knestor023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον ξεκινησα δειλα δειλα απο αρχες του χρονου μια αναβαθμιση αλλα ηρθε ο καιρος να αλλαξω καποια πραγματα και ισως καποια απο αυτα που πηρα,θελω την αποψη σας για το τι να κρατησω και τι να παρω,το budget μου ειναι 350-400 ευρω.λοιπον εχουμε και λεμε cpu E-6400 (πεζει απροβληματιστα στα 3,2 oc)ram 2x 4gb kingston 1333mhz,psu thelmatec 450 watt,gpu GTS 450 NVIDIA 2 GB,mobo asus p5q3,oθονη LG E2241,ασυρματο ποντικι πληκτρολογιο logitec,z-5500 ηχεια,2 TB seagate green,1 TB WD green,[την gpu,mobo,οθονη,ram,psu] eιναι αγορες τελευταιου τετραμηνου,τι να κρατησω και τι οχι απο αυτα?τι να αλλαξω τελειως?τωρα με ενδιαφερει να παιζω games οπως επεζα και τωρα και δεν κολλουσε η gpu με τον E-6400 ομως oc.επειδει ομως με ενδιαφερει να κανω και εργασιες παραλληλα στο pc συνεχως μερικες φορες μου κολλανε τα παντα αν παω να κανω 3 αρχειο extract βλεπω καμια ταινια και παραλληλα εχω και κανενα game ανοιχτο.χρειαζομαι κυριως ram η cpu?ισως και τα 2.τα 350-400 που δινω ειναι χωρις να υπολογιζω τα χρηματα αν πουλισω κατι απο αυτα που εχω ηδη,μιλαμε δηλ για 400 plus.ευχαριστω
Thanos1972 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Κρατας τα παντα και παίρνεις εναν Crucial 128GB M4 CT128M4SSD2 για να βαλεις το λειτουργικο σου γιατι τωρα με τους 2 green δισκους λογικο να αργει το μηχανημα.Θα σου μεινει κιολας. Και η καρτα γραφικων δεν ηταν και η καλυτερη δυνατη επιλογη.
knestor023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Κρατας τα παντα και παίρνεις εναν Crucial 128GB M4 CT128M4SSD2 για να βαλεις το λειτουργικο σου γιατι τωρα με τους 2 green δισκους λογικο να αργει το μηχανημα.Θα σου μεινει κιολας. Και η καρτα γραφικων δεν ηταν και η καλυτερη δυνατη επιλογη. δηλαδη κραταω και επεξεργαστη?να πω την αληθεια επεξα σε full αναλυση και battlefield 3 και crysis 2 sto full detail και δεν kolose πουθενα.απλα ηθελα μια 2GB να ειναι συμβατη με τη μητρικη,ο επεξεργαστης δεν ειναι αυτος που με βοηθα σε παραλληλες εργασιες τελικα η ο ssd?ps sta windows η βαθμολογια που μου εχει για την υπαρχουσα καρτα γραφικων ειναι 7,1 αλλα μου κρεμανε οι δισκοι 5,9 και αν δεν oc η cpu τραβαει χαμηλα και τις μνημες και αστα να πανε
Thanos1972 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Απο την στιγμη που εχεις τον επεξεργαστη ανεβασμενο και σε ικανοποιει εισαι οκ.Το θεμα ειναι οτι εχεις 2 green δισκους που για λειτουργικο δεν κανουν.Επισης αυτη την περιοδο δεν αξιζει να αγορασεις μηχανικο δισκο εκει που εχουν παει οι τιμες.Οποτε καταληγεις στον ssd που θα σου μεινει κιολας.Υποψην,δεν θα δεις διαφορες στα frames των παιχνιδιςν αλλα θα δεις τεραστια διαφορα στην αποκριση του συστηματος. Μην κοιτας τι βαθμολογιες σου δινουν τα windows.ΕΙναι αχρηστο τελειως αυτο.Απο μνημη εισαι οκ απο θεμα ποσοτητας αλλα εισαι σιγουρος οτι ειναι στα 1333mhz? ddr2 δεν ειναι?
knestor023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Απο την στιγμη που εχεις τον επεξεργαστη ανεβασμενο και σε ικανοποιει εισαι οκ.Το θεμα ειναι οτι εχεις 2 green δισκους που για λειτουργικο δεν κανουν.Επισης αυτη την περιοδο δεν αξιζει να αγορασεις μηχανικο δισκο εκει που εχουν παει οι τιμες.Οποτε καταληγεις στον ssd που θα σου μεινει κιολας.Υποψην,δεν θα δεις διαφορες στα frames των παιχνιδιςν αλλα θα δεις τεραστια διαφορα στην αποκριση του συστηματος. Μην κοιτας τι βαθμολογιες σου δινουν τα windows.ΕΙναι αχρηστο τελειως αυτο.Απο μνημη εισαι οκ απο θεμα ποσοτητας αλλα εισαι σιγουρος οτι ειναι στα 1333mhz? ddr2 δεν ειναι? ddr3 ειναι ολα αλλα το fsb φτανει πολυ υψηλοτερα απο τις μνημες και να μην εχω κανενα θεμα με αυτο
ilias_97 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον εχω ενα pc αρκετα "αδυναμο" και πρέπει οπωσδηποτε να κανω αναβαθμιση!Το συστημα που εχω τωρα ειναι ram 2gb ddr2 800mhz amd phenom IIx3 440 radeon hd 5450 1GB 500GB HDD θελω να κανω αναβαθμιση μεχρι 800 ευρω οθονη ποντικι κλπ εχω οποτε... θελω μητρικη ram (ddr3 1333mhz k panw) cpu (4-6 πυρινες σκεφτομαι να περιμενω τους bulldozer αλλα δεν ειμαι σιγουρος) gpu (2GB lew na parw tn 6970) σκληρο (παλι δεν ειμαι σιγουρος λεω να αλλαξω σε ssd πειτε και εσεις την γνωμη σας) ειμαι ανοιχτος σε προτασεις...τον υπολογιστη θα τον χρησιμοποιω για gaming (black ops crysis 2 klp δηλαδη "βαρια παιχνιδια") surfing μουσικη (ασχετο αλλα το λεω ) χρησιμοποιω λιγο το photoshop και καμια φορα κανενα βιντεακι edditing αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο
Thanos1972 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ανοιξε ενα καινουργιο θεμα εσυ γιατι θα γινει μπαχαλο εδω μεσα.Δεν μας λες το τροφοδοτικο σου και την οθονη σου .
ilias_97 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξερω για το τροφοδοτικο (θα ανοιξω το pc αργοτερα για να μαθω) η οθονη μου ειναι η philips 222e (δεν ειναι led αλλα ειναι full hd) Μηπως για το τροφοδοτικο γινεται να μαθω απο το cpuid? Ανοιξα καινουριο θεμα οποτε καλυτερα τα μηνυματα που εγραψα εδω να διαγραφουν.
terry308 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξερω για το τροφοδοτικο (θα ανοιξω το pc αργοτερα για να μαθω) η οθονη μου ειναι η philips 222e (δεν ειναι led αλλα ειναι full hd) Μηπως για το τροφοδοτικο γινεται να μαθω απο το cpuid? Όπως έγραψε και πριν ο Θάνος , άνοιξε νέο (δικό σου θέμα) και θα λυθούν όλες οι απορίες σου. το τροφοδοτικό θα το δεις ανοίγοντας το κουτί , δεν μπορείς να το δεις πουθενά αλλού μέσω προγράμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα