papajo_r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μετακομίσω σε ένα υπέροχο και σχετικά μεγάλο σπίτι.. Το μονο παράπλευρο είναι πως το έχει μια κοπέλα κατά συνέπεια θα συγκατοικήσω μαζί της.. Είναι νέα κοπέλα (ηλικίες δεν λέμε αλλα πάνω από 25 ) Δεν υπάρχει τίποτα το σεξουαλικό κτλ δεν την γνωρίζω καλά ξέρω μονο τα βασικά προς το παρόν. Σημειωτέων ότι δεν έχω συγκατοικήσει ποτε με άλλο άτομο άντρα η γυναικα.. Ζητω λοιπόν από άτομα που έχουν εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα να με προετοιμάσουν για τα οποια προβλήματα ίσως πρόκειται να συναντήσω (πρακτικά θέματα όπως πχ ευθύνες λογαριασμοί κτλ αλλα και αλλα.. ) Τι θα πρέπει να προσέξω και τι θα ήταν καλο να ξεκαθαρίσω από την αρχη (πχ το ποτε και ποιος θα πετάει τα σκουπίδια για παράδειγμα ) Καθώς και ότι άλλο νομίζετε ότι θα συνεισφέρει θετικά στο θέμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτερων.
panos2171 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Aν σου γυαλισει αλλα δεν σε θελει θα χετε προβλημα. Αν της γυαλισεις και δεν τη θελεις παλι θα χετε προβλημα. Απο κει και περα νομιζω πως θα πρεπει να υπαρχει λιγο προσοχη στο πως θα συμπεριφερετε ο καθε ενας στο σπιτι και κυριως να σεβοσαστε ο ενας τον αλλον.Γνωμη μου ειναι να εχετε ο καθε ενας το δικο του χωρο και γενικα να χωρισετε οτι μπορειτε μεσα στο σπιτι.Πχ για τα σκουπιδια που λες να εχετε δυο καδους, ο καθενας για τον εαυτο του,πιατα-ποτηρια επισης κοκ.
arxaggelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Να ξεκαθαρίσετε αν θα μπορεί ο ένας να βάλει χέρι στα τρόφιμα/φαγητό του άλλου. Βασικό. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να γυρνάς χώμα να μην υπάρχει το φαγητό που νόμιζες ότι υπάρχει, έστω κι αν πρόκειται απλά για το τελευταίο μπισκότο. Επίσης αν μοιράζεστε τηλέφωνο, να ξεκαθαρίσετε από πριν πως θα υπολογίσετε τις χρεώσεις. Καθαριότητα με βάρδιες και ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ στα «δεν πρόλαβα», «μου πονούσε ο κ@λος», κλπ. Κατά τα άλλα, με λίγη ανοχή και υπομονή όλα θα πάνε ζάχαρη. 1
papajo_r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ για τα σχολεια αλλα αν μπορούσατε να παρεισφρήσετε σε λεπτομέρειες? πχ πως θα μπορούσαν να μοιραστούν τα έξοδα τηλεφώνου?και σίγουρα είναι αυτό η καλύτερη λύση? η παράδειγμα τα τρόφιμα πoια η γνώμη σας (υποκειμενική δεν πειράζει) ? καλύτερα να γίνονται ομαδικά η ο καθένας τα δικά του και γιατί? Το παράδειγμα με το μπισκότο ήταν χρήσιμη λεπτομέρεια μπορώ να πω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Βάζεις ενα πακέτο με δωρεάν αστικά και υπεραστικά και είσαι κομπλέ, μισά-μισά σε στάνταρ ποσό.
papajo_r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάλι σκέφτομαι να ενόσω τις γραμμές μας αν έχει internet για να διπλασιάσουμε τις ταχύτητες Γενικά πάντως ρίξτε ότι νομίζετε σχετικό και αν μπορείτε εξηγήστε το κτλ.. Πέρα ότι θα βοηθήσετε εμενα θα είναι ένα καλο topic για τον οποιοδήποτε ενδιαφέρεται για πρώτη φορα να δοκιμάσει κάτι τέτοιο
salliara Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Τους λογαριασμούς θα τους κανονίσετε μεταξύ σας, τι θα πληρωνει ο καθενας και ποτε. Αν τηρούνται τα χρέη στην ώρα τους δεν υπάρχει και πρόβλημα. Απο κει και πέρα θα ορίσετε τι είναι κοινό και τι οχι. Επειδή μένουμε μαζι δεν πα να πει οτι είναι και όλα κοινά. πχ εγω σπαζόμουνα οταν η συγκάτοικος έπαιρνε το κουβερτάκι μου το φλις. Θα συμφωνήσετε στην καθαριότητα. Δεν είναι όλοι μεγαλωμένοι με τα ίδια πρότυπα, και πιθανόν να υπάρχουν ασυμφωνίες για το τι είναι καθαρό και τι όχι. True story. Το ποτε καθαρίζει ποιος και τι τα κανονίζετε. Προσωπικά ακολουθώ το σύστημα μαγειρεύω-λερώνω οποιοδήποτε σκεύος, το πλένω άμεσα. Κάνω μπάνιο, μαζεύω τις τρίχες μου απο νιπτηρα μπανιέρα, σφουγγαρίζω τα νερά κλπ. Σημαντικό το θεμα του ψυγείου οπως είπαν τα παιδιά παραπάνω. Μπορεί να έχει ο καθένας τα δικά του, ή και κοινά ράφια που θα ψωνίζετε μαζί. Εγω με τον συγκάτοικο τώρα έχουμε κοινά τρόφιμα που πληρώνουμε μαζι, αλλα που κ που έχω και δικά μου (πχ ακριβό τυρι) που αν τ αγγίξει τον πηρε ο διάολος Καλό είναι να συζητήσετε τις παραξενιές σας. Όλοι έχουν παραξενιές, καλό είναι να τις ξεκαθαρίζουμε απο πριν, για να αποφεύγουμε σπασίματα και καβγάδες. Παραξενιά οταν λέω εννοώ πχ -δεν θα πειράζεις το pc μου - δεν θα πίνεις στην αγαπημένη μου κούπα γιατι σαυτην θέλω να πίνω εγω καφέ οταν ξυπνάω - δεν θα κάθεσαι στα σεντόνια μου - κλπ Ακόμη, για εμένα είναι θεματάκι και η οικονομία. Καλό είναι να συζητηθεί και αυτό. πχ. Βάζω λίγη οδοντόκρεμα, όση είναι αρκετή. Σβήνω φωτα σε δωμάτιο που δεν χρειάζονται, καίω οσο λιγότερο γίνεται το θερμοσίφωνο, δεν αφήνω τα νερά να τρέχουν άσκοπα κλπ. Αν ο άλλος δεν το κάνει εκνευρίζομαι, γιατι στην τελική μαζί πληρώνουμε. αυτά τα ολίγα προς το παρόν ;ρ υγ. για τα σκουπίδια που ρώτησες, γνώμη μου είναι οταν γεμίσει η σακούλα την βγάζει αυτός που θα βγει πρώτος απο το σπίτι. 1
arxaggelos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ...και αν καπνίζει μόνο ο ένας από τους δύο, να το κοιτάξετε το θέμα εγκαίρως.
cyber_katsarida Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 για αρχή ξεκίνα να βλέπεις το "Κωνσταντίνου και Ελένης".
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Eνα σημαντικο θεμα που δεν αναφερθηκε ακομα ειναι η ησυχια. Ο ενας μπορει να δουλευει και ο αλλος να φερνει την παρεα με 2-3 ντουζινες μπυρες και να βλεπουν Τσαμπιονς Λιγκ μεχρι τις 2 τη νυχτα. Ο ενας μπορει να θελει να κοιμηθει το μεσημερι και ο αλλος να κανει ξεσκι με τον γκομενο/γκομενα με διαφορες συγχωρδιες. Βεβαια μην πας στην κοπελα και της αρχισεις ενα ενα οσα ειπωθηκαν εδω γιατι θα νομιζει οτι εμπλεξε με δικηγορο η με φιλο δικηγορου που θα την ταραξει στις μυνησεις αν κανει κατι λαθος. Ξερεις, με τροπο.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Με ποιον τρόπο πηγαίνει κάποιος να συγκατηκήσει με έναν άγνωστο; Εκτός της περίπτωσης "έβαλα αγγελία για να μοιραστώ τα έξοδα του σπιτιού", δεν μου έρχεται άλλος τρόπος
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Όχι. Το σημαντικότερο ξέχασα να ρωτήσω. Είναι νέα κοπέλα (ηλικίες δεν λέμε αλλα πάνω από 25 ) Είναι φάκαμπολ;
papajo_r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Eνα σημαντικο θεμα που δεν αναφερθηκε ακομα ειναι η ησυχια. Ο ενας μπορει να δουλευει και ο αλλος να φερνει την παρεα με 2-3 ντουζινες μπυρες και να βλεπουν Τσαμπιονς Λιγκ μεχρι τις 2 τη νυχτα. Ο ενας μπορει να θελει να κοιμηθει το μεσημερι και ο αλλος να κανει ξεσκι με τον γκομενο/γκομενα με διαφορες συγχωρδιες. Βεβαια μην πας στην κοπελα και της αρχισεις ενα ενα οσα ειπωθηκαν εδω γιατι θα νομιζει οτι εμπλεξε με δικηγορο η με φιλο δικηγορου που θα την ταραξει στις μυνησεις αν κανει κατι λαθος. Ξερεις, με τροπο. Dont worry δεν είμαι παιδάκι Τα περισσότερα πάνω κάτω τα έχω σκεφτεί και γενικά δεν αγχώνομαι τόσο με το όλο θέμα ό,τι πρόβλημα και να προκύψει θα το λύσουμε από κοινού πιστεύω.. απλά με την ευκαιρία είπα να ανοίξω το συγκεκριμένο topic γιατί δεν θυμάμαι να έχει σηκωθεί πρόσφατα παρόμοιο και πιστεύω είναι καλή ιδέα.. και γενικά ίσως φανεί χρήσιμο και σε κάποιο άτομο στο μέλλον.. επίσης πάντα υπάρχει το κάτι παραπάνω που μπορεί να μην έχει περάσει καν από το μυαλό μου έχουν ειπωθεί πάντως αρκετά χρήσιμες πληροφορίες σας ευχαριστώ
freedubus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Aν σου γυαλισει αλλα δεν σε θελει θα χετε προβλημα. Αν της γυαλισεις και δεν τη θελεις παλι θα χετε προβλημα. Αυτό. Με γυναίκες ΔΕΝ συγκατοικούμε, ΔΕΝ κάνουμε φιλίες. Εκτός αν είναι κοντινή συγγενής ή τζιβιτζιλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα