Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε γμτ βλέπω τι τιμή της και τη θεωρω χαμηλη οποτε μαλλον θα παω σε αυτή που έχεις και εσυ.:D

Δημοσ.

lol τοσο μαπα ειναι ο cpu?το λεγομενο bottleneck??

την βρήκα 170 στον visionstudio.:P

ισως παω σε ολικη αναβαθβμιση

με τα εξεις βασικα

και μια 6870

καλα δε θα ειναι τοτε?

Δημοσ.

Gainward GeForce GTX 560 Ti 2048MB "Phantom" η GeForce GTX 560 Ti 1GB "Phantom"...??? Ποια να προτιμήσω και γιατί....??? Τα 2048MB θα μου προσφέρουν κάτι περισσότερο όσο αφορά το gaming....???

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αυτο το συστημα

Asus Rampage II Gene (s1366, DDR3, X58)

Chieftec Super CFT-850G-DF PSU (850W)

Palit GTX 295 SVGA (PCI-Express, 1792 MB)

Intel Core I7-940 (s1366, 2.93 GHz, Cache 8MB, Tray)

Thermaltake Xaser VI VG400LBWS Case LC

Corsair Vengeance 12GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

Samsung 256GB 830 Series MZ-7PC256B Solid State Drive SATA III SSD 2.5''

Samsung SM2433BW TFT Monitor 24'' 1920x1200

Ενδιαφερομαι για μια gpu μεχρι 170-180 (αν ειναι εφικτο) να περασω 1 χρονο με το bf3 με καλυτερες επιδοσεις απο την παλια 295.

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα, καινούργια, προς καμμιά gtx 560 θα πας (αν την βρεις πουθενα), αλλά περισσότερο σαν sidegrade μου φαίνετε σε σχέση με την gtx 295. Πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις (με ένα ελαφρύ προβάδισμα της 295, ιδιαίτερα σε sli optimised παιχνίδια), αλλά λιγότερο ενεργοβόρα, πιο καινούργια τεχνολογικά..και dx11

Εναλλακτικά, κοιτάς σε καμμιά μεταχ. 6970/570 με κανα 200άρι-200+, που είναι σαφώς ανώτερες.

Για πραγμάτική αναβάθμιση όμως, κοιτάς απο 7950/660ti και πάνω, με το ανάλογο κόστος βέβαια

post-98342-0-09811700-1347635920_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα χρήματα, καινούργια, προς καμμιά gtx 560 θα πας (αν την βρεις πουθενα), αλλά περισσότερο σαν sidegrade μου φαίνετε σε σχέση με την gtx 295. Πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις (με ένα ελαφρύ προβάδισμα της 295, ιδιαίτερα σε sli optimised παιχνίδια), αλλά λιγότερο ενεργοβόρα, πιο καινούργια τεχνολογικά..και dx11

Εναλλακτικά, κοιτάς σε καμμιά μεταχ. 6970/570 με κανα 200άρι-200+, που είναι σαφώς ανώτερες.

Για πραγμάτική αναβάθμιση όμως, κοιτάς απο 7950/660ti και πάνω, με το ανάλογο κόστος βέβαια

Το καταλαβαινω οτι οι επιλογες ειναι περιορισμενες αφου το budget ειναι μικρο αντε να ανεβουμε μεχρι τα 200,παραπανω δεν θελω γιατι σε 1- 2 χρονια θα φτιαξω καινουριο gaming pc,για την 6870 τι λες?

Σε ευχαριστω για τον χρονο σου παντως.

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Είναι καλό να παίρνεις μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, ή καλύτερα να την πάρεις ξεχωριστά?

Ένας υπάλληλος στο πλαίσιο μου είπε πως είναι καλύτερα να την πάρεις ξεχωριστά, γιατι οι ενσωματωμένες ζορίζουν περισσότερο τον επεξεργαστή!

Ισχύει???

Δημοσ.

Είναι καλό να παίρνεις μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, ή καλύτερα να την πάρεις ξεχωριστά?

Ένας υπάλληλος στο πλαίσιο μου είπε πως είναι καλύτερα να την πάρεις ξεχωριστά, γιατι οι ενσωματωμένες ζορίζουν περισσότερο τον επεξεργαστή!

Ισχύει???

Aναλογως τη χρηση που θα κανεις στον υπολογιστη πχ για gaming σαφεστατα πας για ξεχωριστη και επισης στο πλαισιοο??? B) Μη δινεις και πολυ σημασια στο τι σου λεει αυτο το καταστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...