Προς το περιεχόμενο

Alfa Romeo Giulietta TCT 1,4 170 αλογα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Γουστάρω τρελα, μακαρι να ειχα 20κατι χιλιαρικα...

Το TCT ειναι ο ανταγωνιστης (επιτελους) του DSG. Διπλου συμπλεκτη και δυνατοτητα manual απο pads πισω απο το τιμονι. :)

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει αν μπορεις να αλλαζεις εσυ τις ταχυτητες ή ειναι μαζι και αυτοματο

Τωρα με το κουρεμα υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες ?

Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει αν μπορεις να αλλαζεις εσυ τις ταχυτητες ή ειναι μαζι και αυτοματο

Πρώτον, καμία απολύτως σχέση το κούρεμα με τις τιμές της αγοράς.

Δεύτερον, αυτό που θα έπρεπε να αναρωτιέσαι, να προβληματίζεσαι και τελικά να εκνευρίζεσαι και ίσως να αντιδρας, είναι το γιατί δεν έχουν πέσει οι τιμές της αγοράς ενώ έχουν, προ πολλού, πέσει κατά 30-40% τα συνολικά εισοδήματα στην πλειονότητα των οικογενειών.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Το λεω γιατι διαβασα οτι με το κουρεμα μαζι με τους μισθους θα πεσουν γενικα οι τιμες στα ειδη στα εμπορικα, σουπερμαρκετ , οι τιμες ακινητων κλπ Για τα αυτοκινητα δεν διαβασα κατι

Δημοσ.

Είναι και τα δύο. Μπορείς να το αφήσεις σε πλήρως αυτόματη λειτουργία, όπου εσύ ελέγχεις μόνο γκάζι-φρένο, ή να το κάνεις χειροκίνητο (όπου αλλάζεις σχέση από τα «αυτάκια» στο τιμόνι), χωρίς βέβαια συμπλέκτη.

:)

Εάν κινείσαι συχνά σε πόλη είναι απίστευτα εξυπηρετικό και οικονομικό.

Προσωπικά θα το άφηνα λίγο καιρό -εφόσον είναι καινούριο- μήπως έχει τίποτα παιδικές ασθένειες. Αν σου βγάλει πρόβλημα, δεν είναι και ότι καλύτερο να τρέχεις να αλλάζεις κιβώτιο τύπου DCT- ειδικά άμα σου κάνουν νερά οι αντιπροσωπείες.

Δημοσ.

οποιος εχει αυτοματο(οτι και να ναι) αυτοκινητο και σου πει οτι αλλαζει ταχυτητες χειροκινητα μην τον πιστεψεις..δεν θα το κανει ποτε,ουτε εσυ.λειτουργει εντελως διαφορετικα η μηχανη και δεν θα καταλαβαινεις ποτε πρεπει να αλλαζεις.

Κανονικα με το κουρεμα "πρεπει"να πεσουν οι τιμες,αλλα θυμησου οταν εκανες υποτιμηση δραχμης επεφταν οι τιμες τοτε?το 'κρατος' δεν προκειτε να το κυνηγησει για χ λογους...

τωρα για τα αυτοκινητα το μεγαλυτερο θεμα ειναι στους φορους που δεν θα γινει μειωση οποτε δεν αλλαζει τιποτα.

τα 170hp με τουρμπο μονο τα βγαζει?

Δημοσ.

Εκανα test drive για κανα τεταρτο ομως μονο και σε κινηση

Στο Normal παει ηρεμα το αυτοκινητο αλλα στο D παιρνει φωτια

Το τουρμπο δεν ακουγεται οπως τα κλασικα

Το κοντερ μου φανηκε οτι κρυβεται απο την περιμετρο του τιμονιου

Ποιο αλλο θεωρειται ανταγωνιστης του μεχρι τις 25000?

Με ενδιαφερουν παρομοιες επιδοσεις και καταναλωση

Δημοσ.

Αν ήθελα Giulietta αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να την έχω, από τη γερμανική αγορά θα κοιτούσα μόνο Scirocco και πάλι με μισή καρδιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...