ti δεν κάνει. Ούτε για αναφορά στην κουβέντα δεν είναι.
XMorsX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παίδες..θέλω απαντήσεις από τους guru του gaming! Μόλις πούλησα (λαλακία μεγάλη) μια gtx 285 της gigabite που είχα πάρει το 2010 300+ ευρώ για 75 ευρώ..επειδή δεν έπαιζε bf3 κτλ se directx 11. Οπότε πρέπει να αναβαθμίσω..(το πορτοφόλι λέει εώς 160 max) Επειδή έχω μείνει χωρίς κάρτα στο πιτσί...παρακαλώ πείτε μου κάνα δυο καλές καρτούλες άμεση αγορά Να είναι συμβατή με asus rampage 2 gene(και να χωράει στην μητρική), i-core 7 (1366), osz 6gb στα 1600 Ευχαριστώ προκαταβολικά Κοιτα το ποστ μου φιλε. http://www.insomnia....υτόν-τον-καιρο/ Long story short, με 155 ευρω παιρνεις την Sapphire HD Vapor-X 7770 OC, αλλα θα πρότεινα να δωσεις λιγα ακομη και να προτιμήσεις την XFX HD 6870 Double Dissipation Version στα 175 ευρω. Ειναι οι παρακατω: http://www.skroutz.g...OC-Edition.html http://www.skroutz.g...D-6870-1GB.html Τωρα προσεξα την αναφορα στο BF3, το οποιο παιζει καλυτερα με nVidia. Αν ειναι το μοναδικο παιχνιδι που σε ενδιαφερει κοιτα και αυτην την καρτα στα 170: http://www.skroutz.gr/s/342754/Asus-GeForce-GTX560-1GB.html Η καρτα αυτη βρισκεται στα επιπεδα της ΗD 6870. Διαφορα ουσιαστικη στις επιδοσεις στο BF3 δε θα δεις σε σχεση με την ΗD 6870 (με καλο επεξεργαστη θα εχεις τα settings στο high χωρις anti-aliasing στα 1080p), αλλα θα γλιτωσεις 5 ευρω :ρ Γενικα ομως η υλοποιηση της XFX πρεπει να ειναι λιγο καλυτερη, οποτε η τελικη επιλογη δική σου. Καλές αγορές!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Από άποψη επιδόσεων είναι υποβάθμιση η 7770 σε σχέση με αυτή που είχε.
Thanos1972 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ γιατί πετάγεσαι? Πόσα χρόνια έχεις να παιξεις? :P 1ον Δεν απαντησα αλλα ρωτησα. 2ον Παιζω,Heroes VI. 3ον ATI Radeon HD7850 DirectCU 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Asus) ΤΙΜΗ 203.75 € (Ελαχιστα ακριβοτερη απο τις αλλες αλλα με 3 χρονια εγγυηση). 4ον Δεν μας ειπες απο που εισαι για μην εχεις μεταφορικα (και να κερασεις καφεδακι). 5ον Εαν βγαινει ακριβα,κοψε τις βολτες με την γυναικα για εναν μηνα.Ασε την σπιτι να σου φτιαχνει λουκουμαδες. 1
vasilis1977 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Με συγχωρείς Δεινόσαυρε..την 650 εννοούσα..αλλά είναι απαράδεκτη στα bench Θάνο από Αθήνα είμαι (Αιγάλεω)..όσα καφεδάκια θέλεις...δεν παίζω μόνο bf3..και έχω ήδη μετανιώσει που έδωσα την gtx 285..αλλά τώρα την έκανα..οπότε μια κάρτα αξιοπρεπή για fps και rally..στα 1080p και dx11...χωρίς λαγκ...πολλά ζητάω?? Η αλήθεια είναι πως είχα nvidia για πολλά χρόνια..όμως είμαι ανοιχτός στο να αλλαξοπιστήσω!! Από τις αγγελίες εδώ υπάρχει κάτι αξιόλογο?..με έμπιστο πωλητή ασφαλώς..
XMorsX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Με συγχωρείς Δεινόσαυρε..την 650 εννοούσα..αλλά είναι απαράδεκτη στα bench Θάνο από Αθήνα είμαι (Αιγάλεω)..όσα καφεδάκια θέλεις...δεν παίζω μόνο bf3..και έχω ήδη μετανιώσει που έδωσα την gtx 285..αλλά τώρα την έκανα..οπότε μια κάρτα αξιοπρεπή για fps και rally..στα 1080p και dx11...χωρίς λαγκ...πολλά ζητάω?? Η αλήθεια είναι πως είχα nvidia για πολλά χρόνια..όμως είμαι ανοιχτός στο να αλλαξοπιστήσω!! Από τις αγγελίες εδώ υπάρχει κάτι αξιόλογο?..με έμπιστο πωλητή ασφαλώς.. Το ιδανικο για 1080p ειναι αυτη: http://www.skroutz.g...660-2GB-OC.html Οτιδηποτε χειροτερο ειναι εκπτωση στις επιδόσεις. Η 7850 ειναι εναλλακτικη, αλλα η εκδοση με 1 GB μνημη ειναι λιγη για το BF3 και αυτη με 2GB κοστιζει οσο η παραπανω ενω ειναι χειρότερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα