Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου! επειδη το θεμα <Λαπτοπ> δεν το κατεχω οπως θα επρεπε,μια και ασχολουμαι με desktop,θα ηθελα την βοηθεια σας,για την επιλογη ενος φορητου..Λοιπον εχουμε και λεμε:

τιμη μεχρι 900 το πολυ...(αν βρουμε κατι αξιολογο και στα 600++ δεν θα ελεγα οχι) :rolleyes:

χρηση για :

Προργαμματα-εφαρμογες-γλωσες προγραματισμου,εργαλεια,html,java,flash,λιγο web design software, office,καμια διορθωση φωτογραφιων με photo shop,

και για διασκεδαση ταινιες σε 1080p(αν εχει και bluray ακομα καλυτερα),και απο games

αραια και που κανενα racing game...

μπορουμε να βρουμε κατι σχετικα ελαφρως αθορυβο και να μην ψηνεις αυγο απο το ανεβασμα θερμοκρασιας?

επισεις με ενδιαφερει η οθονη να ειναι καλης ποιοτητας με πολυ καλη απεικονιση ευκρινεια και ζωντανα χρωματα

Επισεις υπαρχει κατι με φωτιζομενα πληκτρα??

νομιζω πως πρεπει να κινηθω αναμεσα σε dell,hp,toshba...

ευχαριστω

Δημοσ.

θα προσπαθησω μηπως και το βρω καπου να παω να το δω απο κοντα....η αναλληση ομως που εχει σε 17''μηπως κουραζει σε εργασια π.χ. office,internet κτλπ ?? δεν θελω απαραιτητα τοσο υψηλη αναλuση... κατι λιγο ποιο οικονομικο;;

Δημοσ.

ο επεξεργαστής όπως και η κάρτα γραφικών είναι ξεπερασμένη στα λεφτά αυτά θα σου πρότεινα το hp g7 1205sv

Οταν λες ξεπερασμένος επεξεργαστής τι ακριβώς εννοείς, σε σχέση με αυτό που προτείνεις ο επεξεργαστής του Dell είναι καλύτερος και τετραπύρηνος.

Δημοσ.

Αυτο http://www.skroutz.gr/s/383988/HP-ProBook-4730s-i5-2430M-4GB-640GB.html

εχει επισης καλα χαρακτηριστικα, αλλα και πολυ καλη κατασκευη.

Στα χρηματα που ψαχνεις, το dell με τον i7 ειναι η καλυτερη επιλογη παντως -και ας εχει το θεμα του θορυβου-.

Σχετικα με την αναλυση, οσο υψηλοτερη τοσο καλυτερα.

Τελος, στην Ελλαδα δυσκολο να βρεις λαπτοπ με φωτιζομενο πληκτρολογιο (τα mac και καποιο ακριβα sony εχουν τετοιο).

Δημοσ.

Αν καταλήξεις στο 17αρι το dell xps 702x, περιμένουμε εντυπώσεις.. Σήμερα έτυχε να δω το αντίστοιχο 15άρι σε ένα φίλο και πραγματικά μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις :rolleyes:

Δημοσ.

φίλε μην κάνεις το λάθος και πάρις 15αρι και πανω λαπτοπ . θα σου πρωτεινα εφόσον θες να αφήσεις την άνεση του dekstop να κινηθείς σε 13 ,14 ,11 ιντσες . εμένα οποτε χρειάζομε να μετακινηθώ με το 16" vaio που έχω μου πέφτει ο ώμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...