BaNcU Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 αυτή η "ανακοίνωση" δεν χρειάζεται απάντηση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 amstel ρε, γιατί έτσι μας αρέσει! ωπα ωπα εδω μου τα χαλας.....μονο guinness Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 μλκια μου, ξέχασα να βάλω "" δεν δηλώνω προτίμηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 ωπα ωπα εδω μου τα χαλας.....μονο guinness έτσι,έτσι φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει να πίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά θέλω να βάλλω και εγώ μια κάρτα γραφικών σε AGP η MoBo μου είναι η P4V88(http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4V88&s=478) και θέλω κάτι που να σηκώνει Football Manager, PES και διάφορα αθλητικά παιχνίδια...Επίσης θα ήθελα και μια RAM καλή... Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε πείτε το To Budget μου είναι γύρω στα 120 ευρώ... Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν παιδιά θέλω να βάλλω και εγώ μια κάρτα γραφικών σε AGP η MoBo μου είναι η P4V88(http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4V88&s=478) και θέλω κάτι που να σηκώνει Football Manager, PES και διάφορα αθλητικά παιχνίδια...Επίσης θα ήθελα και μια RAM καλή... Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε πείτε τοTo Budget μου είναι γύρω στα 120 ευρώ... Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν αξίζει για κανένα λόγο να πετάξεις τα λεφτά σου σε τόσο παλιό σύστημα. Με λίγα παραπάνω, φτιάχνεις σχεδόν νέο, και βολεύεσαι με την onboard όσπου να μπορέσεις να διαθέσεις λεφτά για κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δεν αξίζει για κανένα λόγο να πετάξεις τα λεφτά σου σε τόσο παλιό σύστημα.Με λίγα παραπάνω, φτιάχνεις σχεδόν νέο, και βολεύεσαι με την onboard όσπου να μπορέσεις να διαθέσεις λεφτά για κάτι καλύτερο. +1 απο εμενα ειναι τσαμπα λεφτα να δωσεις για agp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 A καλά μου φαίνονται... Η μητρική έχει δηλαδή από μόνη της κάρτα γραφικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sozz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 για κανενα video στο youtube καλη ειναι αλλα για game μπααααα αλλα καλυτερα να παρεις μετα απο 1 μηνα μια ακρτα στα 70Ε που θα ειναι 2 φορες καλυτερη απο αυτην που θα παρει τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Μάνατζερ παίζει 1000% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 A καλά μου φαίνονται... Η μητρική έχει δηλαδή από μόνη της κάρτα γραφικών? Nαι και είναι επαρκέστατη αν δεν έχεις σοβαρές απαιτήσεις. Νταξ pro δεν νομίζω να παίξει με αποδεκτό framerate, αλλά αφού αναβαθμίσεις σε PCIxpress μετά μπορεί να βρεις και κάποια μεταχειρισμένη στα 40€ που παίζει τα πάντα. (σε λογικά πλαίσια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Kαι κάτι τελευταίο. Τα συναρμολογώ μόνος μου πάνω στο PC ή ερχεται κάποιος ειδικός να τα κάνει αυτός? Γίνεται να το πάω στο κατάστημα πχ. πλαίσιο και να μου τα φτιάξουν εκείνη την στιγμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Να προτείνω και εγώ κάτι με λιγότερα λεφτά σε περίπτωση που δεν είναι εύκολο να βρεις τα λεφτά; http://www.pc1.gr Και παίζει ικανοποιητικά αρκετά παιχνίδια απλά αν θέλεις μην τσιγγουνευτείς τα 23€ και βάλε άλλα 2gb ram για να μην έχεις πρόβλημα σε όλα τα παιχνίδια.Θα χρησιμοποιήσεις το manual της μητρικής και θα τα τα βάλεις όλα μόνος σου.Μνήμες και κάρτα γραφικών απλά τα κουμπώνεις αφού συνδέσεις όλα τα άλλα. Πάρε και μια πάστα αν το αποφασίσεις ή κάτι τέτοιο αν σου φανεί περίπλοκη η διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasan5 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 καταρχήν για σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά θέλω να πουλήσω μια κάρτα γραφικών hd4890 και προσπαθώ τόση ώρα να ανεβάσω αγγελία μπορεί να μου βοηθήσει κάποιος. ευχάριστο εκ τον προτερων και συγγνώμη που γράφω σε λάθος μέρος Υ.Γ.¨ για να μην είμαι και τελείως of topick ο λόγος που την πουλάω είναι για να αγοράσω την hd 5870 αξίζει ? to sisitimataki mou einai 920 2.8 x4 45nm , ddr2 800 8g , tnx boys and girls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 H πάστα η η ταίνια μου είναι απαραίτητη? Ο επεξεργαστής έχει από μόνος του ψύκτρα? Όπου να ναι θα τα αγοράσω και θέλω να είμαι σίγουρος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα