Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ότι κλειδώθηκε και μάλλον έχω κτλβει τον λόγο.αυτό σημαίνει ότι δε θα υπάρχει άλλο τέτοιο thread ή για κάποιο άλλο λόγο κλειδώσατε το συγκεκριμένο.

• Moderators
Δημοσ.

Παραθεση του ποστ απο τον Snoob χθες στο ΟΟΤ

Οι εικόνες κλειδώθηκαν γιατί ή θα κλειδωνόταν το νήμα, ή θα άρχιζαν να πέφτουν ban. Προτίμησα το πρώτο. Πιθανότατα θα το μετανιώσω, αλλά δεν πειράζει, τα λάθη είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

Όταν με το καλό επιστρέψει ο Lucifer, θα καθίσουμε από κοινού να δούμε αν μπορούμε να φτιάξουμε ένα πλαίσιο, απόλυτα ξεκάθαρο, για το τι (και πόσες) εικόνες μπορεί να δημοσιεύει κανείς. Πρώτον, ώστε να αποφύγουμε διαμαρτυρίες του στυλ "γιατί επιτρέπεται αυτό το μπούτι και όχι το άλλο;" "από πότε είναι αστείο ένα γούτσουγουτσου γατί" κτλ. και δεύτερον ώστε να μην επαναληφθεί το φαινόμενο ένα μήνυμα να καταλαμβάνει μισή (ή και μία) σελίδα.

Επίσης, εφόσον βρεθεί λύση με το spoiler, μιας κι αυτή τη στιγμή η χρήση του ακυρώνεται σε περίπτωση που επόμενος χρήστης παραθέσει το μήνυμα που περιέχει spoiler, θα δούμε αν θα υπάρξει δυνατότητα να δημοσιεύονται εικόνες NSFW.

Τα παραπάνω δε συνιστούν υπόσχεση ή δέσμευση: προσπάθεια θα γίνει, κι αν κρίνουμε ότι πάλι θα πρέπει να τρέχουμε γιατί ο ένας θίγεται (και δε στέλνει αναφορά) με το ένα θέμα, ο άλλος με το άλλο, ο τρίτος ανακαλύπτει πως, οι φωτογραφίες που δημοσίευε μέχρι προχθές, επειδή σβήστηκαν, τώρα αποτελλούν ευκαιρία να πετάγεται και να κάνει το δήθεν θιγμένο με το περιεχόμενό τους, κτλ., δε θα ανοίξει κανένα νέο νήμα.

Αν οποιοσδήποτε χρήστης δεν καλύφθηκε από τις παραπάνω εξηγήσεις, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Αν θέλει να διατυπώσει την όποια διαφωνία με την απόφασή μου, μπορεί να στείλει προσωπικό μήνυμα στο Hal9000.

Καλημέρα σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...