Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Έχω έναν Η/Υ με μητρική ASUS P5QC με έναν CPU C2D E7200, 4GB DDR3 και μια 8800GS.

Λέω να κάνω μια μικρή αναβάθμιση σε CPU και GPU. Τι μου προτείνετε;

Ας πούμε θα δω διαφορά αν βάλω έναν Core2quad ή έναν Ε8400 ή κάποιον άλλο σε 775;

Για κάρτα γραφικών τι μου προτείνετε ώστε να μην τρώω και bottleneck;

Για μεταχειρισμένα θα ψάξω μιας και με κούρεψαν και δεν παίζει χρήμα. :D

Δημοσ.

Ποια ειναι η χρηση του υπολογιστη?εαν ειναι για παιχνιδια ποια ειναι η οθονη σου?Και ποιο ακριβως το τροφοδοτικο σου?

Για overclock το εχεις σκεφτει με την αγορα μιας ψυχτρας που θα σου μεινει κιολας?

Δημοσ.

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μερικές φορές παίζω κανά παιχνίδι του στυλ Homefront και δεν παίζει και τόσο καλά. Η οθόνη είναι Samsung XL2370HD τι σχέση έχει; 1920χ1080 είναι.

Για Overclock να ανεβάσω το FSB Μόνο;

Δημοσ.

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά μερικές φορές παίζω κανά παιχνίδι του στυλ Homefront και δεν παίζει και τόσο καλά. Η οθόνη είναι Samsung XL2370HD τι σχέση έχει; 1920χ1080 είναι.

Για Overclock να ανεβάσω το FSB Μόνο;

Εχει σχεση για να δουμε σε τι αναλυσεις παιζεις για να δουμε το θεμα της καρτας γραφικων.Τροφοδοτικο και Budget δεν μας ειπες.

Για το Overclock ναι θα ανεβασεις το fsb αλλα διαβασε πρωτα κανεναν οδηγο.

Δημοσ.

Επειδή η μαμά ψύκτρα άρχισε να μου κάνει νερά, έχετε να μου προτείνεται μια καλή και φτηνή aftermarket για τον Ε7200 (θα τον κλοκάρω...)

Δημοσ.

Καλά είναι ίσως και πιο φτηνά αν αναλογιστούμε ότι η μαμά μέχρι τώρα μου έφτανε :P Με ενδιαφέρει και ο θόρυβος. Πολλά ζητάω;

Δημοσ.

Με την απο πανω δεν θα εχεις κανενα προβλημα οσον αφορα τις θερμοκρασιες και τον θορυβο ειδικα εαν κανεις Overclocking.

Εαν θελεις ακομη πιο φθηνα,δες αυτην την οποια την εχει σε πολυ καλη τιμη Cooler Master Hyper TX 3 15,99 €

Εδω συγκριτικο με την stock intel ενος Ι5.CoolerMaster Hyper TX3 Review

Βλεπεις οτι η διαφορα ειναι καλη και θα μπορεσεις να ανεβασεις τα ρολογια.

Δημοσ.

Με την απο πανω δεν θα εχεις κανενα προβλημα οσον αφορα τις θερμοκρασιες και τον θορυβο ειδικα εαν κανεις Overclocking.

Εαν θελεις ακομη πιο φθηνα,δες αυτην την οποια την εχει σε πολυ καλη τιμη Cooler Master Hyper TX 3 15,99 €

Εδω συγκριτικο με την stock intel ενος Ι5.CoolerMaster Hyper TX3 Review

Βλεπεις οτι η διαφορα ειναι καλη και θα μπορεσεις να ανεβασεις τα ρολογια.

Ευχαριστώ!!! Μπας και υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο στα 20 καλύτερο από την coolermaster και λίγο χειρότερο από την άλλη;

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Loki-SD963-Heatpipe-CPU-Cooler-92mm-s775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm

Αυτή τι λέει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...