Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λές ε? Καλά με έψησες... Θα την παραγγείλω λοιπόν.. Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε!!!

Δημοσ.
Αλλά είναι κρίμα για 17,5€ να μην πάρεις την 5770 να ξέρεις..:-D

5770 είχα την εντύπωση πως είχα βάλει...

:o

Δημοσ.

Απορώ ποιος θα πάρει την 5750 αν δεν την ρίξουν κοντά στα 100€ για να μεγαλώσει η διαφορά χρημάτων από την 5770..και να μικρύνει και η διαφορά τιμής από την 4870 που είναι δυνατότερη..Για να γλιτώσει 15€ ποιος διάολο θα την πάρει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
θελω να ρωτησω κατι.τι πρεπει να κοιταω οταν αγοραζω καρτα γραφικων?

Το πορτοφόλι σου και τις ανάγκες σου :)

Από σκέτους αριθμούς των χαρακτηριστικών της εκάστοτε κάρτας δε μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χρειάζεται λίγο ψάξιμο (πχ reviews, forum). Παίζει ρόλο και σε τι σύστημα θα μπει.

Δημοσ.
θελω να ρωτησω κατι.τι πρεπει να κοιταω οταν αγοραζω καρτα γραφικων?

Tο πορτοφολι σου , τις αναγκες σου ,το συστημα σου και και reviews ωστε να καταληξεις στην καρτα που τηρει τις προυποθεσεις που ανεφερα.:-)

Δημοσ.

Γεια παιδιά σκέφτομαι να αλλάξω την καρτά γραφικών μου για καποιά καλύτερη ,εχώ την 9600gt MSI 1GB Overclocked Edition ,κατί τυποί από το πλαίσιο μου είπαν πως η GT220 είναι καλύτερη από αυτήν που έχω.Αληθευεί αυτό ,ή λεεί βλακείες ο τύπος για να μου την πλασάρει ως δήθεν καλύτερη κάρτα?Μπορείτε να βάλετε και κανένα λίνκ me desktop gpu benchmark που να αποδεικνυεί ή να διαψέυδει αυτό που μου είπε ο υπαλλήλος του πλαισίου..Αν οντώς είναι πιο καλή η GT220 αξίζει να την αλλάξω ή δεν θα κερδίσω και πολλά φπσ??

Δημοσ.

χαχαχαχα εδω δεν αξιζει να πας σε gts 250(τσαμπα λεφτα για αυτην την επιδοσει που θα παρεις) θα πας σε gt220

εγω λεω να πας και να του δωσεις μια μουτζα και να του πεις απο τον SOZZGOD ;)

Δημοσ.

E δεν ειναι και η πρωτη φορα.

Δεν εχουν ιδεα και λενε ο,τι να ναι ρε γαμωτο.Οι περισσοτεροι τεχνικοι ειναι ανημερωτοι εντελως για τα δρωμενα...

Και επειδη ο πολυς κοσμος δε γνωριζει τι παιρνει και ακουει οτι του πει ο τεχνικος γι'αυτο βρισκουν και τα λενε...

Ασε που η αναβαθμιση αυτη δεν αξιζει καθολου μα καθολου και την προτεινε κι ολας σε πελατη.

Δεν ξερεις ποσο μου τη δινει ομως που λενε οτι να τους κατεβει...:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...