Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το τελευταίο καιρό το pc μου κάνει νερά (αργεί, κολλάει κτλ) και σκέφτομαι να του κάνω μια αναβάθμιση...δε θέλω να διαθέσω ιδιαίτερα μεγάλο ποσό..κάποια κομμάτια του παλιού σκέφτομαι να τα κρατήσω όπως τα DVD RW σκληρούς και μάλλον θήκη για να ρίξω λίγο το κόστος...το pc το χρησιμοποιώ πιο πολύ για internet, για να κατεβάζω διάφορα, να βλέπω καμιά ταινία και από παιχνίδια παίζω μόνο το football manager...επειδή το pc είναι turbo x και δε ξέρω και εγώ να το συνθέσω μόνος μου προτιμώ να είναι από το πλαίσιο αν γίνεται...

το σύστημα έχει μητρική μια ASROCK CONROE1333DVI(s775,i945G,VGA) επεξεργαστή έναν INTEL CORE DUO 2 2200(S775/2.20Ghz) cooler cpu intel GLACIAL IGLOO 5062 Light, HDD SATA 80 GB SEAGATE 8 MB, RAM Supertalent 1GB DDR-2667MHz, και κάρτα γραφικών VGA PCI-X Twintech GT 220 512 MB HDMI....Επίσης υπάρχει και άλλος ένας σκληρός δίσκος 80GB...προσπάθησα και εγώ να κάνω καμιά σύνθεση αλλά δεν ξέρω καλά από αυτά και το άφησα...κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη :-D

Δημοσ.

Budget??

Οι σκληροί σου και το dvd είναι μαλλον παλιά και θα υποστηρίζουν το παλιο πρότυπο σύνδεσης PATA ... οποτε καλό είναι να αλλαχτουν και αυτοι...

Υπαρχουν και άλλα καταστήματα που συναρμολογουν τον υπολογιστή δωρεάν όχι μονο το πλαίσιο!!

Δημοσ.

Budget??

Οι σκληροί σου και το dvd είναι μαλλον παλιά και θα υποστηρίζουν το παλιο πρότυπο σύνδεσης PATA ... οποτε καλό είναι να αλλαχτουν και αυτοι...

Υπαρχουν και άλλα καταστήματα που συναρμολογουν τον υπολογιστή δωρεάν όχι μονο το πλαίσιο!!

budget το πολύ 4 κατοστάρικα...το ένα DVD είναι DVDRW +/- NEC BLACK AD 7200S SATA BULK δεν ξέρω αν κάνει για πιο καινούρια...το άλλο είναι όντως παλιό :rolleyes: έχεις κάποιο κατάστημα να προτείνεις??Αθήνα μένω, συγκεκριμένα Πετρούπολη..απλά άλλοι 2 λόγοι που επέλεξα πλαίσιο είναι ότι το συναρμολογούν αρκετά γρήγορα και είναι και δίπλα σχετικά..

Δημοσ.

Ok το DVD μπορεις να το κρατήσεις!!

Μισο και σου φτιάχνω σύνθεση από πλαισιο!!

post-74154-0-24558700-1319667121_thumb.jpg

Και κατι πιο φθηνο!!

post-74154-0-70973400-1319667489_thumb.jpg

Δημοσ.

Ok το DVD μπορεις να το κρατήσεις!!

Μισο και σου φτιάχνω σύνθεση από πλαισιο!!

post-74154-0-24558700-1319667121_thumb.jpg

πολύ καλό μου φαίνεται από τα λίγα που ξέρω :-) μια ερώτηση όμως η μητρική έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών αυτή είναι οκ για να κάνω τις δουλειές μου και μπορώ αργότερα να βάλω μια άλλη??μ' αρέσει πολύ ο επεξεργαστής και οι μνήμες πάντως...νομίζω ότι χρειάζομαι :D

Δημοσ.

Και τα δύο έχουν ενσωματωμένη καρτα που έιναι επαρκής για την δουλειά που τα θέλεις... ΑΛΛΑ..

στην πρώτη συνθεση ο επεξεργαστης είναι τετραπυρηνος... και η ενσωματωμένη κάρτα πολυ πολυ πολυ καλυτερη.. σε φάση που αντέχει και βαριά παιχνιδάκια με αρκετες βεβαια υποχωρήσεις στο επίπεδο των settings!

Δημοσ.

Και τα δύο έχουν ενσωματωμένη καρτα που έιναι επαρκής για την δουλειά που τα θέλεις... ΑΛΛΑ..

στην πρώτη συνθεση ο επεξεργαστης είναι τετραπυρηνος... και η ενσωματωμένη κάρτα πολυ πολυ πολυ καλυτερη.. σε φάση που αντέχει και βαριά παιχνιδάκια με αρκετες βεβαια υποχωρήσεις στο επίπεδο των settings!

ωραία νομίζω με έχεις ψήσει για την πρώτη σύνθεση :-D και άλλη μια ερώτηση χρειάζεται κάποια ψύκτρα ή είμαι κομπλέ έτσι??

Δημοσ.

Κομπλε είσαι με την μαμισια...

αν αργοτερα δεις ότι σε ενοχλει απο θεμα θορυβου η θελήσεις να πατήσεις κανενα oc τοτε αλλάζεις και μια ψύκτρα!!

Δημοσ.

Κομπλε είσαι με την μαμισια...

αν αργοτερα δεις ότι σε ενοχλει απο θεμα θορυβου η θελήσεις να πατήσεις κανενα oc τοτε αλλάζεις και μια ψύκτρα!!

ωραία μάλλον με βλέπω να πηγαίνω μέχρι το Σάββατο να το παραγγείλω...η συναρμολόγηση γίνεται δωρεάν είτε το παραγγείλεις από το internet είτε πας στο κατάστημα??

Δημοσ.

ωραία μάλλον με βλέπω να πηγαίνω μέχρι το Σάββατο να το παραγγείλω...η συναρμολόγηση γίνεται δωρεάν είτε το παραγγείλεις από το internet είτε πας στο κατάστημα??

Ναι αλλα ενδεχεται να αλλαζουν καποιες τιμες...Οποτε καλυτερα απο ιντερνετ η πηγαινε απο κει και πες τους να σου δωσουν τιμη ιντερνετ..

Δημοσ.

Συμφωνω με την amd συνθεση.Ελπιζω η μαμα ψυκτρα να μην κανει σαν τρακτερ αν και η αλλαγη της δεν ειναι και τπτ δυσκολο.

Απλα να εχεις στο νου σου οτι αν αποφασισεις να κανεις oc η ενσωματωμενη καρτα γραφικων δεν τα παει και τοσο καλα με το oc οποτε θα χρειαστεις και μια καρτα γραφικων.Σε γενικες γραμμες ομως αν δεν αλλαξουν οι απαιτησεις σου τοτε θα εισαι αρχοντας με αυτο το συστημα για πολυ καιρο.

Δημοσ.

βρήκα τον σκληρό πολύ φθηνότερο από το πλαίσιο Link σε περίπτωση που το παραγγείλω από εκεί και το δώσω στο πλαίσιο να το βάλει χρεώνει παραπάνω??γνωρίζει κανένας??γιατί είχα κάποια τρεξίματα σήμερα και δεν πρόλαβα να πάω από το πλαίσιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...