Προς το περιεχόμενο

Ποιά κάρτα γραφικών είναι καλύτερη;

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπόν παιδιά θέλω να βάλλω και εγώ μια κάρτα γραφικών σε AGP η MoBo μου είναι η P4V88(http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4V88&s=478) και θέλω κάτι που να σηκώνει Football Manager, PES και διάφορα αθλητικά παιχνίδια...Επίσης θα ήθελα και μια RAM καλή... Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε πείτε το

To Budget μου είναι γύρω στα 120 ευρώ... Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν παιδιά θέλω να βάλλω και εγώ μια κάρτα γραφικών σε AGP η MoBo μου είναι η P4V88(http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4V88&s=478) και θέλω κάτι που να σηκώνει Football Manager, PES και διάφορα αθλητικά παιχνίδια...Επίσης θα ήθελα και μια RAM καλή... Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε πείτε το

To Budget μου είναι γύρω στα 120 ευρώ... Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν αξίζει για κανένα λόγο να πετάξεις τα λεφτά σου σε τόσο παλιό σύστημα.

Με λίγα παραπάνω, φτιάχνεις σχεδόν νέο, και βολεύεσαι με την onboard όσπου να μπορέσεις να διαθέσεις λεφτά για κάτι καλύτερο.

post-30251-12906303449_thumb.jpg

Δεν αξίζει για κανένα λόγο να πετάξεις τα λεφτά σου σε τόσο παλιό σύστημα.

Με λίγα παραπάνω, φτιάχνεις σχεδόν νέο, και βολεύεσαι με την onboard όσπου να μπορέσεις να διαθέσεις λεφτά για κάτι καλύτερο.

+1 απο εμενα ειναι τσαμπα λεφτα να δωσεις για agp :rolleyes:

για κανενα video στο youtube καλη ειναι αλλα για game μπααααα

αλλα καλυτερα να παρεις μετα απο 1 μηνα μια ακρτα στα 70Ε που θα ειναι 2 φορες καλυτερη απο αυτην που θα παρει τωρα ;)

A καλά μου φαίνονται... Η μητρική έχει δηλαδή από μόνη της κάρτα γραφικών?

Nαι και είναι επαρκέστατη αν δεν έχεις σοβαρές απαιτήσεις.

Νταξ pro δεν νομίζω να παίξει με αποδεκτό framerate, αλλά αφού αναβαθμίσεις σε PCIxpress μετά μπορεί να βρεις και κάποια μεταχειρισμένη στα 40€ που παίζει τα πάντα.

(σε λογικά πλαίσια).

Kαι κάτι τελευταίο. Τα συναρμολογώ μόνος μου πάνω στο PC ή ερχεται κάποιος ειδικός να τα κάνει αυτός? Γίνεται να το πάω στο κατάστημα πχ. πλαίσιο και να μου τα φτιάξουν εκείνη την στιγμή?

Να προτείνω και εγώ κάτι με λιγότερα λεφτά σε περίπτωση που δεν είναι εύκολο να βρεις τα λεφτά;

16656280.jpg

http://www.pc1.gr

Και παίζει ικανοποιητικά αρκετά παιχνίδια απλά αν θέλεις μην τσιγγουνευτείς τα 23€ και βάλε άλλα 2gb ram για να μην έχεις πρόβλημα σε όλα τα παιχνίδια.Θα χρησιμοποιήσεις το manual της μητρικής και θα τα τα βάλεις όλα μόνος σου.Μνήμες και κάρτα γραφικών απλά τα κουμπώνεις αφού συνδέσεις όλα τα άλλα.

Πάρε και μια πάστα αν το αποφασίσεις ή κάτι τέτοιο αν σου φανεί περίπλοκη η διαδικασία.:-D

καταρχήν για σας

θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά θέλω να πουλήσω

μια κάρτα γραφικών hd4890 και προσπαθώ τόση ώρα να ανεβάσω αγγελία μπορεί να μου βοηθήσει κάποιος.

ευχάριστο εκ τον προτερων και συγγνώμη που γράφω σε λάθος μέρος

Υ.Γ.¨ για να μην είμαι και τελείως of topick :o ο λόγος που την πουλάω είναι για να αγοράσω την hd 5870

αξίζει ?

to sisitimataki mou einai

920 2.8 x4 45nm , ddr2 800 8g ,

tnx boys and girls

H πάστα η η ταίνια μου είναι απαραίτητη? Ο επεξεργαστής έχει από μόνος του ψύκτρα? Όπου να ναι θα τα αγοράσω και θέλω να είμαι σίγουρος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...