Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδεια λοιπον ερχεται βαρβατη ερωτηση καταρχας δεν ξερω αν το γραφω σε σωστο θεμα αλλα θα δουμαι λοιπον σε λιγο καιρο γινομαι 18 και τελιονω και το λυκειο οποτε πρπει να αρχισω να ψαχνομαι για δουλεια και εχω το χρονιο καλο με ενα internet cafe οποτε θα ηθελα να μου προτεινεται τη εξοπλισμο(υπολογιστες συνθεσης) και οτι αλλο ξερεται σχετικα με το θεμα ευχαριστω..

Δημοσ.

Κουτι

CoolerMaster Elite 370 Black Case (RC-370-KKN1)

Τροφοδοτικο

Corsair Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 + (CMPSU-500CXV2EU)

Επεξεργαστης

Intel Core i3 540 (1156, 3.06GHz, Cache 4MB, Box)

Μητρικη

MSI H55M-E23 (s 1156 , H55 , DDR3)

Ψυκτρα

CoolerMaster Hyper TX3 Cpu Cooler (RR-910-HTX3-GP)

Ram

Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm Bulk ED

Καρτα γραφικων

TwinTech GTS 450 (PCI-Express, GDDR3, 2GB)

Σκληρος

Western Digital AV-GP WD10EURS 1TB HDD 3.5" (Cache 64MB, IntelliPower, SATA 3Gb/s)

Oprical Driver

Samsung SH-B123L Internal Blu-ray Combo Drive LightScribe Sata Bulk

Ανεμηστιρια

NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm

Εκανα μια προσπαθεια πειτε μου τα λαθη μου τωρα..

πολύ μεγάλο κεφαλαιο αυτό ρωτα καλύτερα κάτι πιο συγκεκριμένο

ναι οταν ελεγα εξοπλισμο ελεγα για το τι συνθεση θα εχει το πισι τα προγραμματα διαβασα για κατι εταιριες που δινουν ετοιμα

Link

Δημοσ.

μεταξυ μας δεν νομιζω να αξιζει να ανοιξεις ιντερνετ καφε..πολυ ξεπερασμενο και πλεον δεν παει σχεδον κανεις.ακομα και τις μεγαλες αλυσιδες διαφορων νετ βλεπεις οτι οσο περναει ο καιρος ολο και λιγοτερα ατομα πανε.ολοι αρκουνται με παιχνιδια στο Pc τους καθως εχουν και οι περισσοτεροι ιντερνετ.

Δημοσ.

Κοιταξε και εγω εχω internet σπιτι μου και σχεδον ολα τα παινιδια που θα επεζα και ενα internet cafe αλλα το net cafe ειναι για να πηγενεις με τους φιλου σου να πας να σπασεις πλακα παιζοντας 7 ΑΤΟΜΑ σε ενα παιχνιδι ενα π.χ εφερα ετσι αλλα ναι δεν εχεις και πολυ αδικο απο την αλλη....

Δημοσ.

μεταξυ μας δεν νομιζω να αξιζει να ανοιξεις ιντερνετ καφε..πολυ ξεπερασμενο και πλεον δεν παει σχεδον κανεις.ακομα και τις μεγαλες αλυσιδες διαφορων νετ βλεπεις οτι οσο περναει ο καιρος ολο και λιγοτερα ατομα πανε.ολοι αρκουνται με παιχνιδια στο Pc τους καθως εχουν και οι περισσοτεροι ιντερνετ.

Ακριβώς έτσι.. από τοτε που εδραιώθηκαν οι συνδέσεις DSL ... τα netcafe έχουν παρει την κάτω βόλτα .. ακόμη και οι πιο μεγάλες αλυσίδες έχουν αρχισει να κλείνουν καταστήματα...

Δυστυχως , ειδικά τωρα στη Ελλάδε της κρίσης , μια επιχείρηση όπως τα netcafe δεν είναι καθόλου καλή ιδέα!!

