ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Σίγουρα είχε και στη δική σας γειτονιά κάποιο μαγαζί που έβαλε λουκέτο εξαιτίας της κρίσης και που σας λείπει, ίσως περισσότερο απ΄όσο περιμένατε. Στη δική μου πόλη η κρίση δεν έχει χτυπήσει το ίδιο σκληρά όσο σε άλλα μέρη, κι όμως τα άδεια μαγαζιά ειδικά στο κέντρο που μένω είναι πια πάρα πολλά και πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθεί να θυμηθεί τι υπήρχε και να μαντέψει τι και πότε θα ξανανοίξει ... Ένα ειδικά μαγαζάκι, που πουλούσε καφέδες, τσάγια και τα σχετικά και το είχα για γούρι να παίρνω κάτι τις από κει κάθε φορά που γιόρταζα κάτι, μου λείπει απίστευτα! Στην Αθήνα επίσης μου λείπει ο περιπτεράς μου που ήταν στη γωνία του δρόμου μου για πάνω από δέκα χρόνια, και όλο λέω να τον πάρω ένα τηλέφωνο να μάθω τι κάνει. Εσάς σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο, και έχει τύχει να μάθετε για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και αν άνοιξε κάτι άλλο κάπου αλλού?
firewalker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Η πιτσαρία μας έκλεισε. Πάντα από εκεί παίρναμε και ήταν τέλεια. Τώρα... Συμβιβαζόμαστε με άλλους.
giorgos147 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Χθες είδα ένα γυράδικο να έχει κλείσει. Άνθρωπος με γυναίκα και δύο παιδιά. Στη Χαλκίδα, όπου κατεβαίνω καθημερινά, συνέχεια βλέπω καταστήματα να κλείνουν.
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Το μονο μαγαζι που μου λειπει ειναι ενα μπιλλιαρδαδικο που υπηρχε παλια και ειχα(με) φαει πολλες εργατοωρες εκει μεσα,εκλεισε πριν χρονια αλλα οχι λογω 'κρισης'
apd453 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ένα ειδικά μαγαζάκι, που πουλούσε καφέδες, τσάγια και τα σχετικά και το είχα για γούρι να παίρνω κάτι τις από κει κάθε φορά που γιόρταζα κάτι, μου λείπει απίστευτα! Αν αγόραζες καφέ σε κάθε γιορτή πως να μη κλείσει.
giorgos147 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν αγόραζες καφέ σε κάθε γιορτή πως να μη κλείσει. Και που ξέρεις ότι "Κάθε μέρα μαζί του δεν είναι γιορτή;" http://www.youtube.com/watch?v=-D8ZMjH-GNA
Pantelwolf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ΟΦΤΟΠΙΚ δε λυπάμαι συχνά την αντιπαθή τάξη των εμπόρων, κυρίως γιατί οι περισσότεροι τόσα χρόνια πουλούσαν με 50 και 100% κέρδος ειδικά στα ρούχα (και στους καφέδες ας μην υπολογίσω) διότι είχαν τους δημόσιους να τους τροφοδοτούν με ζεστό χρήμα, τώρα που σφίξαν τα λουριά και είδαν οτι με τις κατεβασμενες πλεον τιμες βγαίνει ενας μισθός και όχι για να θρεψει ένα λόχο, και αναγκάζονται και δουλεύουν και οι ίδιοι αντι για υπαλλήλους, και χάνουν τη βολή τους, η ακόμη μπαίνουν και μέσα κάποιες περιόδους, το κλείνουν. Γιατί ποιός από αυτούς έκανε επένδυση τα υπέρογκα κέρδη του τόσα χρόνια, ή αποταμίευση για τον κακό μας τον καιρό, που ήρθε. /ΟΦΤΟΠΙΚ Έχω κλάψει όταν έκλεισαν τα Subway στην Αθηνάς. Ήταν ΠΚ(Προ κρίσης) βέβαια. Επίσης έχουν κλείσει 3 παλιές μου δουλειές. Μια γιατι ήταν λαμόγια, απατεώνες κανονικοί Μια γιατί πήγαν και άνοιξαν ιντερνετ καφε σε περιοχή που είχε ήδη, την περιοδο που έπεφτε η κίνηση, ενω οι ιδιοκτήτες ήταν άσχετοι με το θέμα Μια γιατί ενώ ήταν καλή φάση και τεράστια επένδυση, οι "συμμέτοχοι" το έπνιξαν διαφημιστικά, και ήταν αρκετά προχώ ακόμη και για την Αθήνα.
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δεν συμπαθεις τους εμπορους αλλα εκλαψες για τα Subway ? Μηπως να κλαψουμε κ για τα McDonalds?
Pantelwolf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 έκλαψα γιατί λατρεύω τα σαντουιτς, οχι για τον φραντσαηζα. επίσης δάκρυσα τώρα που το τσιζ και το τσικεν πήγαν στο 1,5€ από 1 και δεν θα ξαναπάρω. κλαίω για τη χαμένη μου γεύση.
gatokoritso Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 εφυγε το subway?? προσωπικα τα καλα μαγαζακια κοντα μου δεν εχουν κλεισει ακομα.ευτυχως.αααα μου τη σπαει η ερμου γιατι εχει γινει σαν βομβαρδισμενο τοποιο με τα κλειστα μαγαζια..τωρα καποια ανοιξαν και γεμισε λιγο ο τοπος γιατι 2 μηνες πριν ολο κλειστες βιτρινες ειχε.
LongTom Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέχρι τώρα δεν έκλαψα για κανένα μαγαζάκι εμποράκου-κλεφτράκου-επιδοτούμενου ΔΥ που έκανε περιουσία στην πλάτη μου άμεσα(με τις τιμές) και έμμεσα(με την επιδότηση). Οι τίμιοι-σωστοί επαγγελματίες είναι ανοικτοί ακόμη.
-nick- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 έκλαψα γιατί λατρεύω τα σαντουιτς, οχι για τον φραντσαηζα. επίσης δάκρυσα τώρα που το τσιζ και το τσικεν πήγαν στο 1,5€ από 1 και δεν θα ξαναπάρω. κλαίω για τη χαμένη μου γεύση. 2.10 νομιζω ειναι στα goodys
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν αγόραζες καφέ σε κάθε γιορτή πως να μη κλείσει. Σωστό και αυτό αλλά δεν έμενα μόνιμα στην ίδια πόλη, δυστυχώς τα μεγάλα σούπερ-μάρκετ έτσι ή αλλιώς τα έκλεισαν τα μικρά μαγαζιά
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 πως; υπαρχουν subway στην ελλαδα; στην αθηνα εχει μεινει κανενα,και αν ναι που;
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Οι τίμιοι-σωστοί επαγγελματίες είναι ανοικτοί ακόμη. Διαφωνω. Ή καλυτερα δεν συμφωνω 100%. Αν διασχισεις τη Σταδιου απο την Ομονοια λχ μεχρι την Κοραη στις 7 το απογευμα, θα ηθελα να μου πεις πως ειναι δυνατον ενας τιμιος και σωστος επαγγελματιας να ειναι ανοικτος ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα