moukoublen Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 η μερα που θα ερθει να πιστευω τι γραφουν οι επισημες ανακοινωσεις του Συστηματος,θα ειναι και η μερα που θα αρχισω να ψηφιζω. Κάτι που με έχει απασχολήσει πολύ στη ζωή μου είναι το αν και κατά ποσο διαφέρει η τυφλή πιστη με την τυφλή "απιστία". Τι διαφορα έχει το κομματόσκυλο με τον o,τι-κι-αν-μου-πουν-εγώ-θα-πιστεύω-το-A. Πως μπορεί να έχει μέλλον αυτός ο τόπος όταν κάθε τι που γίνεται (και στη συγκεκριμένη περίπτωση καλο) το βλέπουμε από το πρίσμα τις μιζέριας^99. ναι σωστά η Google απο τα αστικά της Αθήνας περίμενε να φάει. +1000 Πολλά bravo από μένα για την προσπάθεια. Κακό δεν είναι σε καμια περίπτωση. Ας ελπίζουμε και σε ακόμα μεγαλύτερα έργα στον τόπο μας.
KilliK Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 ναι σωστά η Google απο τα αστικά της Αθήνας περίμενε να φάει. τωρα να κατσω να σου εξηγησω,αστο καλυτερα.χασιμο χρονου ειναι. ενα μονο θα σου πω. Σε αυτον τον πλανητη που ζουμε τωρα, δεν υπαρχει τζαμπα.
Socratis_g Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 WoW... Τελικά γκρινιάζετε με τα πάντα. Δεν έχει πλέον σημμασία αν η είδηση είναι θετική/αρνητική/ευχάριστη/δωρεάν/βολική. όχι. αλλα μην μας πασάρουν τις βλακείες τou marketing σαν καινοτομία.
myweca Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 WoW... Τελικά γκρινιάζετε με τα πάντα. Δεν έχει πλέον σημμασία αν η είδηση είναι θετική/αρνητική/ευχάριστη/δωρεάν/βολική. Μου προκαλεί κι εμένα εντύπωση! Και 1000 καλά να διαβάσουμε και 1 κακό, στο κακό θα εστιάσουμε! Μου θυμίζει γκομενίστικη κρεβατομουρμούρα!
papajo_r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλή προσπάθεια αλλα η google δεν σκέφτηκε κάτι.. το μπάχαλο του οασα που δεν εχει σοβαρές βάσεις δεδομένων.. Τα στοιχεια που έδωσε στην google είναι ελλειπή και κάποια μάλιστα είναι λάθος... Παράδειγμα γνωρίζω ποια είναι η πιο γρηγορη διαδρομή από ένα X σημείο στην αθηνα μέχρι ένα y εντός αττικής.. το google maps μου εμφάνισε μερικούς συνδυασμούς αλλα κανένας δεν ήταν γρήγορος και μάλιστα λείπανε κάποια λεωφορεία που εξυπηρετούν την συγκεκριμένη διαδρομή (και μαλιστα κατά σύμπτωση τα λεωφορεία που δεν είχαν προταθεί καν ως διαθέσιμα ήταν αυτά που κάνουν την διαδρομή πιο γρηγορη) φυσικά το google δεν φταίει αυτό επεξεργάστηκε απλά τα δεδομένα που του δώσανε ... αυτός που έδωσε τα δεδομένα στο google φταίει.. και ποιος ήταν άραγε αυτός? ?
superor Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Καλή περίπτωση, τουλάχιστον για τα μέσα σταθερής τροχιάς... εγώ σήμερα που το δοκίμασα στο iPhone περίμενα μισή ώρα το 891 απ' έξω από το σταθμό Αττικής για να πάω στη Ροσινιόλ (μου έλεγε 5 λεπτά ότι θα περιμένω), ενώ θα μπορούσα να είχα πάει στα Σεπόλια με το Μετρό και να πάω με τα πόδια... Η αλήθεια είναι ότι μετά από μισή ώρα που ήρθε, το ξανατσέκαρα και ενημερώθηκε ότι τώρα έρχεται... Τί να πω... ίσως το λεωφορείο έφυγε λίγο πριν φτάσω! Πάντως, όντως χωρίς GPS ή αναγραφή της συχνότητας δρομολογίων στην Αθήνα έχει πρόβλημα.
Silverage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω σε 250 χρόνια να βάλουνε και τα GPS.Δεν είναι και τόσο δύσκολο και θα εξυπήρετήσει πάρα πολλούς.
rosmodelo Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) η μερα που θα ερθει να πιστευω τι γραφουν οι επισημες ανακοινωσεις του Συστηματος,θα ειναι και η μερα που θα αρχισω να ψηφιζω. ahhaahah ακριβώς +1 ναι σωστά η Google απο τα αστικά της Αθήνας περίμενε να φάει. Ναι όντως έχεις δίκιο,κάτι κακεντρεχείς άτομα τα ίδια έλεγαν και για κάποια siemens!!! Άν θυμάμαι καλά κάτι ότι πληρώσαμε 7 φορές τους δρόμους μας κ άλλα πολλά...Άκου κακίες,απορώ του KilliK πώς του πέρασε απο το μυαλό. Άρε ελληνάρα το 2011 κ ακόμα ζείς σε όνειρο...ZzZzZzZzZ http://www.youtube.com/watch?v=mYkYD_JirjA&feature=share Γιατί ο γιώργος έχει το στύλ που ζητάω εγώ του πουλιτικού του μέλλοντος ♥ "0:42" Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2011 από rosmodelo
lsdoc77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 η μερα που θα ερθει να πιστευω τι γραφουν οι επισημες ανακοινωσεις του Συστηματος,θα ειναι και η μερα που θα αρχισω να ψηφιζω. Πεστα γιατι θα μας περάσουν για τελείως χαζούς.. Και ενα link για ποικιλια.. http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=google%20beast&source=web&cd=1&ved=0CDAQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DR7yfV6RzE30&ei=_oqpTrWODsaA4gT78fkF&usg=AFQjCNFnLlhsUX5omTDW3ckE_PX0wt49yw&sig2=mfcIJsu1xcOHZ7YHqiQRDQ
SilverCloak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω σε 250 χρόνια να βάλουνε και τα GPS.Δεν είναι και τόσο δύσκολο και θα εξυπήρετήσει πάρα πολλούς. Κάπου εκεί το βλέπω. Οι άλλοι θα έχουν τηλεμεταφορείς και εμείς θα παρουσιάσουμε την καινοτομία των GPS στα λεωφορεία. Γιατί τέτοιο πανηγύρι πάντως; Δεν είναι λίγο out of proportion? Αν είναι δυνατόν να μην γκρινιάζω. Τότε τι γράφω σε forum? Αν ήμουν χαρούμενος θα είχα ζωή, εκεί έξω.
fallen colony Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Βρε παιδιά για να καταλάβω δηλαδή είναι ψιλομάπα ? Γιατί είχα σκοπό να το πάρω στα σοβαρά και να αρχίσω να παίρνω σβάρνα τα ΜΜΜ.Πάντως δεν ρωτάω για τον χρόνο προορισμού άλλα για το αν όντος ισχύουν τα δρομολόγια,μη με στείλει και περιμένω κανένα λεωφορείο φάντασμα γιατί τελευταία άκουσα ότι κόβουν δρομολόγια
Radiatedsoul Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ευκαιρια να πω τον πονο μου σε αυτο το θεμα Παρατηστε τα αυτοκινητα και πηγαινετε με ποδηλατο/μηχανακι/με τα ποδια/με τα ΜΜΜ Απο αυτη την κινηση θα κερδισετε τα εξης: -Βενζινη για το αυτοκινητο τουλαχιστον 30 ευρω την εβδομαδα, αναλογα τον κυβισμο. 200 ευρω το μηνα στο πολυ χαλαρο! Υπαρχουν κατι καγκούρια που πανε στην δουλεια τους (δυο βηματα παρα περα) με τζιπακι!! Η μ@...κια παει συννεφο γενικα -Θα κερδισεις χρονο! Οσο και να νομιζεις οτι με το αυτοκινητο πας πιο γρηγορα σκεψου ποσες φορες περιμενεις στην ατελειωτη ουρα στο φαναρι και σε προσπερνανε μηχανακια, ποδηλατα, πεζοι. Και εχεις δωσει και ενα καρο λεφτα για το ριμαδι, ο αλλος σε περναει και δεν πληρωσε και τιποτα -Ψυχικη υγεια! Αμα εισαι κλεισμενος μεσα σε ενα αυτοκινητο 2 ωρες(τουλαχιστον) την ημερα ολο και καποια βιδα θα σου στριψει δε μπορει, προβληματισου -Δεν εχεις το αγχος του παρκαρισματος, με αποτελεσμα να εισαι ανετος και ξεγνιαστος -Θα κανεις γυμναστικη αν κυκλοφορεις με ποδηλατο ή με τα ποδια -Θα αποκτήσεις ενα νεο χομπυ, αφου θα φτιαξεις το ποδηλατο σου, θα το συντηρεις, θα του αλλαξεις εξαρτηματα για να το κανεις πιο ανετο, γρηγορο, ελαφρυ κτλ. Η google κανει πολυ καλη δουλεια που υποστηρίζει τις συγκινωνιες, ομως μερικες απο αυτες (λεωφορια, τρολλει) δεν λειτουργουν με αυτο το κυκλοφοριακο χαος γιατι κολανε στην κινηση. Και για ολα αυτα φταινε τα αυτοκινητα
gkanel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δεν λέω καλοδεχούμενο αλλά δεν είναι και καινοτομία. Το YouDrive.gr προσφέρει τουλάχιστον το ίδιο αποτέλεσμα (νομίζω ότι το youdrive σου δείνει περισσότερες επιλογές + ενημερωμένα POIs) και υπάρχει εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο (τότε το πρωτοείδα).
aiolos.01 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τους πέτυχα και εγώ στο μετρό. Ευρωπαϊκός αέρας στην Αθήνα... Τώρα καιρός είναι να ενεργοποιήσουν και την πλοήγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα