gfn85 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 από την στιγμή που βγήκε η GTX560 δεν υπάρχει λόγος να είναι στην αγορά η GTX470... η φτηνότερη 560 είναι μόλις 5 euro ακριβότερη από την φτηνότερη 470 στην Ελλάδα, ενώ είναι πιο γρήγορη, πιο κρύα, το fan κάνει λιγότερο θόρυβο και έχει χαμηλότερη κατανάλωση... Η GTX560 **μάει και δέρνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djskoufos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα. Πήρα την 6970. Να αρκεστώ στην ενημέρωση που κανει το windows update ή να κατεβάσω το catalyst? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Τελευταίους οδηγούς πάντα από το site της AMD, εκτός κι αν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για τους συγκεκριμένους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΚΛΑΙΝΜΑΙΝ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 geforce 9500 για εμενα σε μια καλη θεση να την βαλετε!εδω και δυομιση χρονια τιποτα κανενα προβλημα και εχει τρεξει πολλα παιχνιδια.ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 lol wut? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 πάνω από μια GTX580 είναι καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsikpan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μια απορία. Ψάχνοντας μια Nvidia CTX 580 βλέπω ότι κυκλοφορούν πολλές μάρκες. TwinTech,Palit,EVGA και άλλες. Παίζει κάποιο λόγο? Είναι όλες ίδιες? Και αν όχι που βρίσκεται η διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μια απορία. Ψάχνοντας μια Nvidia CTX 580 βλέπω ότι κυκλοφορούν πολλές μάρκες. TwinTech,Palit,EVGA και άλλες. Παίζει κάποιο λόγο? Είναι όλες ίδιες? Και αν όχι που βρίσκεται η διαφορά? Όλες ίδιες είναι. Εκτός αν κάποια φοράει διαφορετικό σύστημα ψύξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simon23196 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 η κυριότερη διαφορά είναι η ψήκτρα τους αλλά υπάρχουνε και άλλες διαφορές όπως αν είναι OC edition αν έχουνε custom PCB (που βοηθάει και αυτό στην ψύξη) αν για παράδειγμα είναι military class (της msi) έχουνε καλύτερους πυκνωτές κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Ας κάνω εδώ την ερώτηση μου να μην ανοίγω καινούριο θέμα: Ποια κάρτα της σειράς 6xxx της AMD έχει αντίστοιχη δύναμη με μια GTX 280; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkhybridman Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 καμια σχεση η 6χχχ με την 280.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 καμια σχεση η 6χχχ με την 280.. Φίλε μου δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό. Από την πιο πεταμένη 6ΧΧΧ μέχρι την 6990 δηλαδή δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη της 280 σε δύναμη; Για να απαντήσω στην ερώτηση του παλικαριού παραπάνω, η 6790 είναι περίπου αντίστοιχη (κάπως ισχυρότερη όμως). Αλλα μιας και δεν ξέρω γιατί ρωτάς, έχε υπόψη ότι η 6790 δεν είναι καλή αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CENTAURUS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 ...να ρωτήσω κάτι...η αρχική λίστα με την κατάταξη των καρτών, θα ανανεωθεί κάποια στιγμή? θέλω να δω που βρίσκομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 ...να ρωτήσω κάτι...η αρχική λίστα με την κατάταξη των καρτών, θα ανανεωθεί κάποια στιγμή? θέλω να δω που βρίσκομαι... υπάρχει και εδώ λίστα για κάρτες! http://www.videocardbenchmark.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 υπάρχει και εδώ λίστα για κάρτες! http://www.videocardbenchmark.net/ 'H δεν την διαβάζω εγώ σωστά ή λίγο παράξενα μας τα λέει η συγκεκριμένη λίστα. Προσωπικά μου φαίνεται πιο ορθολογική αυτή η λίστα http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card-game-performance-radeon-hd-6670,2935-7.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα