Bspus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το αγαπημενο μου γυμναστηριο και το αγαπημενο μου σουβλατζιδικο/χαμπουργκεραδικο. Τα αντικατεστησα βεβαια αλλα δεν ειναι το ιδιο.
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Oντως LongTom γενικα συμφωνω με τα γραπτα σου αλλα στο συγκεκριμενο νομιζω εχεις αδικο. Δεν μπορεις να γενικευεις σε τοσο μεγαλο βαθμο.Αν ηταν να γενικευσω παντως εγω θα ελεγα το αντιθετο : Οι τιμιοι ειναι που κλεινουν πρωτοι, οι ανεντιμοι δεν ψοφανε ευκολα ;}
παπι Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Oντως LongTom γενικα συμφωνω με τα γραπτα σου αλλα στο συγκεκριμενο νομιζω εχεις αδικο. Δεν μπορεις να γενικευεις σε τοσο μεγαλο βαθμο.Αν ηταν να γενικευσω παντως εγω θα ελεγα το αντιθετο : Οι τιμιοι ειναι που κλεινουν πρωτοι, οι ανεντιμοι δεν ψοφανε ευκολα ;} Σωστος, πως μπορει καποιος να ανταγωνιστει καποιον που δεν πληρωνει ΦΠΑ και εισφορες; Μονο με το ΦΠΑ ο τιμιος ειναι 23% πιο ακριβος!
kage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 οτι παραμενουν κλειστα μαγαζια σε καλα σημεια φταιει το 3 και δεν το βλεπω να αλλαζει.π.χ. ερμου ~20-30χιλ.το μηνα! απο κει και περα 1.οι μαγαζατορες δεν ξερουν -δεν ΘΕΛΟΥΝ-δεν ενδιαφερονται να πανε κατευθειαν στην πηγη να αγορασουν αυτα που πουλανε. ουτε καν ψαχνουν να βρουν αλλον μεσαζοντα-προμηθευτη-αντ/πεια στις περισσοτερες περιπτωσεις. αρκετοι εχουν τον μεσαζοντα-προμηθευτη-αντ/πεια για να ερχετε στον χωρο τους. 2.το χω ξαναγραψει πλεον η ποσοτητα δεν εχει να κανει με καλυτερες τιμες(ουτε καν μεταξυ eshops).τα κολπα απ οτι εχω καταλαβει πλεον ειναι κυριως στο φπα+εισαγωγη.τα εισαγεις με μειωμενο φπα(εκει που επιτρεπεται)και κερδιζεις ενα 10% μονο απο το φπα.μετα εξαρταται απο το αν κανουν οι ιδιοι εισαγωγες.γιατι λετε γεμισε το σκρουτζ με καλες τιμες απο αγνωστα μαγαζια σε ακριτικες περιοχες? 3.το μεγαλυτερο προβλημα σε κανονικο μαγαζι οχι eshop ειναι τα ενοικια.οι ιδιοκτητες δεν δεινουν δεκαρα για την κριση τοσες δεκαετιες εχουν βγαλει τοσα πολλα που ζουν με τους τοκους και δεν προκειτε να ριξουν τιμες εκει που θα επρεπε. 4.τα eshop μπορουν να πουλανε χωρις στοκ απλα μεσω προμηθευτη. τριγωνικη πωληση /drop shipping δεν χρειαζετε καν κεφαλαιο το στορυ αυτο 5.τωρα δεν ξερω τι παιζει με την φορολογια γιατι ολο την αλλαζουν 6.μεγαλο προβλημα το φπα και επιστροφη φπα για οσους κοβουν αποδειξεις: ) 7.στην αθηνα υπαρχουν 5-6 malls οσο να ναι αυτο επηρεαζει το μαγαζακι
LongTom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Oντως LongTom γενικα συμφωνω με τα γραπτα σου αλλα στο συγκεκριμενο νομιζω εχεις αδικο. Δεν μπορεις να γενικευεις σε τοσο μεγαλο βαθμο.Αν ηταν να γενικευσω παντως εγω θα ελεγα το αντιθετο : Οι τιμιοι ειναι που κλεινουν πρωτοι, οι ανεντιμοι δεν ψοφανε ευκολα ;} Δεν έκανα στατιστική μελέτη ούτε έρευνα ρε παιδιά,ότι παρατήρησα είπα. Δεν ξέρω τι γίνεται στην αθήνα και στα κεντρικά,αλλά έχω παρατηρήσει ότι στην πόλη που γεννήθηκα και στις γειτονιές της θεσ/νικης που ήξερα 5 πράματα οι στάνταρ μαγαζάτορες που υπάρχουν δεκαετίες(με αποδεδειγμένη καλή ποιότητα/εξυπηρέτηση)είναι ανοικτοί.Περνάνε δύσκολα και αυτοί αλλά επειδή έχουν σταθερούς και πιστούς πελάτες επιβιώνουν. Αυτοί που έκαναν αρπαχτές έκλεισαν λόγω του ότι σταμάτησαν οι κρατικές επιχορηγήσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 3.το μεγαλυτερο προβλημα σε κανονικο μαγαζι οχι eshop ειναι τα ενοικια.οι ιδιοκτητες δεν δεινουν δεκαρα για την κριση τοσες δεκαετιες εχουν βγαλει τοσα πολλα που ζουν με τους τοκους και δεν προκειτε να ριξουν τιμες εκει που θα επρεπε. Quoted for emphasis. Βεβαια δεν ειναι μοναχα αυτο. Καλως ή κακως τα πολυκαταστηματα αποτελουν αλλο ενα "προβλημα" (εξαρταται απο ποια οπτικη το βλεπεις βεβαια) διοτι παιζουν με αλλες τιμες χονδρικης (αρα και μεγαλυτερες δυνατοτητες εκπτωσης), καθως και με πολλες ατοκες δοσεις που ενα μικρο μαγαζι δυσκολα μπορει να παρεχει στους πελατες του. Επιπλεον ειναι και το μερος που εδρευει καθε καταστημα. Στο παραπανω παραδειγμα μου του κεντρου, αντικειμενικα η περιοχη εχει γινει αθλια (για πολλους λογους ασχετους με το thread), ενω παλιοτερα ηταν "φιλετο". Το θεμα ομως ειναι πως ο ιδιοκτητης ενος μικρου καταστηματος, σπανιως εχει το κεφαλαιο για να το κλεισει και να ανοιξει καπου αλλου, οποτε στατιστικα το κλεινει και τελος.
aledjo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 μου λειπει το μαγαζι που δουλευα και εκλεισε αφηνοντας εμενα και αλλους 7 ανθρωπους απληρωτους για αρκετο καιρο δουλειας! ειμαι σιγουρος οτι πολλοι ανθρωποι θα εχουν τον ιδιο καιμο
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 κι εμείς εδώ είχαμε 2 μαγαζιά που κάνανε στάμπες σε μπλουζάκια στην γειτονιά, και προχθές που τα χρειάστηκα ανακάλυψα ότι έχουνε κλείσει και τα δύο. Επίσης, έκλεισε το μαγαζί με την καλύτερη μπουγάτσα στην πόλη, που ήταν παραδίπλα από το σπίτι μου. Χειροποίητη, φρέσκια μπουγάτσα (όχι κατεψυγμένη και ζεσταμένη). Αλλά η τύπισσα που το είχε ήταν γτπ, άνοιγε 9 η ώρα το πρωί. Μπουγάτσα και να ανοίγει 9 η ώρα;
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 τα μπορντέλα της πόλης μου κλίνουν το ένα μετά το άλλο ... :cry:
Pantelwolf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 κλίνουν το ένα μετά το άλλο Δηλαδή κάπως έτσι Ονομαστική το ένα Γενική του ενός Αιτιατική το ένα Κλητική ένα και μετά Ονομαστική το άλλο Γενική του άλλου Αιτιατική το άλλο Κλητική άλλο
Marria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τι ειναι αυτα τα subway? Πρωτη φορα τα ακουω ..
Pantelwolf Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Αλυσίδα σαντουιτσάδικων Στην ελλάδα η επίσημη ιστοσελίδα λέει οτι υπάρχει πια μόνο ένα στην Κρήτη.
Marria Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Α μαλιστα, και υπηρχαν και στην Αθηνα? Πως μου ξεφυγαν
Aplostra Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tGbd3adG7t4&feature=related
nicoc89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή κάπως έτσι Ονομαστική το ένα Γενική του ενός Αιτιατική το ένα Κλητική ένα και μετά Ονομαστική το άλλο Γενική του άλλου Αιτιατική το άλλο Κλητική άλλο οχι κλείνουν , κλίνουν!! :mad: :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα