Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα lenovo ideapad G560G-2 με win 7 premium 64bit Gr version και εχουν κρασαρει.

Δεν φορτωνει το λειτουργικο οταν ανοιγω το λαπτοπ.

Υπαρχει καποιος τροπος δηλ. με καποιο πληκτρο να φορτωσει αυτοματα το recovery; Cd/dvd δεν εχω με τα windows.

Δημοσ.

Γεια σας, εχω ενα lenovo ideapad G560G-2 με win 7 premium 64bit Gr version και εχουν κρασαρει.

Δεν φορτωνει το λειτουργικο οταν ανοιγω το λαπτοπ.

Υπαρχει καποιος τροπος δηλ. με καποιο πληκτρο να φορτωσει αυτοματα το recovery; Cd/dvd δεν εχω με τα windows.

Αν θέλεις να επαναφέρεις τα windows όπως οταν πήρες τον υπολογιστη, μπορεις να χρησιμοποιήσεις το onekey recovery. Ψάξε στο manual για αναλυτικές οδηγίες όπως οι παρακάτω

Using Lenovo OneKey Rescue system (Without Windows operating system)

In the event that the operating system cannot be loaded, follow the steps below to access

OneKey Rescue system.

• Shut down your computer.

• Press the key to launch OneKey Rescue system.

Within the program, you can choose to restore your system partition to the original factory

status, or to a previously generated backup.

Note: The recovery process is irreversible. Make sure to back up any critical data before using the recovery

feature.

Σημαντικα:

-Δεν χρειάζεσαι dvd

-Θα σβηστούν τα πάντα, οπότε αν δεν εχεις backup χρησιμοποίησε linux dvd/usb για να σωσεις τα αρχεία που θες

Δημοσ.

Αν θέλεις να επαναφέρεις τα windows όπως οταν πήρες τον υπολογιστη, μπορεις να χρησιμοποιήσεις το onekey recovery. Ψάξε στο manual για αναλυτικές οδηγίες όπως οι παρακάτω

Using Lenovo OneKey Rescue system (Without Windows operating system)

In the event that the operating system cannot be loaded, follow the steps below to access

OneKey Rescue system.

• Shut down your computer.

• Press the key to launch OneKey Rescue system.

Within the program, you can choose to restore your system partition to the original factory

status, or to a previously generated backup.

Note: The recovery process is irreversible. Make sure to back up any critical data before using the recovery

feature.

Σημαντικα:

-Δεν χρειάζεσαι dvd

-Θα σβηστούν τα πάντα, οπότε αν δεν εχεις backup χρησιμοποίησε linux dvd/usb για να σωσεις τα αρχεία που θες

Το εντοπισα. Ειναι ενα κουμπι διπλα στο power on/off και δειχνει ενα βελακι. Σ' ευχαριστω με γλυτωσες απο πολυ κοπο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...