Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω για πρόγραμμα.Χρησιμοποιούσα το Nero,μετά CloneCd(τα κάνει ακριβώς τα ίδια copy λέει),και Burnnn για Flac files και παρόμοια.Επίσης ξέρω και free όπως CDBurner και Ashampoo.Το θέμα είναι ποιο να χρησιμοποιώ και να χρησιμοποιήσω για το τι θέλω να κάνω τώρα;Θέλω να κάνω Rip(νομίζω)CD με flac files σε χαμηλή ταχύτητα και να μην κλείσει το Cd,να μπορέσω να το ξαναχρησιμοποιήσω.Επίσης μπορείς να βάλεις κανένα codec ή extension στα άλλα προγράμματα για να κάνει τα ίδια όπως το Burnnn;

Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο το να κάνω audio cd θα έχει ανώτερη ποιότητα ήχουν από data cd mp3 ή flac.

Δημοσ.

Αν θες rip, που σημαίνει τα τραγούδια που είναι γραμμένα στο cd να τα εξάγεις στον δίσκο για μετέπειτα αναπαραγωγή, τότε δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι για επαναχρησιμοποίησή του, αφού απλό read κάνει τον δίσκο.

Κάτι τέτοιο μπορεί να το κάνεις με το δωρεάν exact audio copy, όπου μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις τον flac codec και να το ρυθμίσεις εσύ, ή με το easy cd-da extractor που είναι λίγο πιο απλό, αλλά paid.

Μάλλον όμως εννοείς να "κάψεις" ένα cd, να δημιουργήσεις εσύ ένα δικό σου δηλαδή.

Αλλά δεν κατάλαβα τι θες ακριβώς να είναι. Να είναι cd ήχου απο αρχεία flac και να υποστηρίζει και multisession; Γιατί αυτό που λες να το ξαναχρησιμοποιήσεις για να γράψεις επιπρόσθετα μετά είναι το multisession.

Αν δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο το Burrrn, δες το infrarecorder ή το cdburnerxp.

Απο ότι θυμάμαι και τα 2 έχουν επιλογή για multisession, ενώ έχουν και decoder για flac.

Καλύτερη ποιότητα θα έχεις όταν δεν θα υποστεί καμία παραπάνω επεξεργασία, άρα να τα γράψεις ως data cd, (τότε μόνο το feature multisession σε νοιάζει). Απλά πρέπει και ο player που θα βάλεις μέσα το cd να υποστηρίζει flac.

Δημοσ.

Αυτά θέλω όταν κάνω copy:

Αν κάνω copy-paste π.χ.cd μουσικής θέλω να κάνει ακριβώς το ίδο,το πως δείχνει τα λεπτά σητν οθόνη και στο playback,π.χ.να παίζει κανονικά συνεχόμενα όπου είναι έτσι και όχι σαν να αλλάζει tracks όπως σε audio mp3 cd.

Όσο για τα άλλα,rip,θέλω την καλύτερη ποιότητα ήχου και software που τα υποστηρίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...