sakius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα! Απο πιά e-shops απο εξωτερικό έχετε κάνει αγορές για λόγους οικονομίας εκτός απο amazon.co.uk ; Ψάχνω να κάνω μια αναβάθμιση σε cpu mobo ram ssd - μόνο αυτά και έχω απογοητευτεί απο την ελληνική αγορά!
invisiblesurfer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Φιλε μου εντυπωσιακε καλησπερα απο την ειδιλιακη Γερμανια. Εγω ψωνιζω απο αυτο το καταστημα Hardware versand. To site ειναι αυτο: www.hardwareversand.de Στελνουν και εξωτερικο, και οι τιμες τους ειναι οι καβλιτερες που εχω δει. (Γενικα στη Γερμανια ειναι ολα φθηνοτερα, αλλα οταν εχεις χρονο δεν εχει λεφτα και οταν εχεις λεφτα δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με το χομπι σου) Καλη επιτυχια και καλες αγορες
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Φιλε μου εντυπωσιακε καλησπερα απο την ειδιλιακη Γερμανια. Εγω ψωνιζω απο αυτο το καταστημα Hardware versand. To site ειναι αυτο: www.hardwareversand.de Στελνουν και εξωτερικο, και οι τιμες τους ειναι οι καβλιτερες που εχω δει. (Γενικα στη Γερμανια ειναι ολα φθηνοτερα, αλλα οταν εχεις χρονο δεν εχει λεφτα και οταν εχεις λεφτα δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις με το χομπι σου) Καλη επιτυχια και καλες αγορες 30 ευρω μεταφορικα για ενα motherboard k ενα επεξεργαστη ? +3% επειδη πληρωνω με pay pal ? και ο αλλος απο την Κινα με παραγγελια 5 ευρω στα στελνει free ? δεν ξερω,μηπως θελει πιο πολυ σκεψη ?
sakius Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ακριβός αυτός είναι ο λόγος που περιμένω κάποια άλλη πρόταση!
martin27 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα.Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα καποιο ι-σοπ εξωτερικου για αγορα 6σελης μπαταριας για βαϊο μημπως εχετε να προτεινετε?αν οχι απο εδω Ελλαδα καποιο καταστημα???
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα.Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα καποιο ι-σοπ εξωτερικου για αγορα 6σελης μπαταριας για βαϊο μημπως εχετε να προτεινετε?αν οχι απο εδω Ελλαδα καποιο καταστημα??? Δισιος να πας να στην δοκιμάσουν όμως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα