Ntinaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εκανα test drive για κανα τεταρτο ομως μονο και σε κινηση Στο Normal παει ηρεμα το αυτοκινητο αλλα στο D παιρνει φωτια Το τουρμπο δεν ακουγεται οπως τα κλασικα Το κοντερ μου φανηκε οτι κρυβεται απο την περιμετρο του τιμονιου Ποιο αλλο θεωρειται ανταγωνιστης του μεχρι τις 25000? Με ενδιαφερουν παρομοιες επιδοσεις και καταναλωση η εισαι πολυ κοντος η πολυ ψηλος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αν ήθελα Giulietta αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να την έχω, από τη γερμανική αγορά θα κοιτούσα μόνο Scirocco και πάλι με μισή καρδιά. +απειρο. Οταν εχεις στο μυαλο σου τη Giulietta, δε μπορεις να "ξεπεσεις" σε καμια περιπτωση σε Golf!
Alxnks Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 η μπορεις να δεις και το scirocco killer που σε λιγο θα ειναι διαθεσιμο κι εδω: http://www.youtube.com/watch?v=jN7fzifIIvY http://www.hyundaiusa.com/veloster/
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Να ερθει στα 17 χιλιαρικα και i'm in love (οχι με το σχημα, αλλα με το v/m)!
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 H Julia ειναι το επομενο μου αυτοκινητο. Οτι και να κανω, οτι και να γινει το εχω βαλει στο ματι. Μπορει να με παρει 1-2-3-4-5 χρονια αλλα θα γινει δικο μου σε καποια φαση. Φυσικα οχι στην Ελλαδα. Το veloster απο την αλλη θα ειναι σιγουρα καλο V/M και σαν σχεδιο απο πλαγια και πισω δεν ειναι καθολου ασχημο αλλα η μουρη του ειναι για κλοτσιδια.
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα δεν αντεξα και την παρηγγειλα Συνολική τιμή αυτοκινήτου: 26100€ __________________________________________________ ______ Κινητήρας 1.4 TB 170 hp Έκδοση Distinctive Χρώμα Κόκκινο Alfa 310€ ______________________________________________ ______ Επιπλέον εξοπλισμός Sport 18'': SPORT ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΑΦΕΣ, SPORT ΑΝΑΡΤΗΣΗ, SPORT ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18" TURBINE, SPORT ΠΕΝΤΑΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ CROMATO SATINE, ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΦΟΝΤΟ, ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ, ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΜΑΡΣΠΙΕ 1120€ SPORT ΣΑΛΟΝΙ ( ΔΕΡΜΑ / MICROFIBRA) 720€
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μην τρελλαθουμε για ολο το πακετο SPORT ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΡΑΦΕΣ, SPORT ΑΝΑΡΤΗΣΗ, SPORT ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18" TURBINE, SPORT ΠΕΝΤΑΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΤΑΜΠΛΟ ΑΠΟ ΣΚΟΥΡΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΚΑΛΥΜΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ CROMATO SATINE, ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ ΦΟΝΤΟ, ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΕΣ, ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΜΑΡΣΠΙΕ
Tenshi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Πολλαπλών συνδέσμων είναι η ανάρτηση πίσω έτσι;Γιατί ημιάκαμπτος + 18αρες είναι ένα θέμα... Παράδοση πότε; O πωλητής πρέπει να αντέδρασε κάπως έτσι όταν του είπες "Οκ,το κλείνω"
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Καλορίζικο! Εϊναι αμαξάρα!! Ευχαριστω να σαι καλα Πολλαπλών συνδέσμων είναι η ανάρτηση πίσω έτσι;Γιατί ημιάκαμπτος + 18αρες είναι ένα θέμα... Παράδοση πότε; Ναι πολλαπλών συνδέσμων ειναι Σε καμια 20-30 μερες (μαλλον)
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Να σαι καλα Μεχρι να την παρουμε αρκουμαστε στα βιντεακια http://www.youtube.com/watch?v=UOZTCSSnp-c&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=tB4e3OOgCuw&feature=relmfu
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Πωπωπωωωω, καλοριζικο φιλε! Περιττω να σου πω οτι ζηλευω τρελα και οτι ηθελα με 1000 να ημουν στη θεση σου...! Μην ξεχασεις να μας πεις πρωτες εντυπωσεις αλλά και να μας κρατας ενημερους σε βαθος χρονου για τυχον προβληματα που σου εβγαλε ή ο,τι αλλο κρινεις εσυ.
adi32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Να σαι καλα και στα δικα σου ευχομαι (Να πω οτι τελικα δεν πηρα την αυτοματη γιατι θα αργουσε αρκετα ειχε +2000 και δεν ξερω πως θα μου φαινοταν στην οδηγηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα