Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα θεμα.εχω το ρουτερακι το εχω στησει ολα οκ.αλλα εχω ενα θεματακι.ενω παιζω ασυρματα και εχω ανοιξει τους περιορισμους των windows αυτο δεν δινει πανω απο 1100 κατεβασμα.ενω με αλλα ρουτερ επαιρνα οσο πηγαινε η γραμμη.16 mb/s δηλαδη 1600+.παιζει καμια ρυθμιση να το κοβει?σε οποιο καναλι και να το βαλώ ειτε σαν b ειτε σαν g.

Δημοσ.

Αρχικά κλείσε το firewall των xp και μεσα στο router μήπως σε κόβει αυτό.

Σε τι απόσταση παίζεις ασύρματα , και με καλώδιο ποσο πιάνεις ?

Εντάξει γενικα ασύρματα οσο να ναι μειώνεται λίγο η ταχύτητα σε σχέση με ενσύρματα

Δημοσ.

παιδια εχω ενα θεμα.εχω το ρουτερακι το εχω στησει ολα οκ.αλλα εχω ενα θεματακι.ενω παιζω ασυρματα και εχω ανοιξει τους περιορισμους των windows αυτο δεν δινει πανω απο 1100 κατεβασμα.ενω με αλλα ρουτερ επαιρνα οσο πηγαινε η γραμμη.16 mb/s δηλαδη 1600+.παιζει καμια ρυθμιση να το κοβει?σε οποιο καναλι και να το βαλώ ειτε σαν b ειτε σαν g.

μπορει να ειναι παραξενια του ρουτερ μπορει με firmware update να παιξει μπορει με αλλο pc με αλλη καρτα να παιζει full.θελει δοκιμες.μπορει ασυμβατοτητα με αυτην την καρτα.

μην το βαλεις b δεν εχει νοημα σε κοβει στα 11Mbps ετσι και αλλιως.β.εισαι σιγουρος οτι συγχρονιζεις στα 16 Mbit με αυτο το ρουτερ και οχι στα 11?για γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.με καλωδιο κατεβαζεις με 1600?αν φερεις το ρουτερ πιο κοντα στο pc για δοκιμη κατεβαζεις παλι 1100 max/?54 mbps γραφει οτι συνδεθηκε?και με ποσο σημα?ρυθμιση δυσκολο να το κοβει εκτος αν πραγματι συγχρονιζεις στα 11 mit.

με αλλο ρουτερ παιζει κανονικα ασυρματα.με 1600 κατεβαζει.με το συγκεκριμενο κανει αυτα τα κολπα.

αν δεν συγχρονιζει στα 11 τοτε μπορεις να εχεις ενα απο τα παλια ρουτερ η να αντικαταστησεις το alcatel με καποιο απο τα παλια η να βαλεις ενα απο τα παλια να κανει το access point>

βεβαια αν πραγματι συγχρονιζει στα 11 και με τα αλλα ρουτερ εισαι στα 16 τοτε αλλαξε το.δεν σε υποχρεωνει καποιος να βαλεις συγκεκριμενο ρουτερ εκτος αν εχεις voip οποτε εκει το δευτερο ρουτερ μπορεις να το κανεις απλα access point αν ο περιορισμος ειναι το wifi tou alcatel.

Δημοσ.

εβαλα ενα linksys wag200 πανω και παλι κλειδωσε στα 16 οπως και το alacatel.το linksys δινει κανονικα 1600 κατεβασμα.σημα και τα 2 54mb και εξαιρετικο το σημα.μαλλον παει για fw update to alcatel.

Δημοσ.

καντο firmware Update αλλα για μενα μετα βαλτο στην ακρη και βαλε πανω το Linksys.κλασεις ανωτερο.εκτος αν εχεις voip οποτε εκει καντο access point.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...