vellamos_power Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα παιδια.εχω εναν παλιο υπολογιστη με windows xp.πιο παλια τον ειχα παει σε ενα καταστημα και μου ειχε χωρισει τον δισκο σε 2 τομους. τον εναν το εκανε 30 γιγα και ισα ισα που χωραει μονο τα ςινδοςσ με αποτελεσμα να μου βγαζει ενα εκνευριστικο μηνυμα οτι δεν εχω χωρο. πηαγα απο πινακα ελεγχου διαχεειριση δισκων. αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι αν διαγραψω τον 2ο δισκο θα ενωθει με τον c η οχι?? και αν οχι τι πρεπει να κανω ωστε να εννωθει??(χωρις φορματ και χωρις να χασω καποια απαραιτητα εγραφα απο τον c) ευχαριστω
overpower Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 μπορεις να αποθηκευσεις οτι θελεις στον αλλο τομο...ή αν κανεις εγκατασταση καποιο προγραμμα το βαζεις να γινει στο 2ο τομο...οσο για το οτι δεν εχει χωριο,απλα κανε αποκοπη καποια αρχεια και επικολληση στον αλλο τομο
vellamos_power Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 το προβλημα ειναι οτι τα windows πιανουν χωρο 28,6 γιγα και ολος ο δισκος ειναι 29,7. τα αρχεια που εχω δεν ειναι ουτε 30 mb. οποτε δεν μπορω να μεταφερω αρχεια
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ο μόνος τρόπος να έχουν 28gb τα χπ είναι αν δεν τα καθάρισες ποτέ σου,τρέξε το Ccleaner στην καρτέλα καθαρισμού και πες μας πόσα gb έσβησε.
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Άρα έχεις πολλά προγράμματα/παιχνίδια περασμένα που σου τρώνε χώρο ή κάτι πάει πολύ στραβά. Για δες στην καρτέλα εργαλεία,τι γίνεται; Τα XP με το τελευταίο srvice pack είναι δεν είναι 5gb(το πολύ).
vellamos_power Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 δυστυχως εκτος απο office και ενημερωσεις δεν εχω τπτ αλλο... ουτρε παιχνιδια. οταν κανω δεξι κλικ στον φακελο των windows τοτε μου λεει 28.6gb
TheELF Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Για κάνε τον κόπο και ψάξε για το αρχείο του Dr. Watson,έχει τύχει και σε εμένα να κολλήσει και να γράφει μέχρι να τελειώσει ο χώρος. Από προεπιλογή, το αρχείο καταγραφής που δημιουργεί το Dr. Watson ονομάζεται Drwrsn32.log και αποθηκεύεται στην ακόλουθη θέση:μονάδα_δίσκου:\Documents and Settings\All Users.WINNT\Application Data\Microsoft\Dr Watson
kondoras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Κατέβασε το TreeSize Free (όχι το professional). Κάνε Scan τον C: Δες ποιά αρχεία σου τρώνε τον χώρο. Ένα game π.χ. μπορεί να τρώει 5 GB. Απέγκατέστησέ το και ξαναεγκατέστησέ το στο άλλο partition. Δώσε ενημέρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα