Προς το περιεχόμενο

overclock intel core i5 2500k?

johnrock1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

CPU INTEL CORE i5-2500K 3.30GHz 1155 Sandy

M/B ASUS P8P67 PRO REV3. 0

τι ακριβως να κανω????????χρειαζετε να αναφερω και αλλα εξαρτηματα για να κανω o/c???? δεν εχω ξανακανει γιαυτο ρωταω πολλες ερωτισεις..... :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά θα ήταν να μας πεις τι ψύκτρα έχεις καθώς και μνήμες. Επίσης στην αναζήτηση πρέπει να βρεις τουλάχιστον 2 νήματα με 2500Κ ο/c ως θέμα :)

εχω την ψυκτρα που ειχε μεσα ο επεξεργαστης επισης απο ram εχω ddr3 2gb/1600 kingston khx1600c9d3 (εχω 2 τετοιες αρα 4gb)

Με την boxed ψύκτρα δεν έχεις και πολύ μεγάλα περιθώρια. Πειραματίσου για κάτι μεταξύ 38Χ100 - 40Χ100 με το ελάχιστο δυνατό vcore :)

και πως ακριβως το κανω αυτο :rolleyes:

και πως ακριβως το κανω αυτο :rolleyes:

εχεις διαβασει τον οδηγο για o/c που ειναι pined εδω?μπορει να ειναι για c2d και quad αλλη οι βασικες ενοιες ειναι ιδιες.επισης δες τα αλλα τοπικ για τον 2500κ που ειναι εδω και οτι δεν καταλαβεις ξαναρωτα :)

Με τον πολλαπλασιαστή θα παίξεις - cpu clock ratio πρέπει να το λέει η μητρική σου :)

κοιταξα στο cpu-z και το multiplier μου λεει χ16.0.....τι πρεπει να κανω?????επισης τι κοιταω για τις θερμοκρασιες?????

16X πάει όταν δεν έχει load. Από το bios θα αλλάξεις το multiplier. Θερμοκρασίες θα κοιτάς κατά το stressάρισμα ναι.

Επίσης μην μπλέκεις με BCLK - είναι αρκετά δύσκολο να ανέβει σταθερά :)

16X πάει όταν δεν έχει load. Από το bios θα αλλάξεις το multiplier. Θερμοκρασίες θα κοιτάς κατά το stressάρισμα ναι.

Επίσης μην μπλέκεις με BCLK - είναι αρκετά δύσκολο να ανέβει σταθερά :)

τι ειναι το στρεσαρισμα ρε συ?

στρεσαρισμα που κανεις για να δεις θερμοκρασια και σταθεροτητα του συστηματος.δοκιμασε να τρεξεις κανα 2ωρο το occt

ξερεις καμια εμπιστη ιστοσελιδα να το κατεβασω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...