Δημοσ.

Ακριβώς έτσι.. από τοτε που εδραιώθηκαν οι συνδέσεις DSL ... τα netcafe έχουν παρει την κάτω βόλτα .. ακόμη και οι πιο μεγάλες αλυσίδες έχουν αρχισει να κλείνουν καταστήματα...

Δυστυχως , ειδικά τωρα στη Ελλάδε της κρίσης , μια επιχείρηση όπως τα netcafe δεν είναι καθόλου καλή ιδέα!!

μπραβο +1 οσο αφορα την κριση,καθως οι περισσοτεροι προσπαθουν να κανουν οικονομια και το να εχεις δωρεαν σπιτι σου αυτο που σου προσφερει το ιντερνετ καφε,ειναι πολυτελεια να δινεις λευτα

Δημοσ.

καλα αυτο που εχουμαι σπιτι δεν ειναι δωρεαν απλα πιο φτηνο χαχα

ε ναι :P καταλαβες παντος τι ηθελα να πω.βεβαια αμα εχεις το κεφαλαιο και θες πολυ μπορεις να ρισκαρεις.αν και θα σε συμβουλευα να επενδυσεις σε κατι αλλο

Δημοσ.

Θελω να το ρισκαρω γιατι βρισκομαι σε νησι και αν εχεις ακουστα Σαλαμινα εδω εχουμαι ΚΑΛO internet cafe και βρισκετε λιγο μακρια απο την περιοχη μου υπαχρει αλλο ενα και αυτο μακρια απο την περιοχη μου και απο πολες αλλες περιοχες Συνολο? 2 νετ καφε η περιοχη μου ειναι φυλλ στα παιδια και δεν εχει ουτε παιδικη χαρα χαχχα οποτε μλον θα το ρισκαρω βεβαια εχουμαι ακομα 1 χρονο μπροστα μας...

Δημοσ.

Κουτι

CoolerMaster Elite 370 Black Case (RC-370-KKN1)

Τροφοδοτικο

Corsair Builder Series CX500 V2 500W PSU 80 + (CMPSU-500CXV2EU)

Επεξεργαστης

Intel Core i3 540 (1156, 3.06GHz, Cache 4MB, Box)

Μητρικη

MSI H55M-E23 (s 1156 , H55 , DDR3)

Ψυκτρα

CoolerMaster Hyper TX3 Cpu Cooler (RR-910-HTX3-GP)

Ram

Adata 2GB DDR3-1333 Ram Dimm Bulk ED

Καρτα γραφικων

TwinTech GTS 450 (PCI-Express, GDDR3, 2GB)

Σκληρος

Western Digital AV-GP WD10EURS 1TB HDD 3.5" (Cache 64MB, IntelliPower, SATA 3Gb/s)

Oprical Driver

Samsung SH-B123L Internal Blu-ray Combo Drive LightScribe Sata Bulk

Ανεμηστιρια

NoiseBlocker BlackSilent XL1 Fan - 120mm

Εκανα μια προσπαθεια πειτε μου τα λαθη μου τωρα..

ναι οταν ελεγα εξοπλισμο ελεγα για το τι συνθεση θα εχει το πισι τα προγραμματα διαβασα για κατι εταιριες που δινουν ετοιμα

Link

45 ευρω κουτι ? ειναι λιγο overkill για μενα βες κουτια που να περνουν 1 ανεμηστηρα μπροστα και 1 πισω να υπαρχει το το απλο airflow και δεν χρειαζετε παραπανω ουτε overclock θα κανεις στα pc ουτε hardware που να εχει τρελες θερμοκρασιες θα βαλεις , Και με την εργοστασιακη ψυκτρα θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου δεν χρειαζετε aftermarket

