L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας ψάχνοντας για μια λύση στο πρόβλημα μου βρήκα την ιστοσελίδα και είπα να εγγραφώ για να σας ρωτήσω μήπως βρώ καμία λύση. Η γυναίκα μου έχει μια ιδιόκτητη μονοκατοικία και κάτω από το σπίτι έχει και μαγαζί το οποίο το νοικιάζει σε μια κυρία η οποία το έχει κάνει αποθήκη χαρτικών. Μπροστά από το σπίτι και το μαγαζί έχουμε 4 μέτρα πρασία πλακόστρωτη και μετά είναι το πεζοδρόμιο (κάπου 1 μετρο) στο οποίο έχουμε βάλει πασαλάκια (με άδεια του δήμου) γιατί όλοι παρκάρανε το αυτοκίνητο τους πάνω στην πρασιά μας. (δυστυχώς η πρασιά δεν έχει κάγκελα για να διαχωριστεί απο το πεζοδρόμιο.) Τώρα, εκτός από τα μηχανάκια που έρχονται και παρκάρουνε στην πρασιά έχουμε και κάποια μικρά αυτοκίνητα τύπου Smart που χωράνε ενδιάμεσα από τα πασαλάκια. Όταν τους λές ότι ενοχλούν αρχίζουν τις μ******ς (συγνώμη) τους ότι είναι πεζοδρόμιο κτλπ. ενώ στην ουσία έχουν παρκάρει στην πρασιά. Τη μπορώ να κάνω βρε παιδια??? (αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ξοδέψω λεφτά για να βγάλω άδεια ούτε για δομικά υλικά για περίφραξη του οικοπέδου) Εγώ πάντως έχω βγάλει την σχετική άδεια για να παρκάρω το αυτοκίνητο μου και έχω βάλει και το σήμα της άδειας μπροστά από την θέση μου.
Alxnks Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν θες να περνάνε καθόλου μηχανάκια-αυτοκίνητα ανάμεσα από τα πασαλακια...γιατί δεν τα "ενωνεις" κάπως μεταξύ τους (πχ με χοντρό σύρμα); Sent from my HTC Desire using Tapatalk
giorgos147 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Όταν τους λές ότι ενοχλούν αρχίζουν τις μ******ς (συγνώμη) τους ότι είναι πεζοδρόμιο κτλπ. ενώ στην ουσία έχουν παρκάρει στην πρασιά. Μα και πάλι, εφόσον παρκάρουν στο πεζοδρόμιο, μαλάκες είναι. Βάλε καμία γλάστρα ανάμεσα στους πάσσαλους. γιατί δεν τα "ενωνεις" κάπως μεταξύ τους (πχ με χοντρό σύρμα); Αυτό θα εμποδίζει τους πεζούς.
L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχω βάλει 2 ζαρντινιέρες τσιμεντένιες τεράστιες και μάλιστα αυτός με το Smart κατέβηκε και την μετακίνησε για να παρκάρει. Είπα να βάλω ζαρντινιέρες γύρο γύρο και να τις βιδώσω στα πλακάκια αλλά χρειάζομαι άλλες 12 ζαρντινιέρες και η κάθε μια έχει περίπου 70 ευρό. Χώρια το χώμα που πρέπει να αγοράσω όπως και τα λουλούδια.
Impious Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 αμα ενωσεις τα πασαλακια με αλυσιαδα (σε χαμηλο υψος για τους πεζους ) με ηλεκτροκοληση ?
giorgos147 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 αμα ενωσεις τα πασαλακια με αλυσιαδα (σε χαμηλο υψος για τους πεζους ) με ηλεκτροκοληση ? Μόνο εγώ το βλέπω λίγο ριψοκίνδυνο το παραπάνω; Βράδυ, σκοτάδι, ε... Μετά θα τον τρέχουν επειδή: κολλησεταπασσαλιακιαμαζιωστεναμηπαρκαρουν.
L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Έχω βάλει αλυσίδα εκεί που βάζω το αυτοκίνητο μου. Όλα τα παιδάκια προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω της, κλωτσάνε την πινακίδα που λέει ότι απαγορεύται το πάρκιν κτλπ.
