Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα!

Προσανατολίζομαι στην αγορά ενός mini tower το οποίο θα αντικαταστήσει το midi tower που χρησιμοποιώ τώρα ώστε να "μετατραπεί" κάπως το PC σε HTPC για να συνοδεύσει την TV στο σαλόνι.

Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να μπορεί το mini tower να υποστηρίζει ATX mobo.

Εκτός του ATX mobo, να σημειώσω επίσης ότι η σύνθεση του HY περιλαμβανει και Intel Q6600 επεξεργαστη (με την ψύχτρα του), ASUS HD6570 καρτα γραφικων (low profile) και τροφοδοτικο 800W.

Υπαρχει καποια λύση στο να βρεθεί καποιο mini tower ωστε ο υπολογιστης να μπορει να τοποθετηθεί ομορφα,ωραία και..οριζοντια :lol: στο έπιπλο του σαλονιού?

Περιμένω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας! ;)

Δημοσ.

Σιγουρα να μη ξεφευγει πολυ.

Δεν εχω κατι συγκεκριμενο στο μυαλο.

50-60€ θα με ικανοποιησουν αλλα δε θα ελεγα οχι και σε μια ακριβοτερη λυση.

Δημοσ.

Κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!

Τωρα,οσον αφορα το πρακτικο μερος, χωρανε ανετα ολα οσα προανεφερα μεσα στο κουτι?

Ή θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Κυρίως όσον αφορά τον επεξεργαστή και την ψύχτρα του.

Δευτερον και σημαντικοτερον!

Κατι πιο οικονομικο υπαρχει σαν λύση?

Δημοσ.

1) Ναι χωράνε ανετα...

2) Οχι σε οριζόντιο κουτι που να παιρνει ATX δεν μπορώ να βρώ κατι πιο φθηνό...

Περίμενε παντως μηπως έχει κανενας αλλος τπτ υπόψην του!!

Δημοσ.

Μαλιστα!

Σ'ευχαριστω και παλι!

Για να δουμε μήπως κάποιος φίλος έχει να προτείνει και κάτι άλλο,γιατί σαν να ξεφευγουν λίγο τα παραπάνω στο budget.. :lol:

Και κάτι ακόμα:

Όταν στην περιγραφή αναφέρει "Τροφοδοτικο: ΑΤΧ" τι εννοει?

Επίσης όταν λέει "Εξωτερικες θέσεις 5.25"? Δηλαδη δε δεχεται εσωτερικα optical drive?

Δημοσ.

Φιλε μου σ'ευχαριστω για την απαντηση σου,αλλα οτι μου προτεινεις (εκτος του Silverstone) ΔΕΝ κανει για Standard ATX μητρικη, οπως αναφερω και στο αρχικο μου post.

Δημοσ.

Όταν στην περιγραφή αναφέρει "Τροφοδοτικο: ΑΤΧ" τι εννοει?

Το κλασσικό τροφοδοτικό (όσον αφορά το μέγεθος).

Επίσης όταν λέει "Εξωτερικες θέσεις 5.25"? Δηλαδη δε δεχεται εσωτερικα optical drive?

Εξωτερικές θέσεις = θέσεις με έξοδο στην πρόσοψη. Δηλαδή, πόσα optical drive (ή άλλες συσκευές, πχ/ 5.25" fan controller) μπορείς να βάλεις.

Δημοσ.

Φιλε μου σ'ευχαριστω για την απαντηση σου,αλλα οτι μου προτεινεις (εκτος του Silverstone) ΔΕΝ κανει για Standard ATX μητρικη, οπως αναφερω και στο αρχικο μου post.

Συγνωμη για τις λαθος προτασεις...Λογω της ωρας εμεινα στο htpc αρα micro-atx....!Για atx παντως τα 60 ειναι λιγα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπαρχει καμια αλλη ιδεα για μικρο κουτι που να χωραει atx mobo και μακρυ psu 19cm και hd5850 xtreme 21cm μεχρι 100ε?

Επεξ/σία από skatopaido
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...