11 ευρω ανεμηστηρες? παλι υπερβολικα ακριβοι χωρις λογο

Για μενα καλυτερα να δεις κατι σε AMD με 955 με καποια φτηνα am3/am3+ mobo και 4GB ραμ τα 2 ειναι οριακα πιστευω - για ραμ να αποφυγεις το πλαισιο παντως η τιμες του ειναι αρκετα τσιμπιμενες

Για δισκο τωρα δεν ξερω - ασε που ειναι ο χειροτερος καιρος να αγορασεις δισκο τωρα - το 1ΤΒ μου φενετε μεγαλος για internet cafe απο οσο ξερω δεν εχουμ ολα τα παιχνιδια στο καθε pc αλλα ειναι στο server και τραβανε οτι χρειαζετε αρα και ο αποθηκευτικος χωρος θα ειναι στο server ωστε οι χρηστες να εχουν προσβαση στα αρχεια απο οποιο pc και να καθησουν

Οπως και να εχει αν τελικα πεις να το ανοιξεις οταν ερθει ωρα τοτε ξανα ρωτα μεσα σε1 μηνα μπορουν να αλλαξουν αρκετα πραγματα

Δημοσ.

Αρκετά οικονομικό για να μην σου βγεί ο κούκος αηδόνι αλλα πολύ πιο ισχυρό απο την δική σου σύνθεση!!

post-74154-0-37810900-1319667938_thumb.jpg

Δημοσ.

Για ένα ΣΟΒΑΡΟ ίντερνετ καφέ θές κεφάλαιο 100.000€ - 120.000€ για 50 pc πλήρως εξοπλισμένα και τελευταίας λέξης προδιαγραφών με τουλάχιστον επεξεργαστές i5 2320 και Nvidia 560 κάρτες ώστε να παίζουν τα πάντα σε οθόνες 22-23' σε τέρμα γραφικά και οπτική ίνα ΟΤΕ leasing 5/5 αλλιώς δεν έχεις μέλλον. Και σαφέστατα να έχεις support απο κάποια εταιρεία στησίματος ίντερνετ καφέ. Εκτός αν περνάς τα games updates στήσιμο router/computer room μόνος σου.

Δημοσ.

Για ένα ΣΟΒΑΡΟ ίντερνετ καφέ θές κεφάλαιο 100.000€ - 120.000€ για 50 pc πλήρως εξοπλισμένα και τελευταίας λέξης προδιαγραφών με τουλάχιστον επεξεργαστές i5 2320 και Nvidia 560 κάρτες ώστε να παίζουν τα πάντα σε οθόνες 22-23' σε τέρμα γραφικά και οπτική ίνα ΟΤΕ leasing 5/5 αλλιώς δεν έχεις μέλλον. Και σαφέστατα να έχεις support απο κάποια εταιρεία στησίματος ίντερνετ καφέ. Εκτός αν περνάς τα games updates στήσιμο router/computer room μόνος σου.

Συμφωνώ με τον φίλο agent_smith και θέλω να προσθέσω ότι πέρα από όλα αυτά, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου ότι και το κόστος για να διαμορφώσεις τον χώρο σου και για να δώσεις στους πελάτες σου μια άνετη θέση και ένα ευχάριστο gaming, θα πρέπει να διαθέσεις και ένα αξιόλογο ποσό, στην εργονομία του χώρου, σε σωστές καρέκλες και σωστά πληκτρολόγια και ποντίκια. Συμφωνώ με την γενική σου ιδέα, γιατί βλέπω αντίστοιχα internet cafe σε επαρχία και δουλεύουν σαν τρελά. Γενικά όμως πρέπει να τα προσέξεις όλα και όχι μόνο τα μηχανάκια που θα στήσεις, γιατί μπορεί να έχεις υπερ-υπολογιστές, αλλά αν οι πελάτες πιάνονται σε άβολες καρέκλες ή δεν μπορούν να παίξουν γιατί το ποντίκι κολάει ας πούμε, τότε προφανώς θα προτιμήσουν να καθήσουν σπίτι τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...