tasan5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) H πάστα η η ταίνια μου είναι απαραίτητη? Ο επεξεργαστής έχει από μόνος του ψύκτρα? Όπου να ναι θα τα αγοράσω και θέλω να είμαι σίγουρος... ο επεξεργαστής που σου πρότεινε ο νίκος είναι box άρα έχει μέσα και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή το οποιο πάνω του έχει και πάστα το μονο που πρέπει να κανεις είναι να κουμπώσεις το ανεμιστηράκι στην cpu και είσαι έτοιμος (εννοείτε αφού βάλεις το cpu στη mobo κτλ, κτλ,) p.s. λίγο πριν κουμπώσεις το ανεμιστηράκι στο cpu μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις μια προστατευτική μεμβράνη που έχει το ανεμιστηράκι και ρωτα για 100 τις 100 σιγουριά από εκεί που θα τον παρεις για το αν έχει παστα πάνω το ανεμιστηράκι άντε και καλά δεσίματα Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2009 από tasan5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ ρε παιδιά μόλις τα αγοράσω θα σας πώ εντυπώσεις! Α σκέφτηκα αν είναι να δώσω 7 ευρώ παραπάνω και να παρω AMD II x2 250 στα 3GHz αντί για την 240 στα 2.8GHz... Θα αλλάξει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Αν είναι να δώσεις παραπάνω λεφτά καλύτερα δώστα για το δεύτερο στικάκι ram να πας στα 4gb. Μικρή η διαφορά μεταξύ 240,250 αλλά αν το θέλεις δεν είναι και απαγορευτική τιμή τα 7€.Αν ήταν πάνω από 10-15 δεν θα άξιζε με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Tελικώς παρήγγειλα MSI 785GM -51 AMD Athlon II x2 250 3GHz Adata 2GB ram DDR3 από πλαίσιο και θέλω να σας ρωτήσω αν θα αργήσει(για όσους έχουν παραγγείλει από κει)Την παραγγελία την έκανα χθές το απόγευμα και μου στείλαν μαιλ οτι επεξεργάζονται την παραγγελία! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:17 ---------- Eντάξει μόλις μου στείλαν και άλλο μαιλ και θα μου το παραδώσουν στις 9 του μήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Wise choice. Αργότερα βάζεις άλλο ένα dim ram και μία καλή κάρτα γραφικών και παίζει τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν πρεπει να είμαι πολύ κ@#$φαρδος ... Μόλις κέρδισα στο στοίχιμα 276 ευρώ και θέλω μια καρτα γραφικών τωρα που παρειγειλα και την μητρικη(πιο πανω λεει το μοντελο)... Θέλω μια επαρκεστατη για πολλα χρονια καρτα γραφικών αντε μεχρι 76 ευρω γιατι σκεφτομαι τα υπολοιπα να τα βάλλω για πσ3 αλλα αν αξιζει κατι με παραπανω λεφτα πειτε το ελευθερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Βάλε άλλα 2gb ραμ(ίδια με αυτή που έχεις παραγγείλει ήδη),και πάρε και αυτή για να είναι το pc και ολοκληρωμένο και να παίζεις παιχνίδια για κάποιο καιρό.Υπάρχουν και φθηνότερες κάρτες να βάλεις αλλά αυτή είναι και δυνατή και καινούρια με dx11. Άσε το ps3 να το πάρεις στο επόμενο στοίχημα και τελείωσε με το pc.To ps3 μπορείς να το καθυστερήσεις και λίγο καιρό.Βασικά για πάντα.Πάρε xbox360!Και καλύτερο,και φθηνότερο και κάτι ακόμα που το απαγορεύει η πολιτική του καταστήματος να στο πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=341416 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σε βάζω στοίχημα ότι ο από πάνω δεν έχει ιδέα ούτε τι είναι το Live. Τι μλκία πάντως...Λες να πλήρωσε η Sony την ms μπας και ανέβει λίγο στις πωλήσεις; Χρόνια τώρα η ms βασίζεται στην πειρατεία.Τι κουλό ήταν αυτό πραγματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δεν ξέρω παραείναι ακριβή... αν δώ οτι βγαίνω τότε οκ αλλά βλέπουμε πάντως ραμ θα πάρω σίγουρα και αν έχει καμια πιο φθηνή λύση σε κάρτα γραφικ΄ων πες μου γιατί εγώ δεν την παλεύω τόσο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δες και πες μας όταν είναι να την πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν επειδή δεν μπορούσα να συνδέσω τα καλώδια με την μητρική το πήγα σε ένα μαγαζάκι με διάφορα ψιψιψώνια και θα μου τα συνδέσουν αυτοί με 30$ και επειδή το τροφοδοτικό μου είναι στα 350W μου είπαν καλύτερα να αλλάξω και έτσι πήρα εναν στα 650 W με 50$ και μου μένουν 120 και έτσι βρήκα αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-E-Gts-250-1Gb-TT-GTS250-1GD3E-HDMI-XT.htm .... μου είπαν από το μαγαζί οτι οι nvidia είναι καλύτερες... Να προχωρήσω σε παραγγελία του συγκεκριμένου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 και μου μένουν 120 και έτσι βρήκα αυτήν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-Pci-E-Gts-250-1Gb-TT-GTS250-1GD3E-HDMI-XT.htm .... μου είπαν από το μαγαζί οτι οι nvidia είναι καλύτερες... Να προχωρήσω σε παραγγελία του συγκεκριμένου? extremely overpriced. Με αυτά τα λεφτά πας σε αυτή. Το "οι nvidia είναι οι καλύτερες" είναι λογική 15χρονου. Δηλαδή δεν είναι καν λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Άσε το ps3 να το πάρεις στο επόμενο στοίχημα και τελείωσε με το pc.To ps3 μπορείς να το καθυστερήσεις και λίγο καιρό.Βασικά για πάντα.Πάρε xbox360!Και καλύτερο,και φθηνότερο και κάτι ακόμα που το απαγορεύει η πολιτική του καταστήματος να στο πω.. Γαματο... Εσκασα στα γελια... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 extremely overpriced.Με αυτά τα λεφτά πας σε αυτή. Θα είναι συμβατή με την μητρική μου εφόσον ειναι ddr5 η δεν παιζει ρόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα