Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό απόγευμα σε όλους. Δεν θέλω να μακρηγορήσω και μπαίνω ευθύς αμέσως στο "ψητό". το σύστημά μου είναι αυτό της υπόγραφής μου και το μόνο που μου μένει για να είμαι οκ με το game είναι μια καλή αναβάθμιση στην κάρτα μου.

Budget έως 150 ευρώ max.

Καλοδεχούμενες όλες οι προτάσεις-συμβουλές!

Δημοσ.

Slobontan άποψή μου είναι ότι αν τα 150 ευρώ είναι σύνολο τα λεφτά που μπορείς να δώσεις τότε καλό είναι να κοιτάξεις για μια μεταχειρισμένη 5870 γιατί σε καινούργια μ'αυτά τα λεφτά δεν παίρνεις κάποια πολύ καλύτερη από αυτή που έχεις ήδη,αν όμως εννοείς 150 + τα λεφτά από την πώληση της 4890(περίπου 60 ευρώ) τότε μπορείς να δεις και μια 6950 http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=6950 .

Υ.Γ Το BF3 έχει κυκλοφορήσει;

Αν όχι περίμενε πριν αγοράσεις οτιδήποτε να δεις τι πουλιά πιάνει η 4890.

Δημοσ.

Mου το έφερε ο ξάδερφος του Θείου μου χτες το βράδυ..

Λοιπόν σε High settings θα έλεγα ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος και παίζω χωρίς πρόβλημα. Το μόνο ζήτημα ότι όταν κάνω το mouse γρήγορα δεξιά αριστερά λίγο βλέπεις την εικόνα να χάνει το smooth της. Απο κει και πέρα ούτε μου κολλάει, ούτε μου τρέμει ούτε τπτ. Βέβαια στην απόπειρα να βάλω τα ultra δεν έβγαλα άκρη..

Η ερώτησή μου τώρα, αξιζει να πάω πχ στην 6950 που ανέφερε και ο φίλος επάνω ή θα μπορέσω και με ένα σκαλί πιο κάτω απο αυτήν να παίζω ακόμα καλύτερα?

Δημοσ.

Το μόνο ζήτημα ότι όταν κάνω το mouse γρήγορα δεξιά αριστερά

λίγο βλέπεις την εικόνα να χάνει το smooth της.

απενεργοποίησε το motion blur μήπως και διορθωθεί αυτό.

Δημοσ.

To motion blur σε κάποιες περιπτώσεις βοηθάει στο να είναι πιο smooth η περιστροφή... Πόσα FPS βγάζεις πές μας, γιατι το αν μας ικανοποιεί κάτι είναι υποκειμενικό και δεν μπορείς να το μετρήσεις σε αριθμούς. Πόσα FPS βγάζεις τώρα με όλα στα high;;; Τυχαίνει να το παίζω κι εγώ το BF3 και έχω μία άποψη επι του θέματος.Εμένα πχ. με το παρακάτω σύστημα και τις ρυθμίσεις όλα ultra και 16Χ είχε μέσο FPS 75 και αλλα σε κάποιες φάσεις ήταν 80-100 και σε κάποιες 50-60 αλλα το μέσω στα 75... Βέβαια δεν παίζει να το παίξω με όλα στα ultra, Δεν μ'αρλεσει να πέφτει κάτω απο 60 ούτε στο πιο απαιτητικό σημείο.

Δημοσ.

Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω αυτο σου συμβαινει επειδη δεν εχεις το wait for vertical sync σε on. Παντως εμενα <<εσπαγε>> η εικονα οταν κουνουσα γρηγορα το ποντικι δεξια και αριστερα αλλα με αυτο σε on εγινε. Δεν ξερω αν υπαρχει ομως η ρυθμιση στο Battlefield.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...