Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα ακόμη πρόβλημα.. κάποιες στάσεις αστικών είναι εντελώς εκτος θέσης σε σημείο που αν δεν γνωρίζεις από πριν που είναι η συγκεκριμένη στάση δεν πρόκειται καν να την βρείς...

Πέρα ότι πολλές διαδρομές δεν "πατάνε" καν πάνω στους δρόμους του χάρτη (πράγμα που μπορεί να μπερδέψει τους ενδιαφερομενους ακόμη περισσότερο στην εύρεση της στάσης ειδικά αν τα λάθη αυτά γίνονται σε στενά και παράλληλους η μεταξύ δυο αντιθετων μονόδρομων..) το κυρίως πρόβλημα είναι ότι κάποιες στάσεις (ελπίζω όχι πολλές αν και δεν μπορώ να το ξέρω αυτό) είναι εντελώς εκτος τόπου και όχι απλά μετατοπισμένες μερικά μετρα (όπως οι διαδρομές..)

Παράδειγμα σε μια απλή διαδρομή αστικού χολαργό>παπάγο σου λέει ότι πρέπει να πας σε μια στάση (που στην πραγματικότητα είναι επί της μεσογείων) που βρίσκεται μέσα σε κάποιο κτίριο το οποιο κτίριο βρίσκετε πάνω σε μια κάθετη της μεσογείων!! και μάλιστα δεν είναι καν γωνιακό το κτίριο (για να πεις ότι είναι κοντά) είναι αρκετά πιο μέσα..

και αυτή η κάθετος έχει ένα ρεύμα από παπάγο προς χολαργό και όχι από χολαργό προς παπάγου.. και όμως το google σου λέει ότι θα μπεις μέσα στο κτίριο θα βρείς την στάση θα πάρεις το λεωφορείο το οποιο θα σε πάει μέσω του αντιθετου ρεύματος στον παπάγο....

Νομίζω πρέπει να στείλουμε ομαδικά μηνύματα με τέτοια feedback στην google για να τα ψάλει στον οασα μπας και ιδρώσει το αφτί του..

γιατί αν στείλουμε mail απευθείας σε αυτόν μάλλον δεν θα γίνει τίποτα απολύτως..

Δημοσ.

Μη γκρινιάζετε ρε παιδιά...ότι γίνεται καλό είναι!

Όσοι λέτε για τι λεφτά φαγώθηκαν...όλο αυτό είναι μάρκετινγκ...από τη μικρή μου εμπειρία (φτιάχνω ένα app για android) ξέρω ότι αυτα βασίζονται στο πρότυπο της Google GTFS. Αυτό μπορύσε να γίνει εδώ και πολύ καιρό...αρκούσε να δώσει ο ΟΑΣΑ στη Google τα δεδομένα σε αυτό το πρότυπο (οι αλγόριθμοι δρομολόγησης είναι προφανώς έτοιμοι..αφού το ίδιο υπάρχει σε όλο τον κόσμο).

Απλά ο ΟΑΣΑ τεμπέλιαζε να κάνει αυτή την κίνηση (υποθέτω). Πάντως πολύ γέλασα όταν διάβασα ότι έγινε σε συνεργασία η δουλειά..λες και έκανε τίποτα ο ΟΑΣΑ :P απλά έφτιαξε λίγο τη βάση και τη μετέτρεψε σε txt αρχεία...και με λάθη όπως διαβάζω εδώ!

Όπως και να χει...καλύτερα αργά παρά ποτέ! Ας μη γκρινιάζουμε...

Δημοσ.

WoW... Τελικά γκρινιάζετε με τα πάντα. Δεν έχει πλέον σημμασία αν η είδηση είναι θετική/αρνητική/ευχάριστη/δωρεάν/βολική.

Είμαστε γεννημένοι για να γκρινιάζουμε για τα πάντα...

Δημοσ.

Όπως είπαν και κάποιοι πιο πάνω, όντως σε πολλές διαδρομές βγάζει οοοοοτι να ναι...

Σε αρκετές περιπτώσεις δεν "έβλεπε" στάσεις μέσων σταθερης τροχιάς, με αποτέλεσμα να σου προτείνει απίστευτα χρονοβόρα δρομολόγια.

Για κάποιον που δεν έχει ιδέα απο τα ΜΜΜ και χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τυφλή εμπιστοσύνη, για κάποιο σχετικά "περίπλοκο" δρομολόγιο τουλάχιστον δύο ανταποκρίσεων, θα τα σιχαθεί και δεν θα αφήνει το αμάξι του μετά.

Προσώπικα, αυτό που κάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, πάω απο το site του οασα και κοιτάω τα google maps που έχουν περασμένες μέσα τις στάσεις των λεοφωρείων με τις ανταποκρίσεις τους κτλ. Σχεδιάζω τη διαδρομή μου και τέλειωσα. Θα μου πάρει μερικά λεπτά παραπάνω ο "manual" τρόπος αλλά τουλάχιστον θα ξέρω ότι θα φτάσω τελικά:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...