Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα είχε και στη δική σας γειτονιά κάποιο μαγαζί που έβαλε λουκέτο εξαιτίας της κρίσης και που σας λείπει, ίσως περισσότερο απ΄όσο περιμένατε. Στη δική μου πόλη η κρίση δεν έχει χτυπήσει το ίδιο σκληρά όσο σε άλλα μέρη, κι όμως τα άδεια μαγαζιά ειδικά στο κέντρο που μένω είναι πια πάρα πολλά και πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθεί να θυμηθεί τι υπήρχε και να μαντέψει τι και πότε θα ξανανοίξει ... Ένα ειδικά μαγαζάκι, που πουλούσε καφέδες, τσάγια και τα σχετικά και το είχα για γούρι να παίρνω κάτι τις από κει κάθε φορά που γιόρταζα κάτι, μου λείπει απίστευτα! Στην Αθήνα επίσης μου λείπει ο περιπτεράς μου που ήταν στη γωνία του δρόμου μου για πάνω από δέκα χρόνια, και όλο λέω να τον πάρω ένα τηλέφωνο να μάθω τι κάνει. Εσάς σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο, και έχει τύχει να μάθετε για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και αν άνοιξε κάτι άλλο κάπου αλλού?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χθες είδα ένα γυράδικο να έχει κλείσει. Άνθρωπος με γυναίκα και δύο παιδιά.

Στη Χαλκίδα, όπου κατεβαίνω καθημερινά, συνέχεια βλέπω καταστήματα να κλείνουν.

Δημοσ.

Το μονο μαγαζι που μου λειπει ειναι ενα μπιλλιαρδαδικο που υπηρχε παλια και ειχα(με) φαει πολλες εργατοωρες εκει μεσα,εκλεισε πριν χρονια αλλα οχι λογω 'κρισης'

Δημοσ.

Ένα ειδικά μαγαζάκι, που πουλούσε καφέδες, τσάγια και τα σχετικά και το είχα για γούρι να παίρνω κάτι τις από κει κάθε φορά που γιόρταζα κάτι, μου λείπει απίστευτα!

Αν αγόραζες καφέ σε κάθε γιορτή πως να μη κλείσει.

Δημοσ.

ΟΦΤΟΠΙΚ

δε λυπάμαι συχνά την αντιπαθή τάξη των εμπόρων, κυρίως γιατί οι περισσότεροι τόσα χρόνια πουλούσαν με 50 και 100% κέρδος ειδικά στα ρούχα (και στους καφέδες ας μην υπολογίσω) διότι είχαν τους δημόσιους να τους τροφοδοτούν με ζεστό χρήμα, τώρα που σφίξαν τα λουριά και είδαν οτι με τις κατεβασμενες πλεον τιμες βγαίνει ενας μισθός και όχι για να θρεψει ένα λόχο, και αναγκάζονται και δουλεύουν και οι ίδιοι αντι για υπαλλήλους, και χάνουν τη βολή τους, η ακόμη μπαίνουν και μέσα κάποιες περιόδους, το κλείνουν.

Γιατί ποιός από αυτούς έκανε επένδυση τα υπέρογκα κέρδη του τόσα χρόνια, ή αποταμίευση για τον κακό μας τον καιρό, που ήρθε.

/ΟΦΤΟΠΙΚ

Έχω κλάψει όταν έκλεισαν τα Subway στην Αθηνάς. Ήταν ΠΚ(Προ κρίσης) βέβαια.

Επίσης έχουν κλείσει 3 παλιές μου δουλειές.

Μια γιατι ήταν λαμόγια, απατεώνες κανονικοί

Μια γιατί πήγαν και άνοιξαν ιντερνετ καφε σε περιοχή που είχε ήδη, την περιοδο που έπεφτε η κίνηση, ενω οι ιδιοκτήτες ήταν άσχετοι με το θέμα

Μια γιατί ενώ ήταν καλή φάση και τεράστια επένδυση, οι "συμμέτοχοι" το έπνιξαν διαφημιστικά, και ήταν αρκετά προχώ ακόμη και για την Αθήνα.

Δημοσ.

έκλαψα γιατί λατρεύω τα σαντουιτς, οχι για τον φραντσαηζα.

επίσης δάκρυσα τώρα που το τσιζ και το τσικεν πήγαν στο 1,5€ από 1 και δεν θα ξαναπάρω.

κλαίω για τη χαμένη μου γεύση.

Δημοσ.

εφυγε το subway?? :shock: :cry:

προσωπικα τα καλα μαγαζακια κοντα μου δεν εχουν κλεισει ακομα.ευτυχως.αααα μου τη σπαει η ερμου γιατι εχει γινει σαν βομβαρδισμενο τοποιο με τα κλειστα μαγαζια..τωρα καποια ανοιξαν και γεμισε λιγο ο τοπος γιατι 2 μηνες πριν ολο κλειστες βιτρινες ειχε.

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν έκλαψα για κανένα μαγαζάκι εμποράκου-κλεφτράκου-επιδοτούμενου ΔΥ που έκανε περιουσία στην πλάτη μου άμεσα(με τις τιμές) και έμμεσα(με την επιδότηση).

Οι τίμιοι-σωστοί επαγγελματίες είναι ανοικτοί ακόμη.

Δημοσ.

έκλαψα γιατί λατρεύω τα σαντουιτς, οχι για τον φραντσαηζα.

επίσης δάκρυσα τώρα που το τσιζ και το τσικεν πήγαν στο 1,5€ από 1 και δεν θα ξαναπάρω.

κλαίω για τη χαμένη μου γεύση.

2.10 νομιζω ειναι στα goodys

• Moderators
Δημοσ.

Οι τίμιοι-σωστοί επαγγελματίες είναι ανοικτοί ακόμη.

Διαφωνω. Ή καλυτερα δεν συμφωνω 100%. Αν διασχισεις τη Σταδιου απο την Ομονοια λχ μεχρι την Κοραη στις 7 το απογευμα, θα ηθελα να μου πεις πως ειναι δυνατον ενας τιμιος και σωστος επαγγελματιας να ειναι ανοικτος ακομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...