Pantelwolf Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 φωναξε την τροχαια για παρανομο παρκαρισμα πανω στο πεζοδρομιο. μια φορα προστιμο, δυο φορες προστιμο, την τριτη θα το βαζει αλλου
PCharon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Όταν τους λές ότι ενοχλούν αρχίζουν τις μ******ς (συγνώμη) τους ότι είναι πεζοδρόμιο κτλπ. ενώ στην ουσία έχουν παρκάρει στην πρασιά. Η πρασιά είναι εντός του οικοπέδου ΣΟΥ; Δηλαδή παρκάρουν ακόμα και μέσα στο οικόπεδό ΣΟΥ; ( εσύ παρκάρεις πάνω στη πρασιά και η πρασιά θεωρείται υπαίθριος χώρος στάθμευσης με άδεια πολεοδομική; )
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Όταν τους λές ότι ενοχλούν αρχίζουν τις μ******ς (συγνώμη) τους ότι είναι πεζοδρόμιο κτλπ. ενώ στην ουσία έχουν παρκάρει στην πρασιά. wat Ζητάνε ΚΑΙ τα ρέστα από πάνω; Χμ.. Όπως πέρναγα δίπλα από το αμάξι του κυρίου μπορεί να γρατζούναγα κατά λάθος το smartάκι του. Από τον πίσω προφυλακτήρα μέχρι τον μπροστά.
L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Η πρασιά είναι εντός του οικοπέδου ΣΟΥ; Δηλαδή παρκάρουν ακόμα και μέσα στο οικόπεδό ΣΟΥ; ( εσύ παρκάρεις πάνω στη πρασιά και η πρασιά θεωρείται υπαίθριος χώρος στάθμευσης με άδεια πολεοδομική; ) Η πρασιά είναι εντός του οικοπέδου μου; ναι, παρκάρουν ακόμα και μέσα στο οικόπεδό μου; Και ναι, έχω άδεια από την πολεοδομία ποιος ειναι ο αριθμος αποφασης του δημου? δεν κατάλαβα καλά? εννοείς τον αριθμό άδειας για το πάρκιν μου? wat Ζητάνε ΚΑΙ τα ρέστα από πάνω; Χμ.. Όπως πέρναγα δίπλα από το αμάξι του κυρίου μπορεί να γρατζούναγα κατά λάθος το smartάκι του. Από τον πίσω προφυλακτήρα μέχρι τον μπροστά. Αχχχχχ μου έπεσε μια πήλινη γλάστρα από το μπαλκόνι
pournaras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πριν και μετα τη δικη σου πρασια τι ακριβως υπαρχει; Ειναι πρασιες των αλλων οικοδομων; Πως ειναι κλεισμενες;
PCharon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εσύ πού παρκάρεις; Έχεις χαρακτηρίσει μέρος του οικοπέδου σου υπαίθριο πάρκινγκ; Γιατί, δε καταλαβαίνω, αφού έχεις βάλει πασαλάκια στο πεζοδρόμιο, εσύ πώς περνάς δηλαδή και ανεβαίνεις στη πρασιά; Τί είδους άδεια έβγαλες από το Δήμο; Συνήθως όταν έχουμε χώρο στάθμευσης, η άδεια είναι για διαμόρφωση πεζοδρομίου και για να βγάλουμε πασαλάκια, όχι να βάλουμε. Υπάρχει κάποιο έλλειμμα στη περιγραφή, σε περίπτωση που αναζητάς ορθές απαντήσεις. Σε περίπτωση που απλά αναζητάς λύσεις, μπορείς να γίνεις κι εσύ κακός, με όσα αυτό συνεπάγεται και χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι. Πόσο μάλλον όταν σου κάνουν κατάληψη στο οικόπεδο, μάμα τους τη μάνα.
L0rd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Η πρασιά στη πολυκατοικία από αριστερά έχει την πρασιά κλεισμένη με κάγκελα. Η πρασιά στη πολυκατοικία από δεξιά το έχουν κάνει ανοιχτό πάρκιν χωρίς άδεια από την πολεοδομία. Εγώ έχω άδεια από τον δήμο για τα πασαλάκια τα οποία τα βάζεις εσύ όσο πυκνά τα θέλεις. (Εγώ άφησα ένα σημείο χωρίς πασαλάκι εκεί που περνάει το αυτοκίνητο για να παρκάρω) Έχω και άδεια από την πολεοδομία για πάρκιν στην πρασιά. (Άδεια η οποία σου δίνει την δυνατότητα να ανέβεις σε πεζοδρόμιο για να παρκάρεις στο υπαίθριο πάρκινγκ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα