papajo_r Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Με ποιον τρόπο πηγαίνει κάποιος να συγκατηκήσει με έναν άγνωστο; Εκτός της περίπτωσης "έβαλα αγγελία για να μοιραστώ τα έξοδα του σπιτιού", δεν μου έρχεται άλλος τρόπος μέσω κοινού γνωστού η συγκεκριμένη κοπέλα έμενε εκεί με την αδερφή της η οποια πήγε όμως για ένα διδακτορικό στο εξωτερικό έψαχνε για κοπέλα συγκάτοικο αλλα εγώ μόλις είδα το σπίτι και άκουσα για τα λεφτά που θέλει για ένα τέτοιο σπίτι άρχισα τα κολπάκια μου και την έπεισα να συγκατοικήσει με άντρα εμενα δηλαδή χαχαχα Όχι. Το σημαντικότερο ξέχασα να ρωτήσω. Είναι φάκαμπολ; Δεν θέλω να μιλάω με τέτοιο ύφος για την κοπέλα ακόμη δεν γίναμε συγκάτοικοι.... και μάλιστα πίσω από την πλάτη της.. Πάντως ναι πολλοί άντρες θα την χαρακτήριζαν θελκτική πιστεύω.. Αλλα αυτό δεν έχει καμια σημασία για εμενα δεν εκεί που τρώω.. το σπίτι είναι ακριβούτσικο είναι καλή ευκαιρία του γούστου μου και έχω δουλειές δεν είμαι για συχνές μετακομίσεις.. Το sex lust γρήγορα ξεθυμαίνει και μετά μπορεί να γυρίσει και σε απώθηση.. οποτε κρίμα είναι να χάσω τέτοιο σπίτι ας μου ξεφύγει και μια γυναικα δεν χρειάζεται να πάω με όλες Aν σου γυαλισει αλλα δεν σε θελει θα χετε προβλημα. Αν της γυαλισεις και δεν τη θελεις παλι θα χετε προβλημα. Απο κει και περα νομιζω πως θα πρεπει να υπαρχει λιγο προσοχη στο πως θα συμπεριφερετε ο καθε ενας στο σπιτι και κυριως να σεβοσαστε ο ενας τον αλλον.Γνωμη μου ειναι να εχετε ο καθε ενας το δικο του χωρο και γενικα να χωρισετε οτι μπορειτε μεσα στο σπιτι.Πχ για τα σκουπιδια που λες να εχετε δυο καδους, ο καθενας για τον εαυτο του,πιατα-ποτηρια επισης κοκ. "Aν σου γυαλισει αλλα δεν σε θελει θα χετε προβλημα. " -Σωστός αλλα δεν πρόκειται να αφήσω περιθώρια για κάτι τέτοιο.. (άσε που αν μου γυαλίσει θα την έριχνα οπότε no problem hehehe ) "Αν της γυαλισεις και δεν τη θελεις παλι θα χετε προβλημα. " - και αυτό το έχω σκεφτεί.. θα κοιτάξω να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο "άοσμος" και αν κάνει καμια κίνηση θα είμαι πέρα βρέχει .. αν και δεν θα είχα πρόβλημα με την έννοια ότι δεν θα ενέδιδα φυσικά αλλα δεν θα με ενοχλούσε.. I could live with that.. που λένε και στο χωριο μου Όσο για τον διαχωρισμό.. συμφωνώ και διαφωνώ.. δηλαδή πιστεύω ότι στην αρχή μέχρι να βρεθεί μια ισορροπία και να έρθουμε σε συνεννόηση θα έχουμε φυσικά πολλά χωριστά πράματα αλλα μεγάλοι άνθρωποι είμαστε πιστεύω ότι με επικοινωνία και οργάνωση θα καταφέρουμε να έχουμε από κοινού αρκετά πράματα όχι τίποτα άλλο.. αλλα τα "στρατόπεδα" είναι κουράστηκα απο ενα σημειο και μετα.. π.χ ξεχωριστό καλάθι για τα άπλυτα θα εχουμε.. αλλα δεν βλέπω λόγο για ξεχωριστό ράφι στο ψυγείο μετά από μερικούς μήνες συγκατοίκησης.. και πάει λέγοντας
Ghost_Dog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 To ποιο βασικο δεν ειπωθηκε.....Μην κανεις το λαθος εστω και αν εισαι μεθυσμενος να ξεχασεις να σηκωσεις το καπακι στην τουαλετα....την πουτσισες μετα
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν θέλω να μιλάω με τέτοιο ύφος για την κοπέλα ακόμη δεν γίναμε συγκάτοικοι.... και μάλιστα πίσω από την πλάτη της.. Πάντως ναι πολλοί άντρες θα την χαρακτήριζαν θελκτική πιστεύω.. Αλλα αυτό δεν έχει καμια σημασία για εμενα δεν εκεί που τρώω.. Μωρέ θα χέσεις και θα παραχέσεις. Τα είπαν κι άλλοι. Εκτός κι αν σου αρέσει η τοξοβολία, οπότε πάσο, προχώρα.
wSanAndreas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 το μόνο καλό είναι ότι έχεις παρέα και ενοχλείς τους γείτονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα